- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok teşekkürler daha güzelleri sizin yavrularınıza olsun.Öle durup bunları seyretmek bile başka bir duygu
Canım ben kapı süsünü şimdi gördüm çok tatlı ya süper ya ikiz ve bir kız bir oğlankaydirigubbakcemile5 Allah sabrını ve dualarını kabul etmiş inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın. Allah bana da minik bir kız nasip etti.O kadar mutluyum ki onca acıdan ve bekleyişten sonra kucağıma da alırsam daha ne isteyim.Doktorun bi tanesi bana bu bebekler kıymetli demişti o anda evet demiştim ama şimdi kendi dr gittiğimde benim gibi bu yollardan geçenleri ve heyecanlarını görünce neden kıymetli olduklarını anlıyorum.Ve onlara dua ediyorum.Özellikle karnım biraz belli olmaya başladığında bir çift bana baktı ve gözleri doldu o günden sonra randevumu saat 4 ten sonra ya alıyorum.Biliyorum ki 4.-5.-hatta8. denemesi olanlar var ve artık sabırları da bitiyor.O kadının üzülmesi beni çok etkiledi ve üzülebilen olur diye geç gidiyorum.Aslında ben hamile gördüğümde daha çok ümitleniyordum.
Neyse kapı süsüne bayıldım çokta uyguna almışsın.Ay ben evde bebeğin odasının kapısı için bişey yaptım ama böyle tüllü bi tane doğum odası için alıcam.
Bacılar günaydın. Dün aldığım Bebeğimin İlk Yılları adlı kitaptan almak isteyenler içeriğini görsün diye bikaç sayfasının resmini çektim. Bakın karar verin sizde. Öpüyoruuummmm a.s.
Bu arada Sibiko'cum ciciler çok güzel canım. Sağlıkla giysin inşallah a.s.
Bedef bekliyoruz bacım yeni resimleri :1hug:
pınarcım aldığın kitap uzaktan gördüğüm kadarıyla benimkinin aynısı.çok güzel dimi? memnun kaldın mı? seni hayal kırıklığına uğratmış olmadım dimi?
birde bu resimler açılmıyor. küçük hallerini görebiliyoruz sadece.
Evet canım çok güzel çok memnun kaldım. Hatta eşimde bayıldı. Yok canım akolsun ne hayal kırıklığı a.s.
Resmi tıklayınca hata verirse bi yenile de canım o zaman açılıyor a.s.
iyi bari canım güle güle kullan.
birde dediğin gibi deneyim dur.
sibiko hepsi çok güzel canım ayakabısını yesinler onun pınarcım günlük de çok güzelmiş hele içi bebişin resimleri ile dolunca
Kız Sibiko şimdi ne deyim koca adam olacak valla şunları görünce spor ayakkabı falan bide karnımızdaki halleri insan inanamıyor mucize gibi.Valla çeyizi düzmüşsün bi sünnetliği kalmış.İyi günlerde inşallah.Çok tatlılar kız bunları giydirip sokağa çıkarma kızlar kapar bak.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Pınarcım defter çok hoşuma gitti en kısa zamanda edinicem.
Sehercim Hadi inşallah kucağımızdada görürüz
Kız Sibiko şimdi ne deyim koca adam olacak valla şunları görünce spor ayakkabı falan bide karnımızdaki halleri insan inanamıyor mucize gibi.Valla çeyizi düzmüşsün bi sünnetliği kalmış.İyi günlerde inşallah.Çok tatlılar kız bunları giydirip sokağa çıkarma kızlar kapar bak.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Pınarcım defter çok hoşuma gitti en kısa zamanda edinicem.
Sehercim Hadi inşallah kucağımızdada görürüz
sibiko çokkk güsel hepsi güle güle giysinnn
pınar defterr çok güsell alacam bende güle güle kullanın
sibiko çokkk güsel hepsi güle güle giysinnn
pınar defterr çok güsell alacam bende güle güle kullanın
ay bayildimmmm hepsineee :) yegenlerim güle güle giysinler inşaAllahh :)
ben de bir hurç alıp içini doldurdum. hatta yeni bir hurca geçecem. kızızm için yelek,takımlar,tulumlar, çoraplar, ayakkabı,battaniye, banyo havlusu, biberon, ağız mendilleri,elbise, çıtçıtlı badilerden aldım aklıma gelenler bunlar bir de dönence ile oyun halısı aldım. odasını da araştırıyoruz. aldıklarımın resimlerini göndermek isterdim ama nasıl göndereceğimi bilemiyorum. denedim olmadı.
SİBİKO cnm hepsi bırbırınden gusel yafs....insanın baktıkca bakası gelıo tabı bıde içinde yakısıklı tosunu dusunmek lazım...Allah ıı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın cnm...
PINAR defterde super yaaa....ii gunlerde kullan.