Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

ay masallah kizlar, ne güzel seyler almissiniz..
güle güle giydirin insallah..
bebislerin sirtinda eskisin

park yataklar için uygun ebatta yatak ve uyku setleri satılıyor mu?benim beşik konusunda aklım çok karıştı.tecrübesi olanlar yazabilir mi

park yataklar için uygun ebatta yatak ve uyku setleri satılıyor mu?benim beşik konusunda aklım çok karıştı.tecrübesi olanlar yazabilir mi

evet canım satılıyor.birebir ölçüleriyle hemde.ben uyku setini aldım.yatakta kadar veremediğim için almadım canım.için rahat etsin o kunuda.

Bunlarda Kendi Hazırlıklarım

LCW Bluz - 17 ytl

Lohusa Tacı - 2 ytl

Pijama takımım-Kompedan'dan - 20 ytl

Terlik-Gezer - 7 ytl

Lizöz (teyzem ördü)

Emzirme Sutyeni-Kompedan'dan - 10 ytl

Bebedor Göğüs Pedi 40'lı - 6 ytl

Son düzenleme:
enelcim, lazanyacım, buketcim hepinizinkini çok beğendim maşallah iyi günlerde giysinler...
enelcim sen mi sormuştun yün yatak konusunda kararsız kaldım diye.Haftasonu seminerdeydim çocuk dr u gelmişti.Yatak seçimi yün olmasın dedi çünkü omurganın şeklini alır olmaz dediği bebeğin yatacağı yatak yarı sert olmalıymış.Ortopedik yatakları tercih edin bence.Ben park yatak için bebemax ın yatağını aldım sertliği de gayet iyi.

buketcim tacin cok hosmus canim..
güle güle takin insallah..

yok iste, burda böyle seyler yok

kendin yap bebegim.
normal duz siyah bir tac al.
uzerine kurdela ve taslarla yapabilirsin sende. eminim cok guzel olur hihoyyyt
bunun icin uzunulurmu
bak alip gonderirim kafamin tasini attirma :jeyyar:

kendin yap bebegim.
normal duz siyah bir tac al.
uzerine kurdela ve taslarla yapabilirsin sende. eminim cok guzel olur hihoyyyt
bunun icin uzunulurmu
bak alip gonderirim kafamin tasini attirma :jeyyar:

hani el becerisi denilen sey varya..
ha iste ondan bende hic yok..
hatta annem der görünürde bi sag bi sol elin var ama kullanmaya geldimi ikiside sol el gibi is görmüyo der :roflol:

ama iyi fikir, yaptircak sag eli olan birini bularim
:icecream:

enel 17 sağol canım.aklım bu park yataklara kaymaya başladıdaönce hasır sepete heves ettim sonra karyola bakalım en son ne alcam :))

Son düzenleme:
kızlar eğer saçlarınız kısaysa kalın taçlarla resimlerde güzel çıkarsınız.saçlarınız uzunsa en rahat edebileceğiniz model balıksırtı ördürün saçlarınızı hem derli toplu durur hem de bu model genelde herkese çok yakışır.

iyi diyorsun guzel diyorsunda bacim..
sancilar baslayinca baligi sirtini ne ara gorucez?
dogumdan sonra yaptirin mi diyorsun?
bilen birini bulmak lazim.

dıtttt yat bakiyim sen eminönü sana gelsin kaydirigubbakcemilecık cık cık

Buketcim gele güle kullan jnmcım tacına bayıldım bende çok gğzel iii günlerde kullan jnmcım

benim saçlarım uzundur ama bende kendim örebildiğim halde balık sırtını yakıştıramıyorum kendime....ama büyük bi ihtimalle toplarım diye düşünüyorum...açık olursa bebeğime eğilemem saçlardan....bende ince siyah olan bir kenarında kırmızı fiyongu olan bi taç aldım...adet yerini bulsun dedim....ne işe yarıyor o kırmızı kurdela....bilen varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…