- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bir hurç alıp içini doldurdum. hatta yeni bir hurca geçecem. kızızm için yelek,takımlar,tulumlar, çoraplar, ayakkabı,battaniye, banyo havlusu, biberon, ağız mendilleri,elbise, çıtçıtlı badilerden aldım aklıma gelenler bunlar bir de dönence ile oyun halısı aldım. odasını da araştırıyoruz. aldıklarımın resimlerini göndermek isterdim ama nasıl göndereceğimi bilemiyorum. denedim olmadı.
SİBİKO cnm hepsi bırbırınden gusel yafs....insanın baktıkca bakası gelıo tabı bıde içinde yakısıklı tosunu dusunmek lazım...Allah ıı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın cnm...
PINAR defterde super yaaa....ii gunlerde kullan.
kızlar bebişlerinizin cicileri çoookkkk güzeller:) bunları gördükçe insanın bir an önce doğurası geliyor yaaa!! bizimkini de annane ve babanne tamamlamış. bize alacak hiçbişey kalmamış:çok üzgünüm: bitek anakucağı oto koltuğu küvet filan alacağız heralde. resimlerini de ancak kendi evime gidince yüklerim inşallah kızlar. öpüyorum hepiciğinizi ve meleklerinizia.s.
pınarcım sonunda yapabildimya:)))
MARLİYN;SİBİKO;PINAR,TÜLAY kızlar iyi günlerde kullansın bebişlerinizzzzzzz
canım bide aynı tarz mother care den aldım onlarada 12 tl verdim
evet kıslar bende yeni ciciler aldım sanırım artık cicilerimiz bitti yavaş yavaş büyük eşyalara geçeceğiz birde bişi soracam ben oğlumun kıyafetleri şimdiden yıkayıp öle kaldırsam dolaba olurmu acaba yoksa erkenmi sizce