civciv, sevgi, kuzularınız hastaymış çok geçmiş olsun.
tubacım başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun size de allah sabır versin.
pınar defdef'in resimleri her zamanki gbi çok tatlı
Sağol Ayşe tetesiiŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oku oku bitmedi ya. Daha da okuyacaklarim var diger sayfada:umursamaz:
Kizlar dünden beridir moralim cok bozuk. Dün büyük bir kaza atlattik. Oglumun altini degistirdigim bir dolap var, dolabin üst kisminda esim duvara monte bir raf yapmisti gecen. Dorugun krem, sabun, tarak, islak mendil gibi esyalarini koyuyorduk. Ay dün altini degistirirken raf birden bir düstü, o anki refleksle Dorugu yana cekmesem, kafasinin halini düsünemiyorum bile. Cocuk nasil agladi korkudan. Üstüne birkac birsey geldi ama cani yanmadi. Elim ayagim titredi saatlerce, nasil agladim anlatamam. Sonra yemek yaparkan iki yerden parmagimi kestim. Ve aksam üzeri Dorugu yatirirkende, sütüm kesildi tüm bunlarin üstüne. Cocuk ikide bir uyandi durdu. Ne yerse yesin ve karni ne kadar doymus olursa olsun, emmeden asla uyumuyor. Bugün normale döndük neyseki ama hala etkisindeyim...(Bu arada esim yanlis dübel kullanmis rafi yaparken, kendini affedemiyor hala.)
Tuba'nin anneannesi vefat etmis, cok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabir versin.
Gazel kuzuma da gecmis olsun, insallah gecer öksürügü bir an önce.
Defnos(Defdef)'in kurabiyeleri cok güzel görünüyor. Benim oglumda Avusturya'ya gidene kadar disini cikartirsa, bizde orada mini bir kutlama yapariz insallah. Bu arada bizde "hedik" diyoruz dis bugdayina Ayse.
Pinar'cigim mantarli ve ton balikli tarifini bende en kisa sürede deneyecegim bir makarna delisi olarak...
Bu arada benim oglumda pütürlü gidalari red ediyor ve bir türlü alistiramiyorum. Gerci ufak ufak pütürlülere karsi, bugün o kadar hassas davranmadi ama bu devam eder mi bilmiyorum.
Ve unuttuklarim varsa affola...
Kızlar bugün Kipa dan süt aldık pınar süt 6-12 ay arası olanlar, biri muzlu biri vanilyalı,
Fakat daha önce hiç vermemiştim inek sütü aslında vermek de istemiyorum ama üstünde 6-12 ay yazınca ve burada da kullananların olduğunu duyunca denemek istedim.
Nasıl veriyorsunuz sütü 210 luk bir öğün şeklinde mi? yoksa içine bişeyler katıp kaşık maması olarak mı? ve günde ne kadar veriyorsunuz?
Teşekkürler...
filizcim büyük bir kaza atlatmışsınız canım. çok geçmiş olsun. okurken bile içim bi tuhaf oldu. allah korumuş yavrunu :Saruboceq:
Kivilcim gecmis olsun ,verilmis sadakaniz varmis cnm..sütün korkudan gitmistir.sakinlestikce düzelir yine sütt..
Firstday Mayis ayi sicak olur ama bazende yagmurlu,evden pek cikmayacaksan,serin kiyafetler al,bol bol citcitli body al,cook ince ama uzun kollu üstler tavsiye ederim,bebek bu illaki üsür..Allah tamamina erdirsin cnm,insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...:1hug:
çok geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış dedikleri bu olsa gerek.
çokkk saol cnm ....
ayy çok kötü bir gün olmuşşş ya Allah kazadan beladan korusun cnm bu dönemde çok dikkatli olmak lazım:Saruboceq::Saruboceq:
saol cnm a.s.a.s.
firsday canım ben genelde ilk 1 ay 2 tkm hastane çıkışını kullandım daha sonra ise kısa kollu çıtçıtlı ve tulumları çok kullandım ..yazın ortasındada sadace atlet ve kısa kollu badi giydirdim ..ama tulumlar benim için çok kullanışlı oldu çünkü sırt kısmı falan hiç açılmıyor rahat oluyor
selam kızlar
okuduğum kadarını yazayım
Tuba başın sağolsun canım,
Filiz çok geçmiş olsun bizimde tam yatağın üstünde var bi dolap bigün incek kafamıza hangi akla hizmet onu oraya çaktırdıysamü
Hülyacım geçmiş olsun bizde geçen hafta ateşlendik üç gün,
Burcucum ev alıyomuşsunuz galiba dün akşam okumuştum sanırım hayırlısı olsun canım
Pınarcım defnoş gittikçe babasına benziyo ne:)) siması değişmiş gibi geldi bana, bizimde dişimis çıktı :))
bizi sorarsanız ek gıdalrla boğuşuyoruz sebze sevmiyo Masal Hanım, biz bu ay tam anlamıyla geçtik ek gıdalara kahvaltı, meyve, sebze, yoğurt, muhallebi çok geldi birden galiba geçen ayda veriyodum ama böle beş öğün değil bide hemen sebzeleri birer birer artırmaya başladım baktım olcak gibi değil başa döndüm bugün sadece havuç, patats mercimek verdim yine sevmedi ama yoğurtla falan yedi bakalım hala pancar ve balkabağı alcam sizinkiler sebze seviyo mu kızlar, ben nasıl sevdiricem bilmiyorum
gunaydın hanımlar
ooof bu oglan bıgun ıyıyse dıger gun huzursuz oluyor yaaa
gece o kadar kotuydukı sallıyorum aglıyor kucagıma alıyorum aglıyor ne yapcamı sasırdım aaaahhh dısımız bır cıksa yaa sımdıde uyuyor bende uyumak ıstıyorum aslında ama bakalım
dun domuz grıbı asımızın 2.dozunuda yaptırdık oda bıttı artık
gunaydın hanımlar
ooof bu oglan bıgun ıyıyse dıger gun huzursuz oluyor yaaa
gece o kadar kotuydukı sallıyorum aglıyor kucagıma alıyorum aglıyor ne yapcamı sasırdım aaaahhh dısımız bır cıksa yaa sımdıde uyuyor bende uyumak ıstıyorum aslında ama bakalım
dun domuz grıbı asımızın 2.dozunuda yaptırdık oda bıttı artık
günaydın kızlar
Ahseni kontrole götürüyorum hala öksürüyor