• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

çerezcim ne yapcan bu kadar çok şeyi giydirebilcenmi hepsini kızz sıra gelmez.....
canım şaka bir yana benim bu kadar bile yok daha inşallah hafta sonu çarşıya gidicem..hastane çıkışı filan alayım yoksa çıplak kalacak benim kız.....hehehehhe
güle güle giysin bebişin güle güle giydir sende emi...Allahım nazarlardan korusun onları...

çerezcim ne yapcan bu kadar çok şeyi giydirebilcenmi hepsini kızz sıra gelmez.....
canım şaka bir yana benim bu kadar bile yok daha inşallah hafta sonu çarşıya gidicem..hastane çıkışı filan alayım yoksa çıplak kalacak benim kız.....hehehehhe
güle güle giysin bebişin güle güle giydir sende emi...Allahım nazarlardan korusun onları...

cokmu gercekten ya??
:uhm:
degil dimi.. degil degil..

ya ben başka bir blog açıcam arkadaşlar,arada gelirseniz sevinirim.örgü bilmeyen biri olarak belki benim gibilere yardım eden marifetli becerikli arkadaşlar vardır... bebiş örgüleri buluyorum çok şeker ama modeli çıkaramıyorum onları koyıyım da bari tarif eden olursa uğraşıyım diyorum.

çerezim maşallah çok güzeller.güle güle kullansın miniğin.fazla birşey değilmiş.benimde o kadar daha etraftan gelenlerde olur.

cerezcıgım ıyı gunlerde gıysın bebegın. Daha bısı yok kı canım. Bence bır an once tamamlamaya calıs.Bak bende 7 aya gıreyım almaya baslarım 2 gunluk ıs en fazla dıyordum. Ama bak sımdı yarım saat bıle dısarı cıkamıyorum.

cerezcıgım ıyı gunlerde gıysın bebegın. Daha bısı yok kı canım. Bence bır an once tamamlamaya calıs.Bak bende 7 aya gıreyım almaya baslarım 2 gunluk ıs en fazla dıyordum. Ama bak sımdı yarım saat bıle dısarı cıkamıyorum.

bi düsünüyorum ah lincaklar pek bisey degil dioyrum..
bi düsünüyorum daha hic biseyi tamam degil diyorum..
ama ha bire erteliyorum..
bakalim ne zaman alicam..
:bbo:

bi düsünüyorum ah lincaklar pek bisey degil dioyrum..
bi düsünüyorum daha hic biseyi tamam degil diyorum..
ama ha bire erteliyorum..
bakalim ne zaman alicam..
:bbo:

canim cevreniz genisse cok alma bi iki takim yeter saolsunlar gelen geitriyo ben cok bisey almamistim ogluma dahada yeni almaya basladim bu zamana kadar gelenleri giydi düsün okadar yani hatirliyorum oglumla eve geldikten sonra lazim olanalri yazayim sana sonucta dünyanin sonu degil alirsin lazim olani bana görümcem önermisti hastahane cantana emzik koy diye ilk günler sütün gelmiyoya lazim oluyo diye gercektende cok lazim olmustu eve gelditken sonra altini acinca altina sermek icin bezimiz olmadigini farkettik schleker da satiliyo 10 tane bir arada bayagi gidiyolar adini hatirlayamiyom simdi ama cocuk bezlerinin oldugu yerde bakarsan bulursun bide emzigi yalnis almisiz onu degistirdik bidaha silikon ve damak olucak bide bana büyük petlerden lazim oldu hastahanede verdikleri gibi bulabilirsen bi yerde onlar cok iyi bide su badisiz tulum,larin altina beyaz badilerden alirsan onlarda lazim oluyo cok ben badisiz kalmistim tulumlarim hep badisizdi :)) aklima gelenler bunlar

canim cevreniz genisse cok alma bi iki takim yeter saolsunlar gelen geitriyo ben cok bisey almamistim ogluma dahada yeni almaya basladim bu zamana kadar gelenleri giydi düsün okadar yani hatirliyorum oglumla eve geldikten sonra lazim olanalri yazayim sana sonucta dünyanin sonu degil alirsin lazim olani bana görümcem önermisti hastahane cantana emzik koy diye ilk günler sütün gelmiyoya lazim oluyo diye gercektende cok lazim olmustu eve gelditken sonra altini acinca altina sermek icin bezimiz olmadigini farkettik schleker da satiliyo 10 tane bir arada bayagi gidiyolar adini hatirlayamiyom simdi ama cocuk bezlerinin oldugu yerde bakarsan bulursun bide emzigi yalnis almisiz onu degistirdik bidaha silikon ve damak olucak bide bana büyük petlerden lazim oldu hastahanede verdikleri gibi bulabilirsen bi yerde onlar cok iyi bide su badisiz tulum,larin altina beyaz badilerden alirsan onlarda lazim oluyo cok ben badisiz kalmistim tulumlarim hep badisizdi :)) aklima gelenler bunlar

ay cok sagol canim..
bide annemin ilk torunu olcak allah nasip ederse..
o benden daha fazla hevesli.. ve tabiikide tecrübeli.. yavas yavas tamamlariz diyo..
ona güvendigim icin galiba rahatim..
bide dedigin gibi bebek görmeye gelenlerde eksik olmasinlar hic bos gelmiyorlar..
ve halamin 3 yasinda bi kizi.. ondanda epey miras kalcak bize.. vaziyet öyle görünüyor..
ama haklisin.. hep tulum aliniyor.. icine badiler hep unutuluyor.. tulumlar gibi süslü olmadiklari icin galiba..

