- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarcım bunlar ne güzel şeyler böyle yaa :) insan bakmaya doyamıyor. içlerinde bebişinle görmek kısmet olsun ne kadar yakışacak kimbilir? :))
pınarcım çok güzeller bebişin güle güle sağlıcakla kullansın tatlım benim:))))))))))))
pINARCIM MAŞALLAH MAŞALLAH VALLA HERŞEYİ TAMAMLADIN SEN.GÜLE GÜLE HAYIRLISIYLA GİYDİRİRSİN İNŞALLAH...
pınarcım güle güle kullansın annesi hepsi çok güzel
Pınarcım çok güzel valla bayıldım ina çok şeker şeyler bide kızlara çok cici şeyler var imrendim valla allah nazarlardan saklasın güle güle giymeyi nasip etsin inşallah
pınarcım hepsi çok güseller...güle güle kullanın bebişinizle:ecrin_bebek:
pınarcım hangi mothercaredan aldın
kızlar bu eşimin kundak bezi kayınvalidem vermişti.bebek doğduktan sonra sarmak için temiz bi bez istiyorlarmış hastaneden bende bunu götürürüm diye düşündüm sizce uygun olurmu diğeride yeni doğan emzik aslında kullanmayı düşnmüyorum ama yinede alayım diye düşündüm nolur ne olmaz
pınarcım güle güle kullan . ben mother care gittim ama ufak tefek şeyler haricinde hiçbişey bulamadım(
BİLMİYORUM PINARCIM Çok büyük değil. valla hevesle gittim boş döndüm(
evet canım banada komşum söylemişti doğduktan hemen sonra temizlemek için yani.ama bilmiyorum karar veremiyorum şimdi sapasağlam hiç bi özürü yok kayınvalidem iyi saklamış.şimdi kanlanır felan bide lekesi çıkmazsa aslında bebeğim için değer olsun varsın ama eşim 29 yaşında 29 senedir bişey olmamış şimdiden sonra olursa üzülürüm bebeğim içinde kullanırım diye düşünüyorum.acaba bu bez temizlemek için kullanılabilirmi.ya sitede acaba hiç ebe falan yokmu sorsak danışsak neler lazım oluyo gerçi her hastanede bir olmuyo ama amaaaaaan ne uzun yazdım yaaa
Kızlar hazırlıklar bitmeye başlamış birtek oğluşumla biz kaldık desene neyse bu ay sonunda izne çıkınca bizde martta tamamlıcaz cicileri ALLAH TÜM BEBİŞLERE CİCİLERİNİ İYİ GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN