• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Ayshince çok güzel olmuş çok zevkli bir seçim bebişimiz gerine gerine yatsın inşallah o yataklarda...

teşekkür ederim kızlar....tam net çekemedim park yatak odayı kapattı...Allah hepimizin evladına uzun ömürler versin sizlerin yanında...

Ayşincim oda süper olmuş, maşallah. Yavrucuğun da iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah. Gerçekten çok beğendim...

Park yatağın içini hazır mı oldın yaptırdın mı

hazır aldım canım...en küçük uyku setinden...

Ayşincim oda süper olmuş, maşallah. Yavrucuğun da iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah. Gerçekten çok beğendim...

canım çok sağol teşekkür ederim..tam çekemedim bile resimleri alan dardı park yataktan dolayı..

harika olmuş ayşincim sağlıkla büyüsün içinde inşallah güle güle kullanın

canım teşekkür ederim...

babam kızıyormuş şimdiden niye oda yaptılar diye ama şimdi imkanımız varken yapalım dedik ileride ne oluruz bilemiyom...

Ayşinim odanız süper olmuş canım. Maaşallah. Tatlı kuzunuz içini doldursun inşallah.

bu da bizim odamızın resmi oda takımı almak istemedim şimdiden beşiği baya büyük olduğu için 1 yasına kadar onu kullanıcam 1 yasına geldıgınde de dogum gunu hedıyesı gıbı oda takımını alıcaz ınsallah.. odamız henuz tam süslenmedi tabi yavas yavas bıseyler ekliyoruz işte önerilerinizi almaktan da memnun olurum..

02022009675hx8.jpg

[URL=http://g.imageshack.us/img167/02022009677uo7.jpg/1/] [/URL

sepetimiz , sekerliğimiz kapı süsümüz vekumbaramız:)

kapı süsünü sepetini ve şekerliğini teyzem yaptı sağolsun..

bi kaç tane de ananemin ördüğü cicileri

battabiye patik ve sapka takımı

elbise yelek takımı

çift taraflı hırka ve atkısı

ewwt şimidilik bu kadar görüş ve önerilerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
adaşım oda süper ötesi olmuş, bayıldımmmmm..... zamanı gelince park yatak çıkınca daha bi ferah olur oda:) güzel günlerde kullansın minik prensesimiz:)))))Maşallah!............

aysinxcim odaniz cok güzel olmus canim..
ici civil civil kizinin sesiyle cinlansin daima insallah :nazar:

titicim sizin odanizda cok güzel olmus..besigi hele.. insanin icine girip yatasi geliyor..
melegin misil misil uyusun icinde
:1hug:

çok mantıklı bi yaklaşım annesi tebrikler. Çok cici olmuş kızımızın odası. Eşyaları ve örgüleride çok şekerr

titi8686 odanız ve cicileriniz çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. İyi günlerde kullanın.

teşekkür ederim arkadaşlar süsleme ile ilgili önerileriniz olursa söyleyin lütfen duvarlamız boş henüz daha süslü bişi olsun istiyorum ama aklıma da bişi gelmiyo ne yazıkki

Ayşinim odanız süper olmuş canım. Maaşallah. Tatlı kuzunuz içini doldursun inşallah.

sağol canım...

adaşım oda süper ötesi olmuş, bayıldımmmmm..... zamanı gelince park yatak çıkınca daha bi ferah olur oda:) güzel günlerde kullansın minik prensesimiz:)))))Maşallah!............

sağol canım benim..sevindim beğendiğinize...
aysinxcim odaniz cok güzel olmus canim..
ici civil civil kizinin sesiyle cinlansin daima insallah :nazar:

amin sağol canım....hepimizin inşallah...
titicim sizin odanizda cok güzel olmus..besigi hele.. insanin icine girip yatasi geliyor..
melegin misil misil uyusun icinde
:1hug:

Oğluşuma Hediyeler Geldiiiiii

Bunu annemin arkadaşı almış..

Peluş battaniyesi

Bunlarda Oğluşumun Dayısının Hediyeleri

Polar battaniyesi

Hastane çıkış seti

Minik çorapları

Çıtçıtlı bodysi

Back