Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne zamandır aldıklarımı ekleyememiştim. Buyrun bakalım kızımın cicileri a.s.
Pınar herzamanki gibi çok cici şeyler almışsınn.hepsi çok tatlı.Bu banyo küvetimi değişik görünüyo çok hoşuma gitti.nerden aldın bende böle bişi arıyordum.a.s
Pınarcım çok güzel ciciler almışsın defne kızımıza,güle güle kullansın
Tutkuncum,prensesinin elbisesi çok güzel cnm güle güle kullansın inş.
pınarcımmm çok güzeller güle güle kullanın canım..
Pınarcım cicilerinize bayıldım valla hele sepet çok şeker bakalım ben hala sepete karar veremedim.
Tutkuncum elbiseniz çok şeker iyi günlerde giysin Türkizimiz.
Pınar herzamanki gibi çok cici şeyler almışsınn.hepsi çok tatlı.Bu banyo küvetimi değişik görünüyo çok hoşuma gitti.nerden aldın bende böle bişi arıyordum.a.s
pınarcım hepsi çok güzel güle güle kullansın defnemiz kuvete bayıldım valla
pınarcım iyi günlerde kullansın zilli cok güzel hepsi
pınarcım aldıklarında çok güzeller canım maşallah bebeğin güle güle eskitsin gerçi eskitemeden küçülür bunlar hehehe çok çabuk büyüyorlarmış
pınarcım yerim ben defnemin cicilerini çok güzeller :)) güle güle kullansın hepsini prenses
pınar canım iyi günlerde giydir bebişine hani kot pantalon varya ona bide atkı takımına bayıldımm çok güzel canım
tutkuncum pınarcım çok güzel bunlar yaaaa :) Allah'ım ya çok güzeller ya
kıslar bebişlerinizin cicileri çok güzelgüle güle kullanırsınız inşallah sağlıcakla