ay cok sagol canim..
bide annemin ilk torunu olcak allah nasip ederse..
o benden daha fazla hevesli.. ve tabiikide tecrübeli.. yavas yavas tamamlariz diyo..
ona güvendigim icin galiba rahatim..
bide dedigin gibi bebek görmeye gelenlerde eksik olmasinlar hic bos gelmiyorlar..
ve halamin 3 yasinda bi kizi.. ondanda epey miras kalcak bize.. vaziyet öyle görünüyor..
ama haklisin.. hep tulum aliniyor.. icine badiler hep unutuluyor.. tulumlar gibi süslü olmadiklari icin galiba..

evet canim galiba ondan bide ben hastahane cantama bebek bataniyesi koymamisim cocukgu hastahaneden cikarirken havlu örttüm üstüne :)))

he sana bide stilleinlage lazim olcak hatta bi kactane hastane cantanada koyabilirsin bana hep diyolardi fazla alma getiriyolar diye bende söz dinledim almadim cok bisey sadece iste yatagiydi arabasiydi filan

evet canim galiba ondan bide ben hastahane cantama bebek bataniyesi koymamisim cocukgu hastahaneden cikarirken havlu örttüm üstüne :)))

he sana bide stilleinlage lazim olcak hatta bi kactane hastane cantanada koyabilirsin bana hep diyolardi fazla alma getiriyolar diye bende söz dinledim almadim cok bisey sadece iste yatagiydi arabasiydi filan

büyük seyler ellerimizden öpüyor desene :1rolleyes:
stilleinlageyi de unutmustum bak..saguuuul
a.s.

çerezcim güle güle kullanın...bende bugün ütüledim ve resimlerini çektim size göstermek için..ama eşimin laptopuna kaydetmiştim..oda şimdi başında olduğu için yükleyemedim..albüme koyacağım..oradan bakarsınız...annem battaniyelerini örmüş almış..zaten yelek ve hırkaları önceden göstermiştim burda...6 tane çıtçıtlı badi olmuş..yeter diyorum..zaten bebek görmeye gelen herkes takım veya tulum getircek kızlar fazla almayın derim..olduğu gibi kalır...ilk ay idare edecek şekilde alın..nihayetinde çarşı pazar orada duruyor lazım olursa çıkar alırız...

büyük seyler ellerimizden öpüyor desene :1rolleyes:
stilleinlageyi de unutmustum bak..saguuuul
a.s.

stilleinlagey ne demek :utangac::utangac: kızlar bende yavaş yavaş başladım çanta işine kendiniz için 1 çorap 1 patık mutlaka koyun ayaktan soğuk alıyomuş çok ben bi ince ebeye vermek için bide kalın 2 battaniye 3 takım içlikk dışına bağlamalı uzunkollu bişi varya onlardan altındaki donu varya çoraplı onu iki tane iç içe koyarak 2 takımdan 1 takım yaparak 3 takım hazırladık bebiş üşümesin diye tabi hast çıkışımı koymayı unutmadım yeni doğan için bebek bezi bebek çorabı.normal mendil ıslak mendil.el yıkama sabunu 1 tane havlu bana bi takım gecelik 1 takım fermuarlı altlı üstlü takım pjama 3-4 tane hasta bezi koydum normal doğum olursa belki almak bulmak rahat olsun diye onları üste koydum 3 takım iç çamaşır kadın pedi koydum ne olur ne olmaz hastane terliği biberonu kızlar yanınıza mutlaka mama koyun hemen süt içmiyolarmış aç kalmasın yavrularımız..biberon emzik mama max(jole) kendim için tarak makyaj malzemelerim yapabilirmiyim bilmiyorum ama .parfum koydum .kendime doğum çantasına :roflol::roflol: kızlar bide keşke saçımı fön çektirip gidebilsem ama koforumu çağıracağım o gelecek hast ye sağolsun doğumdan sonra saçımı yapacak ve hast çantama bi miktar nakit para koydum eklemeler olur tabiki de başka ne koyabilirim acaba?

hııı kızlar bide önlük mutlaka sizde koyun ..bi kaçtane. su içirken falan batmasın üstü

coktandir alisveris yaptim kizima ama birtürlü zmn bulamadim hastanelerden,doktorlardan ekleyemedim ama simdi ekliyorum hihi ..

Babasinin kizina ilk bayram hediyesi
bebegimtk4.jpg

w390.png
Şeniz

bunlari ben aldim:
bebiseyi8.png

w390.png

dl6554736154450617610nb3.jpg
ayni desende eldivende aldim...

dl6556469854450999999wc5.jpg

dl6556504207001235631iv7.jpg

dxl6556463959003426928th9.jpg