• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar bebişlerinize aldığınız cicilerin etiketlerini kesmemiz gerekiyor sanırım ama nasıl kesicez kesik yerlerinden batmaz mı yine,benim mothercare den aldığım bodylerin etiketlerine baktım sağlı sollu upuzun üçer kat ne kadar çok etiket koymuşler minicik berelerin içinde bile bereden büyük etiket var hayret yani,hiçmi düşünmemiş bunlar bebeği.birde dikişlere yedirilmiş iyice pekiştirilmiş
dikişlerden kurtarsam komple dedim ama imkansız orijinal dikiş bozulucak dikişler atıcak bu sefer
böyle bir markanın uluslararası satış yapıyorum diye minicik bebe kıyafetlerini etikete boğması inanılmaz yani
napicam ,dibinden kesecekmiyim kalan kısım batarmı sizce

kızlar detaylı baktım inceledim herşey çok güzel.çok beğendim..
bebeklerimiz güzel günlerde giysin eşyalarınıda güzedl günlerde kullansın inşallah..

benim saçlarım uzundur ama bende kendim örebildiğim halde balık sırtını yakıştıramıyorum kendime....ama büyük bi ihtimalle toplarım diye düşünüyorum...açık olursa bebeğime eğilemem saçlardan....bende ince siyah olan bir kenarında kırmızı fiyongu olan bi taç aldım...adet yerini bulsun dedim....ne işe yarıyor o kırmızı kurdela....bilen varmı...
Kırmızı dikkat çeker ya,nazardan korumak için herhalde. Dikkati oraya çekmek için. Hatta beşiğe de bağlayanlar var kırmızı kurdela.

kızlar detaylı baktım inceledim herşey çok güzel.çok beğendim..
bebeklerimiz güzel günlerde giysin eşyalarınıda güzedl günlerde kullansın inşallah..
Sağol canım. Sende toptan alacaksın hepsini az kaldı. Bak almaya başlayınca istiyoruz fotoları tamammı. Daha güzelleri senin olsun canım.

MİNİK KIZIMIN CİCİLERİ
hepsi bu kadarcık zaman içerisinde daha alıcam inşallah.

peluş battaniyemiz 12 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 91912018wz8.jpg
buda banyo küveti+filesi+banyo havlusu 28 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 99068958jv5.jpg
buda park yatağımız+uyku seti dahil 155 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 26041351mi6.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 91306763ed9.jpg
fundacım buda 5 li setimiz 59 ytl
ImageShack - Image Hosting :: 81460297db8.jpg
bunlarda zıbınlar+patikler+hastane çıkışı+alt üst takımlar ve önlükleri
ImageShack - Image Hosting :: 14676115wt1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 28491322fp0.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 33125000ru4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 49699799oi1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 10ig1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 11cf6.jpg

Bunlarda Kendi Hazırlıklarım

LCW Bluz - 17 ytl

Lohusa Tacı - 2 ytl

Pijama takımım-Kompedan'dan - 20 ytl

Lizöz (teyzem ördü)

Emzirme Sutyeni-Kompedan'dan - 10 ytl

lazanya, enel, buket.. hepiniz aldılarınızı gule gule giydirirsiniz insallahh

buketcim hastane cantasi tamam heralde hadi hayirlisi olun canımm benim

Suzzycim hazır sayılır. gecelik bulamadım. Hep ananne gecelikleri var ya. Ped ve hasta bezi alıcam,diş fırçası alıcam.
Bebişiminkileri daha yıkamadım. Deterjan alayım(sanırım sabuntozu olacak) atacam makineye.

hamişler şu saç konusunu ben de düşündüm.bebeğimi görmeye giderken bile saç başla uğraşan biri larak doğum yapacağim gün kuaföre gidip fön çektirebilir miyim acaba???millet yusuf yusuf olursun bişey yapamazsın diyo siz ne yaspcaksınız?

Betülcüm doğum yapacağın gün kuaföre gitmen biraz zor gibi geliyor bana, ama kendini iyi hissetmek adına ve dediğin gibi saçlarınla da uğraşan biriysen, kuaförün doğumdan sonra hastaneye gelir ve saçını tarar, fönünü çeker, bebeğinle birlikte ziyaretine gelenleri şıkır şıkır karşılarsın... Ben kendi adıma hiçbirşey düşünmedim henüz, saçlarım zaten uzun değil, bir hafta önce falan abuk sabuk uzayan kısımları kestirir, düzeltmiş olurum yeter sanırım...
İnşallah sağlıkla, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alır, ağzımız kulaklarımızda pozlar veririz :)))))

