- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben hep marka olmasına dikkat etmiyorum açıkcası. Ama kumaşına, dikişine ve üzerinde nakış varsa eğer içten bebeğin cildini rahatsız edecek bi nakış mı diye kontrol ediyorum. mesela kayınvalidemlerin orda çok güzel bir bebek mağazası var. Çıtçıtlı badi aldım ordan 3-4 tane. Tanesi 4.-TL. Çok da kaliteli kumaşları vardı. MotherCare'den pembeli bi takım almıştım. O 42.-TL'di. Yani hem marka hemde normal bi yerden alıyorum...
canım açıkçası hiç marka takıntım yok ne normalde kendime olsun ne eşime ne şuan bebişime.zaten bebek bu alınanları ne kadar giyebilecekkio aldığım beşiktaşlı tulumu meselazaten doğar doğmaz giyemiyecek anca 3 aylıkken felan tam olacak 5 aylıkken olmayacak mesela o aldığım pijama 2 ay felan giyecek yani bebeklere bence okadar çok masraf yapmaya gerek yok güzelbulduğum şeyi alıyorum tabi uygun olanını zaten daha birsürü şey alınacak hepsini marka almaya kalkarsak oooooo batarız.e birazda kaliteli şeyler olsun tabi mesela ben o beşiktaşlı tulumu 12 tl dedi diyer aldıklarımıda ynı yerden aldığım için 10 tl ye verdi adam.bugün de gideceğim dr kontrolum var bakalım bebeğim ne durumda tabi gitmişken çarşıyada geçeceğiz.birşeyler alırsam fotoları koyarım
canım bende rastgele alıyorum.mesela bady çıtçıtlı uzun yarım sıfır kollu aldım 4.tl. özellikle kumaşı dikişi bebeği rahatsız edermi diye bakıyorum.
kızlar benimde marka takıntım yok alırken kumaşına dikkat ediyorum sadece birde etiket kısmına çünkü bebeklerin cildini tahriş ediyor
ılgıncım,bedefcim aldıklarınız çok güzel iyi günlerde giyerler inşallah
yeni anne canım senin ördüğün battaniyemi o çok güzel olmuş maşallah
sehercim o kapı süsü hazırmı yoksa senmi yaptın:1shok: valla sen yaptıysan brova canım ne becerikli anneler var maşallah
canım çok beğendiğim güzel birşey olsun hiç dikkat etmem markasına malı güzel olsun bebeğe batmasın ,kaşındırmasın ona daha çok dikkat ederim nerde ne görürsem zaten bebeklerle ilgili girip bakıyorum
Canım çok güzeller maşallah iyi günlerde inşallah.polar battaniyemiz
Kız seher sana hep sorucam seninde ikizdi değilmi?Cinsiyetleri neydi?Bu arada kapı süsü için deniz köpüğü yada strafor kullanabilirsin sonra tülle kaplayıp süslersin:içelim:sehercim o kapı süsü hazırmı yoksa senmi yaptın:1shok: valla sen yaptıysan brova canım ne becerikli anneler var maşallah
hazır canım yaaa yoksa nerde bende o marıfet :))))))))))
Kız seher sana hep sorucam seninde ikizdi değilmi?Cinsiyetleri neydi?Bu arada kapı süsü için deniz köpüğü yada strafor kullanabilirsin sonra tülle kaplayıp süslersin:içelim:
ıkız canım bır kız bır erkek ondan kapı susunu beyaz yaptırdım
evet asında yapımı basıtmış ınceleyınce anladım ama cokta pahalı degıl zaten 30 tl ye aldım