bakalım bir de eminönünden bakayım enelcim ben orda ucuz diyorlar
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol:
kızlar çok komik bişey yaptım..enelin aldıklarına yorum yazdım bir güzel..aldıkların çok güzel güle güle giydir diye..bu arada başka sekmede aile,evlilik bölümünden bir topik açıktı..meğer oraya yazmışım...bir baktım alakasız yerde..millet görmesin diye nasıl editlediğimi bilemedim valla..:roflol::roflol:
canım çok tatlı aldıkların allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.canım bide park yatağın içine yatak aldın mı?markası ne aldıysan?
enel cok güzel seyler almıssın güle güle kullanın uyku setinin markası ne canım
Enel canım aldıkların çok güzel ve uygun fiyata almışşsın. Güle güle kullna canım. Park yatak ve uyku setini internetten mi sipariş ettin? Park yatak markası ne? Ben de park yatak almayı düşünüyorum hem kaliteli hem de uygun olsun istiyorum...
enel canım kızına aldıkların çok güzel güle güle giydir tabi bende coştum öyle güzel cicileri görünce allahım enkısa zamanda banada nasip etsin önce hamişligi sonrada böyle güzel ciciler almayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım içinde şiltesi dedikleri ince minder var.ama ben daha karar vermedim ondamı yatırayım yoksa yün yatakmı yapayım diye.üşümesini istemem.çünkü yün soğuk havada sıcak,sıcak havada serin tutarmış annemle teyzem öyle dedi.şiltesi de 24 ytl canım.ama ben para vermedim içinde dahil aldım.özel bir yatak almadım henüz.kararsızım.
canım benim yüne alerjim var.bebişimin de olma ihtimali olabilir çünkü bana da annemden geçme.bide doktorlar küçük çocuğa yün ve pamuk önermiyorlar.bende o yüzden kararsızım.bende ortapedik yatak mı yoksa viscon yatakmı alsam die düşünüyorum.bu şilte dediğin şey bütün park yataklarda olan hatta ilk katında kenarlara geçirilen şey değil mi?ben birde fizik tedavici arkadaşım var oda oğluna park yatak almıştı ona danışayım.istersen senide bilgilendiririm.
ilginç....benimde son zamanlarda duyduğum bebeğe yün veya pamuk yatak alınmasıydı...hatta bir erkan topuz varya onkoloji uzmanı,o yün diyorda başka bişey demiyor..ben o yüzden yün yatak aldım...bizim ailede hiç alerji yok..inşallah kızımda da olmaz..
canım benim yüne alerjim var.bebişimin de olma ihtimali olabilir çünkü bana da annemden geçme.bide doktorlar küçük çocuğa yün ve pamuk önermiyorlar.bende o yüzden kararsızım.bende ortapedik yatak mı yoksa viscon yatakmı alsam die düşünüyorum.bu şilte dediğin şey bütün park yataklarda olan hatta ilk katında kenarlara geçirilen şey değil mi?ben birde fizik tedavici arkadaşım var oda oğluna park yatak almıştı ona danışayım.istersen senide bilgilendiririm.
Tapılacak hamile kadın çok küöük çekmişssin fotoları. zor anladım valla kıyafetleri ama güzel görünüyor.
Enelciğim bende herşeyin çok güzel. Seçimler çok iyi.
Bebişleriniz sağlıklı günlerde kullansın.
Zaten İzmirin Kemeraltısı İstanbulun Eminönü gibi.
Bende çok istiyorum Eminönüne gitmeyi..
ilginç....benimde son zamanlarda duyduğum bebeğe yün veya pamuk yatak alınmasıydı...hatta bir erkan topuz varya onkoloji uzmanı,o yün diyorda başka bişey demiyor..ben o yüzden yün yatak aldım...bizim ailede hiç alerji yok..inşallah kızımda da olmaz..
kızlar bişey sorcam gobişlerimizin resmini nereye koyuyoduk ya daha once mart annelerın ıcındeydı sımdı bulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?