41 kere maaşallah buket kız o ne güzel çamaşır asmak öyle benim astığım çamaşırların ağzı yukarı burnu aşağı bakıyor walla takdir ettim ben ne beceriksiz kadınım yawfffklava:
Aslıcım çamaşırda simetrikliğim tutuyor. Aynı guruplar kesinlikle yanyana,mandallar mümkün olduğunca aynı renkler yanyana..vs.. Hele çorap asarken yarım saat sürüyo topukları aynı yönde ve çiftler kesinlikle yanyana özenle.......kafamçokkarıştı
Benimki becerimi yoksa takıntımı sen takdir et artık canım kaydirigubbakcemile3
kız ben mandal bile takmıyorum onu bırak çorapları öyle atıveriyorum kendi kendine kuruyor yok anam ben kadın değilimkafamçokkarıştıklava:
Aslıcım çamaşırda simetrikliğim tutuyor. Aynı guruplar kesinlikle yanyana,mandallar mümkün olduğunca aynı renkler yanyana..vs.. Hele çorap asarken yarım saat sürüyo topukları aynı yönde ve çiftler kesinlikle yanyana özenle.......kafamçokkarıştı
Benimki becerimi yoksa takıntımı sen takdir et artık canım kaydirigubbakcemile3
Melekcim çok dikkatlisin canım. Polar battaniyeyi yengem almış henüz görmedim,peluş battaniyeyide onlar alacaklar. Ağız mendili benimde aklımda sizin tavsiyeleriniz üzerine çoğaltmayı düşünüyorum canım.Bende asmııyorum askılıga mandal kızlar ama gerek yokkı zaten bızım kıyafetlerımız kocaman ortadan katlayarak asıyoruz.. Ama bebıslerıne mandal asmamak olmaz herhalde kucucuklerrrr.
Buketım penye battanıye cok kullanılıyor dıyorlar ama onun dısında battanıye almadın mı kalınlarından. Bırde agız mendılı cok gıdıyor dıyorlar. Onun dısındakıler tamam gıbı. Zaten cabucak buyuyorlarrhihoyyyt
Canım hemşerim haklısın. Herhalde havasından. Serince müzelik oluyor,hoşuma gidiyor benimde.buktçim ellerine sağlık, çamaşır konusunda aynı takıntı bende de var, boyları aynı hizada olacak, renkler yakın olacak, aynı yöne bakacak. azcık uğraştırıyor ama serdikten sonraki görüntü çok hoşuma gidiyor. Aydın'ın havasından yada suyundan herhaldehihoyyyt
bu arada sağlıkla iyi günlerde giysin oğluşun inşallah
Ütüye az sonra başlıycam.Buketciğim maşallah canım hızlısın..Biz daha alışveriş yapamadık..İnternetten şifonyer siparişi verdim..Onun gelmesini bekliyorum..O gelip kurulunca gider yaparız alışverişimizi..Ben de böyle sen gibi yıkar ütülerim inşallah sonra da yerleştiririm çekmecelere...
Biz ne yazık ki evimiz küçük olduğu için ve de tayinci olduğumuz için oda yapamıyoruz....
lazanya canım senmiydin acaba bi site var diyodun hem ucuz hemde 3 güne kadar herşeyi teslim ediyorlar diye.ben çanta alıcamda nerden alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?