• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Yaşasın görüyorum evet görüyoruuuum. Çok güzeller gerçektende. Yapanın ellerine sağlık.

oy oy maşallah güzel günlerde kullansınlar inş.çok güzel aldıklarınız arkadaşlar allah güle güle kullanmayı nasip etsinnn..

hepsi birbirinden güzel gülsahcim..
burda böyle seyler yok hic ya.. böyle bi adet de yok.. ama bakarsiniz kirarim dizimi oturu kendim yaparim.. bellimi olur

gördüm sonunda :) hepsi çok güzel güşahçım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah, pembiş pembiş çok tatlı

Son düzenleme:
Arkadaşlar park yatak araştırıyorum. Bir sitede indirimliymiş Babymax - 139 TL. Sizce nasıl?

ÖZELLİKLER
Işık , müzik ve titreşim özelliğ vardır.
Alt Açma ünitesi mevcuttur.
Oyuncaklı ve hamaklıdır.
Tekerlekleri sayesinde kolayca hareket ettirilebilir.
Cibinliği vardır
Beşik olarakta kullanılabilir, sallanabilir.
Kolay katlanır , az yer kaplar katlandığında çanta içinde taşınma özelliği vardır.
Ölçüleri : 70x110

Son düzenleme:
Birde Bu var : Stork Garden - 149 YTL

Ürün Özellikleri
0 ay +
Işık
Müzik
Titreşim
Uyku perdesi
İkinci arakat 0-6 ay bebekler için
Tente ve oyuncak
Sallanma özelliği
Yanlarda özel cepler Alt açma ünitesi
Yanda fermuarlı oyun penceresi
Özel dizayn
300 tenye kumaş kalitesi
2 yıl garanti
Ölçüleri : 78x115

Gülşahım çok beğendim.. kapı süslerinden de 1. daha güzel ve farklı

Buket bence stork daha tanıdık duyduk marka.. ve ölçüleri daha büyük ve arakatı var.. Artı rengide hoş...

emel sepet cok guzel meleklere layık.. oglusunun yatagıı da hosmus bu arada..Allah saglıklı gunlerde buyutmeyı nasıp etsın..

Buketcim, yataklardan 2. si yani stork olan açık ara daha güzel bence. Ben çok beğendim, görüntü de renkleri de süper!
Bu arada ben Gülşah'ın koyduğu resimleri ne yaptıysam göremiyom, sinir oldum. Özel bi tekniği var mı görmenin? bende kırmızı çarpı şeklinde çıkıyo resimler!

Birde Bu var : Stork Garden - 149 YTL

Ürün Özellikleri
0 ay +
Işık
Müzik
Titreşim
Uyku perdesi
İkinci arakat 0-6 ay bebekler için
Tente ve oyuncak
Sallanma özelliği
Yanlarda özel cepler Alt açma ünitesi
Yanda fermuarlı oyun penceresi
Özel dizayn
300 tenye kumaş kalitesi
2 yıl garanti
Ölçüleri : 78x115

aynı ürünü internetten farklı sitelerden 130 hatta havale ile 127 ye alabiliyorsun.bunu alacaksan (güzel seçim ) uygun bir yerden al ve kargo ücretide istemeyen bir yerden al,çoğu site 100 üzeri kargo bedava zaten.hepsiburada kazık bu konuda

gülşahcım hepsi birbirinden güzel.sepette birincisi kapı süsünde ikincisini beğendim ben canım.içinize sindirsin rabbim.
buketcim ben ilk park yatağı beğendim mavi olanı çok daha hoş göründü gözüme canım.

Back