• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

güle güle kullansın oğlun canım..dayıya bak hele ..erkek haliyle anlıyor herşeyden...maşallah...

Titi ve Buketcim, oda da ciciler de çok güzeller... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin; size de bebişlerinize de... maşallah.

güle güle kullansın oğlun canım..dayıya bak hele ..erkek haliyle anlıyor herşeyden...maşallah...
Sağol canım. Anlasın tabiii. Onunda başına gelecek. Bende hala olmak istiyorum diyorum.Hele bi yeğenimizi sevelim diyor.gamyoncuiremsu

Titi ve Buketcim, oda da ciciler de çok güzeller... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin; size de bebişlerinize de... maşallah.
amin canım sağolasın.

teşekkür ederim arkadaşlar süsleme ile ilgili önerileriniz olursa söyleyin lütfen duvarlamız boş henüz daha süslü bişi olsun istiyorum ama aklıma da bişi gelmiyo ne yazıkki
canım çok güzel bayıldım. güle güle kullanın. duvarlara raf yaptırabilirsin canım üstünü de dilediğince süslersin.
Bu da dayısından bana hediye:

efferim dayıyaaaa helal olsun valla. canım çok cici şeyler güle güle kullanın sen ve kızın.

titi canım oda çok guzel, ben de bu beşiklere bakmıştım bi ara çok kokoş olacak bebişin:) maşallahhh..

beketcim hediyeler çok guzelmiş. gule gule kullansın kuşlarımız... ya ben peluş battaniyye konusunda tereddütteyim. kuzenim çok terlettiğini söylemişti. sakıncası olurmu ki. gerçi yaza gelicek ama... ablam yünden örmüştü yeter diye düşünüyorum..

Zakkumcum bende peluş battaniyeler ve yorgan konusunda edişeliyim bu sebeple, penye, tüysüz yün ve çok kalın olmayan polar battaniyelerle, gece için de torba şeklinde uyku tulumlarından tercih ettim...

zaragcım, ya ben polar kumaşlardan da korkuyorum çünkü bi ara Türkiyede yapılıp ihraç edilen malların renklendirici maddelerin kanserojen olduğu gerekçesiyle geri ülkeye sokulması ve burda eritilmeye çalışılması söylentisi vardı. ve çok kişi bunu teyid etti. hangisi kalitelisidir onu da nasıl anlarız bilmiyorum...

zaragcım, ya ben polar kumaşlardan da korkuyorum çünkü bi ara Türkiyede yapılıp ihraç edilen malların renklendirici maddelerin kanserojen olduğu gerekçesiyle geri ülkeye sokulması ve burda eritilmeye çalışılması söylentisi vardı. ve çok kişi bunu teyid etti. hangisi kalitelisidir onu da nasıl anlarız bilmiyorum...

Zakkumcum sana tamamen katılıyorum. Polar bir tane aldım, ispanya'da üretilmiş yazıyordu, birde annem çok beğendi ve rengi de kırık beyaz olunca aldık... Bir polar ve 2 tüysüz yün battaniyenin resmini ekliyorum; en arkadaki polar olan gerçi diğer arkadaşların eklediği resimler arasında da vardı bu polar battaniye, ben kemeraltında mina bebe'den aldım, diğer ikisi yün olan...Hatta ortadaki yün battaniye görümcemin bebekliğinden kalmış, yani inşallah sağlıkla halasının battaniyesini de kullanacak :)))

Torba şeklinde uyku tulumunu da kayınvalidem almış, bana ulaşınca arzu edersen resmini gönderirim canım...

Son düzenleme:
oy, güle güle yatsin pasaniz icinde canim..
misil misil, derin derin uyusun icinde insallah
:1hug:

Back