• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

buketcim yeşil lacivert daha hoş renk olarak ama şunu söyleyeyim. park yatak satan adam bana dedi ki
1.bu ürünlerin yanları. yanlardaki filelerden soğuk gelebilir dedi. sen bilirsin ben kraft aldım yanları kapalı
2. sallarken halı üstünde yürüyor bu modeller dedi.
bilgine...
adam hepsinden satıyordu bu arada. ama bana kraftı önerdi daha önceki sayfalarda resmi var. ama sen bilirsin tatlım

buketcim yeşil lacivert daha hoş renk olarak ama şunu söyleyeyim. park yatak satan adam bana dedi ki
1.bu ürünlerin yanları. yanlardaki filelerden soğuk gelebilir dedi. sen bilirsin ben kraft aldım yanları kapalı
2. sallarken halı üstünde yürüyor bu modeller dedi.
bilgine...
adam hepsinden satıyordu bu arada. ama bana kraftı önerdi daha önceki sayfalarda resmi var. ama sen bilirsin tatlım

bu ürünlerin yanları açık fileli yani:D eksik yazmışım

Birde Bu var : Stork Garden - 149 YTL

Ürün Özellikleri
0 ay +
Işık
Müzik
Titreşim
Uyku perdesi
İkinci arakat 0-6 ay bebekler için
Tente ve oyuncak
Sallanma özelliği
Yanlarda özel cepler Alt açma ünitesi
Yanda fermuarlı oyun penceresi
Özel dizayn
300 tenye kumaş kalitesi
2 yıl garanti
Ölçüleri : 78x115

bunun yanları kapanıyor sanırım bu daha güzel canım diğerine göre bence

Bu da kizimin cicileri.Haftasonu aldim

photo03md4.th.jpg

photo04ro0.th.jpg

buket ben aslında stork garden alacaktım yani ona kara vermiştim hatta mağazada bakmıştım genişliği falan da çok güzel ama baby2go'nun pembesine vurulunca onu aldım. stork'un eski modeli bi arkadaşımda var kızı 2,5 yaşında hala onda yatıyor çok memmun.

buket ben aslında stork garden alacaktım yani ona kara vermiştim hatta mağazada bakmıştım genişliği falan da çok güzel ama baby2go'nun pembesine vurulunca onu aldım. stork'un eski modeli bi arkadaşımda var kızı 2,5 yaşında hala onda yatıyor çok memmun.
Banada stork daha kullanışlı gibi geldi. Sağol canım. Şimdilik indirimini araştırıyorum daha. Bakalım hangi sitede daha uygununu bulucam?

ImageShack - Image Hosting :: babysafeplus400x400ti4.jpg

buda mercedesin bize hediyesi :asigim:

çerezim çok şık valla bayıldım çok konforlu gorunuyor gule gule kullan cnm bızede hedıye geldı ama acıkcası pek hosuma gitmedi istedigim gibi degil biraz dandik bişey ama şimdi varkende yenisini alamıyorum malum kriz var bakalım idareetcez işte

ıyı gunlerde kullanın ınsallah.. Bızımde pusetımız ana kucagımız esımın patronundan hedıye.. benım ıstedıgım gıbı degıl ama bızde ıdare edecez valla.. Hedıye baldan tatlı oluyor ehueh..

bızımkısı de bu

Atlan travel system package - Vermillion : mothercare

çerezim çok şık valla bayıldım çok konforlu gorunuyor gule gule kullan cnm bızede hedıye geldı ama acıkcası pek hosuma gitmedi istedigim gibi degil biraz dandik bişey ama şimdi varkende yenisini alamıyorum malum kriz var bakalım idareetcez işte

ıyı gunlerde kullanın ınsallah.. Bızımde pusetımız ana kucagımız esımın patronundan hedıye.. benım ıstedıgım gıbı degıl ama bızde ıdare edecez valla.. Hedıye baldan tatlı oluyor ehueh..

güle güle kullanin melekim sizde..:CüvCüv:
alyasulincim melekinde dedigi gibi hediye baldan tatli oluyor
:icecream:

güzelmis canim güle güle otursun icinde ins benimkide buna benziyor su kafa kismi varya ekden bi tane daha var o biraz büyüdümü trletiyo ama olsun daha güvenli allah korusun kaza filan olursa kafasi sallanmaz oyana buyana

bızımkısı de bu

güle güle kullanin canim

İyi günlerde, sağlıkla, güvenle kullansınlar...
Kızlar bu arada mothercare'de %50+%25 indirim başlamış, bugün telefonuma mesaj geldi, gerçi gitmediğimden kapsamını bilmiyorum ama haberiniz olsun...

bızımkısı de bu

İyi günlerde kullanın klızlar. Güzel günlerde gezdirin bebişlerinizi.

siteye ilk kez resim eklicem inşallah becerebilirim :):) oğluşumun oda takımı daha dün geldi:):) hazır değil ama paylaşmak istedim
ImageShack - Image Hosting :: p1250031vo9.jpg

Son düzenleme:
Back