Son düzenleme:
Betülcüm doğum yapacağın gün kuaföre gitmen biraz zor gibi geliyor bana, ama kendini iyi hissetmek adına ve dediğin gibi saçlarınla da uğraşan biriysen, kuaförün doğumdan sonra hastaneye gelir ve saçını tarar, fönünü çeker, bebeğinle birlikte ziyaretine gelenleri şıkır şıkır karşılarsın... Ben kendi adıma hiçbirşey düşünmedim henüz, saçlarım zaten uzun değil, bir hafta önce falan abuk sabuk uzayan kısımları kestirir, düzeltmiş olurum yeter sanırım...
İnşallah sağlıkla, sağlıklı bebeişlerimizi kucağımıza alır, ağzımız kulaklarımızda pozlar veririz :)))))

meraba kızlar benim koaförcümde hastaneye gelecek... kızımda kokoş olsun anasıda...kaydirigubbakcemile2 ayyy ay bi kurtulsak ta.
dun bi pijama takımı aldım lila ve gri doğumdan sonra evde giymek için bide lila rengi kurdelalı taç.bide kırmızı şıkır şıkır bi taç aldım.

bu arada kızlar özdilekte 42 ytl ye çok güzel gecelik vardı hayran kaldım bu ayın sonunda onu alcam hep kendime aldım kızıma da bişiler alım kırmızı önunde kız resmi vardı ilgilenlere duyrulur hastanede çok iii olur penye ve uzun kollu evde de giyilir hem süslü hem değil :) nasıl oluyoo ise alınca resmini koyarım janlarım ilgilenlere duyrulur şöle bi özdiğe gidip bi bakın derim çok güzel yeni sezon kıyafetleri var ... kocam olmasa hani herşeyi almaya kalcam :)-tatlicadiarzu- :lepi:

arkadaslar bebekleriniz kıyafetlerini yıkayıp hazırlamaya basladınızmı,baslayan varsa acaba hepsini birliktemi yıkadınız yoksa renkli beyaz diye ayırdınızmı ben acemiyim bu konularda aklıma takıldı.

Ben azönce yıkadım. Şimdide kalkıp asıcam hatta. Hepsini bir yıkadım ben. Kısa programa attım solmaz herhalde.

kızlarr aldıklarınıza bayıldım. allah güle güle giydirmeyi ve giymeyi nasip etsin bende çok fazla kıyafet var ama ben 2 çoraptan başka bişey almadım herkes almış getirmiş ilk torun ilk yeğen ve uzun azamndan sonra gelen erkek bebe olunca bana bişey kalmamış. bende alcam 1-2 şey hoşuma giden olursa daha alış veriş yapmadık bizde beşiğimiz falan yarıyıl tatiline girince gidip alırız artık.

maşallah buketcim misler gibi olmuştur.şimdi ütülerkende burnuna kokusu gelir durur artık.iyice özletir oğluşunu sana.
üstünde eskitsin,hayatıda böyle elbiseleri kadar temiz saf güzel olsun inşallah canımcım.

41 kere maaşallah buket kız o ne güzel çamaşır asmak öyle benim astığım çamaşırların ağzı yukarı burnu aşağı bakıyor walla takdir ettim ben ne beceriksiz kadınım yawfff:oklava:

Tekstil hazırlığımız bunlar kızlar.Yeterince var sanırım.

3 adet tulum
6 adet alt pijama ayaklı
4 adet üst zıbın
2 adet pijama takımı
3 adet beyaz body (tulumların içine giyebilmek için)
9 adet çıtçıtlı uzun kollu atlet
1 adet atlet
1 adet külot
7 adet şapka
6 adet çorap
3 adet eldiven
3 adet penye önlük
2 adet muşambalı önlük
7 adet ağız mendili
2 adet polar patik
2 adet örgü patik
4 adet örgü yelek
1 adet örgü süveter
1 adet örgü hırka
3 adet penye battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet altın yastığı

maşallah buketcim misler gibi olmuştur.şimdi ütülerkende burnuna kokusu gelir durur artık.iyice özletir oğluşunu sana.
üstünde eskitsin,hayatıda böyle elbiseleri kadar temiz saf güzel olsun inşallah canımcım.

Sağol canım temennilerin karşılık bulsun.. Evet mis gibi kokuyor. Sabun tozuyla yıkadım. Bide salonda kurutuyorum.. Klimadan faydalansınlar istedim. Yarında ütülerim artık.

41 kere maaşallah buket kız o ne güzel çamaşır asmak öyle benim astığım çamaşırların ağzı yukarı burnu aşağı bakıyor walla takdir ettim ben ne beceriksiz kadınım yawfff:oklava:

Aslıcım çamaşırda simetrikliğim tutuyor. Aynı guruplar kesinlikle yanyana,mandallar mümkün olduğunca aynı renkler yanyana..vs.. Hele çorap asarken yarım saat sürüyo topukları aynı yönde ve çiftler kesinlikle yanyana özenle.......kafamçokkarıştı
Benimki becerimi yoksa takıntımı sen takdir et artık canım kaydirigubbakcemile3

Back