• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Nazancım, süper olmuş vallahi... Ellerinize kollarınıza sağlık. Allah nazarlardan saklasın. Çok ama çok beğendim. İnşallah oğluşun iyi günlerde kullanır.

1000368oz2.jpg

w426.png

1000369kd0.jpg

w426.png

1000370dq2.jpg

w426.png

oy maaşallah Nazanım harika olmuş oğlunun odası bayıldım oldukça kimlikli bir oda dizayn etmişsin bebekler çok şanslı kaydirigubbakcemile2

tsk ederim kizlar,daha iyisi yigenlerimin olsun, odasi biraz ufakti o yuzden sanki cok kalabalik gibi olmus resimlere bakarken oyle hissettim:)

nazan maşallah bebek olasım geldiii walla. o banyosuna bittim benimkinin ayakları yok ama :S kuş banyosu gibi kuşun içinde güle güle eskitsin inş.aydınlarma süper olmuş sengözlerimebaksanab aynı zaman da o dolapta astığın kurbağa da bayıldım buram buram zevk kokuyor annesi içine sevgini de katıp muhteşem bi oda hazırlamışşsın güle güle kullanın jnm :nazar: :nazar:

nazanım bızım odamız daha da kucuk ben ılerde yapacam sımdı oda yapmayacagım. Valla cok begendım gayet zevklı.. sanırım ikeadan carsaflar oyuncaklar falan dımı :)
Guzel saglıklı gunlerde kullansın bebegın odasınıı

Maşaşllah maşallah..nazancım oğluşunun odası çok hoş olmuş..Ellerine sağlık..Çok zevkli seçimler yapmışsın..ne yazık ki evimiz küçük olduğu için ve de tayinci olduğumuz için bişz oda yapamıyoruz..O yüzden biraz buruk bakıyorum oda resimlerine:(((((

nazancım 41,5 kere maşallah, çok güzel olmuş Eren Paşa'nın odası, güle güle büyüsün içinde inşallah, anneli babalı ağız tadıyla:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:nazancımmmmmmmmmm bayıldım yaaa çok güzel yakışıklı oğlun güle güle kullansın. inşallah bu güzel odada sağlıkla mutlulukla büyür.
bende oda yapmıycam şimdi. sonra genç odası alcam. evimizin borcu azalsın.

Nazanım ellerinize sağlık canım. Emeğiniz süper olmuş. Zaten yeşil rengini çok severim,dolayısıyla zevkinizide sevdim. Oğluşun odanın içini neşesiyle doldursun inşallah. İyi günlerde kullanın.

nazanım bızım odamız daha da kucuk ben ılerde yapacam sımdı oda yapmayacagım. Valla cok begendım gayet zevklı.. sanırım ikeadan carsaflar oyuncaklar falan dımı :)
Guzel saglıklı gunlerde kullansın bebegın odasınıı

evet cnm hemen hemen hepsi ikeadan lambalari, duvar susleri, carsaflari , oyuncaklari felan mobilyalar haric hepsi diyebilirim

arkadaşlar bebişlerinizin cicileri çok güzel.
allahım aldıklarımızı güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Nazancim ellerinize saglik gercekten cok güzel olmus renk uyumdan tut icindeki bütün esyalar hersey cok güzel.. Iyi günlerde KIRSIN yigenim hehe duaya bak .. Saglikli günler, mutlu günler gecirir ve tatli rüyalar görür ins. odasinda yigencigimiz...

nazancım 42 kere maşallah.güzel günlerde yatsın büyüsün kocaman olsun inşallah oğluşun.
nazanım ne yatak kullandın bebeğine.neyin üstünde yatıyor.ben içine yatak almadım beşiğin ondan soruyorum canım.

çok hoş ya... ben de kelebek motiflerini topluyorum kızım için:) gözüm kaldı kelebeklerde:D

herşeyi tamam maşallah bi tek oğlumuz eksik. güle güle büyüsün içinde inşallah..

Back