• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Ayy çok beğendim.Çok cici bir takım.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.Şimdiden küçük beyimizin oyuncakları bile hazır

siteye ilk kez resim eklicem inşallah becerebilirim :):) oğluşumun oda takımı daha dün geldi:):) hazır değil ama paylaşmak istedim
ImageShack - Image Hosting :: p1250031vo9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250032ud4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250033dr7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250037ui2.jpg

Beğendim canım güzelmiş oda takımınız. İyi günlerde kullanın inşallah.

ipekhan versene o siteyi.bende senin gibi bebeğin eşyalarına meraklıyım.buarada bende 1bucuk aylık hamileyim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş..

Kızlar lcw de çok güzel indirimler var yüzde elliye varan ben bugün gittim çok güzel ciciler aldım kızıma...Birazdan vaktim olursa eklerim fotoları....

Fundacım odanız çok cici Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

ImageShack - Image Hosting :: babysafeplus400x400ti4.jpg

buda mercedesin bize hediyesi :asigim:

Çerezim çok güzelmişşşş, güle güle kullansın Zehramızzz!!! Çok beğendim maşallah!

siteye ilk kez resim eklicem inşallah becerebilirim :):) oğluşumun oda takımı daha dün geldi:):) hazır değil ama paylaşmak istedim
ImageShack - Image Hosting :: p1250031vo9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250032ud4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250033dr7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: p1250037ui2.jpg

Fundacım, çok sade ve çok güzel bir takım almışsınız, çpok beğendim. Allah iyi günlerde bebişinle kullanmayı nasip etsin inşallah. Bu sadelik içindeki hoşluğu çok beğendimm bennn!!!

İşte dün Selenime aldıklarım....

s6300951qq5.jpg

Atkı bere eldiven takımımız Selen hanım bahar bebeği olacağı için seneyede giydirebileyim diye 12 aylık için olanı aldım...

s6300953mo9.jpg

Alsam mı almasam mı derken amannn alayımda 2 tane bulunsun diyerekten aldığım külotlu çoraplarımız mavi olanı erkek reyonundan aldım heheh....

s6300954yq4.jpg

Bu Lcw den değil yeni bi bebeci açılmış oradan aldım fiyatlar baya uygundu...

s6300955dk7.jpg

Bu da son olarak LCW den battaniyemiz....
Güle güle giysin batırsın inşallah minik prensesim....

s6300958nc0.jpg

Bu Lcw den değil yeni bi bebeci açılmış oradan aldım fiyatlar baya uygundu...

s6300955dk7.jpg

canım güle güle kullan bende aldım bunlardan civilden cok hosuma gitmişti 5tane falan almısımdır 7ya çok hos gule gule gıysın bu ara Lcwden bende aldım aldıklarından :))

Ohh prensesler bir takım olacak desene yakışır minik güzellerimize....

Arkadaşlar hepsi çok güzel aldıklarınızın:emir_bebek:bebişleriniz mutlu sağlıklı günlerde kullansın inş...
Biz 19 haftalık olduk ama hiç bişey alamadık daha cinsiyet tam belli olmadığı için:çok üzgünüm:
bişey danışmak istiyorum sizlere;bebeğimin odası için mobilya takımını fıstık yeşili olsun istiyorum eğer kız olursa pembe halı,perde vs ile kombine edicem,eğer erkek olursa da turkuaz la kombine edicem...sizce olurmu???:lepi:

Back