Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar hepsi çok güzel aldıklarınızınbebişleriniz mutlu sağlıklı günlerde kullansın inş...
Biz 19 haftalık olduk ama hiç bişey alamadık daha cinsiyet tam belli olmadığı için:çok üzgünüm:
bişey danışmak istiyorum sizlere;bebeğimin odası için mobilya takımını fıstık yeşili olsun istiyorum eğer kız olursa pembe halı,perde vs ile kombine edicem,eğer erkek olursa da turkuaz la kombine edicem...sizce olurmu???:lepi:
zakkumcum güzel günlerde kullanin insallah canim :1hug:
ama o yesil örgüye ayriyetten cok fena bayildim, demesem catlarim..
Canım benim özellikle yeşil elbiseye bittim, bayıldım, mahvoldummm!!!! Beyaz yelek ve hırkalarla pembe yelekler de süperler... Bunlar favorilerim, diğerleri de çok ama çok güzeller. İyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişin inşallah.
Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel.Allah güzel günlerde kullanmanızı nasib etsin.
Canım eğer mobilyayı fıstık yeşili alıcaksan fıstık yeşilinin değişmez kombin rengi turuncudur.Krem rengi falan almayı düşünmezmisin takımı.Hem sade ferah olur hemde kızada erkeğede uygun kombine edebilirsin rahat rahat.