Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

41 kere maaşallah buket kız o ne güzel çamaşır asmak öyle benim astığım çamaşırların ağzı yukarı burnu aşağı bakıyor walla takdir ettim ben ne beceriksiz kadınım yawfffklava:

al benden de o kadar. hiç sevmem bazen mandal bilem kullanmam bazen derken çoğu zaman heheheh. kocaman bir maşallah bukete. bebiş güle güle giysin inşalahhhhh

kız ben mandal bile takmıyorum onu bırak çorapları öyle atıveriyorum kendi kendine kuruyor yok anam ben kadın değilimkafamçokkarıştıklava:

Bende asmııyorum askılıga mandal kızlar ama gerek yokkı zaten bızım kıyafetlerımız kocaman ortadan katlayarak asıyoruz.. Ama bebıslerıne mandal asmamak olmaz herhalde kucucuklerrrr

Buketım penye battanıye cok kullanılıyor dıyorlar ama onun dısında battanıye almadın mı kalınlarından. Bırde agız mendılı cok gıdıyor dıyorlar. Onun dısındakıler tamam gıbı. Zaten cabucak buyuyorlarrhihoyyyt

buktçim ellerine sağlık, çamaşır konusunda aynı takıntı bende de var, boyları aynı hizada olacak, renkler yakın olacak, aynı yöne bakacak. azcık uğraştırıyor ama serdikten sonraki görüntü çok hoşuma gidiyor. Aydın'ın havasından yada suyundan herhaldehihoyyyt

bu arada sağlıkla iyi günlerde giysin oğluşun inşallah

lazanya canım senmiydin acaba bi site var diyodun hem ucuz hemde 3 güne kadar herşeyi teslim ediyorlar diye.ben çanta alıcamda nerden alsam?

Buketciğim maşallah canım hızlısın..Biz daha alışveriş yapamadık..İnternetten şifonyer siparişi verdim..Onun gelmesini bekliyorum..O gelip kurulunca gider yaparız alışverişimizi..Ben de böyle sen gibi yıkar ütülerim inşallah sonra da yerleştiririm çekmecelere...
Biz ne yazık ki evimiz küçük olduğu için ve de tayinci olduğumuz için oda yapamıyoruz....

Melekcim çok dikkatlisin canım. Polar battaniyeyi yengem almış henüz görmedim,peluş battaniyeyide onlar alacaklar. Ağız mendili benimde aklımda sizin tavsiyeleriniz üzerine çoğaltmayı düşünüyorum canım.
Şimdilik beşiği ve nevresim takımı kaldı geriye sanırım.

Canım hemşerim haklısın. Herhalde havasından. Serince müzelik oluyor,hoşuma gidiyor benimde.

Ütüye az sonra başlıycam.
Bende ayrıca oda yapmıyorum. Park yatak almayı düşünüyorum. 3-4 yaşına kadar yatabiliyormuş park yatakta. Daha sonrada genç odası yaparız Allah izin verirse.

kizlar alis verisleriniz süper anam bana herkes der cok almissiniz siz bendende abartmissiniz hehe...

güle güle eskitin ve eskitsinler BEBISLERINIZ insallah canlarim...

Iclerinde o minnacik bebisleri düsünürken icim bir hos oluyor hehe...

Kizlar ben kendime micky mouse pjamasi aldim kipkirmizi ve kirmizi parlak bir kurdele siz diyince kirmizi dikkat cekmesi icin fln ben nazardan cok korkarim kizima nazar degmesin diye kendimi tamamen kirmiziya dolucam hehe nasil sizce ?

Sheylaacım ne güzel cicili bicili. Ellerine sağlık. İyi günlerde giysin kuzucuğun. Örgüleride yıkamışsın sanırım.

ohhh misler gibi olmuş cicileriniz...bebeleriniz iyi günlerde giysinler....

bizde dün kızımın odasını boyadık...bordür geçtik duvara...haftasonu mobilyası gelecek odaya..inşallah ondan sonra bende yavaş yavaş yıkayıp yerleştirmeye başlıycam....odamız tamamlansın bi resmini çeker koyarım siteye...

teşkür teyzeleri herşeylerini yıkadım.ama bişi söylimmi çok gibi duruyoda ayları farklı sonuçta ilk 3 aya 3 giysisi var sonrakine 3 falan.hemen büyüyorlarmış.

Süheyla maşallah tatlım.Güzel sağlıklı günlerde giysin bebişin... Biz valla ilk 3 ayı tamamlamaya çalışıyoruz. Yazın inşallah bebişimizle çıkarız alışverişee..

kizlar oglusumun odasini cektim size, yorumlarinizi bekliyorum ona gore ufak tefek degisiklikler yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…