How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

5025.jpg

Ne güzel inceceiksin, hiç kilo almamışsın sanki:))

yaa bayadır bu konuyu da takip edemiyorum.. bir bakınayım geriye.. bende bu hafta sonu artık yavaş yavaş başlayacam hazırlıklarahihoyyyt

dün bebişimin şekerlerini seçtik bayramda sonra vericem siparişini 1 haftada hazırlıyorlarmış
kıyafetleri hazır sayılır , bi uyku seti alıcam bebiş için bir de battaniye örmüştüm onu diktiricem

kendimi de unutmadım doğumdan sonra kullanmak için güzel bi nevresim takımı aldım

dün bebişimin şekerlerini seçtik bayramda sonra vericem siparişini 1 haftada hazırlıyorlarmış
kıyafetleri hazır sayılır , bi uyku seti alıcam bebiş için bir de battaniye örmüştüm onu diktiricem

kendimi de unutmadım doğumdan sonra kullanmak için güzel bi nevresim takımı aldım

OHHHH İYİ GÜNLERDE KULLAN JNMkaydirigubbakcemile3

papatyang, iyi günlerde kullanın canım. Şekerler nasıl bişi, fiyatı ne kadar, ben daha hiç o kısımlara gelemedim de merak ettim.

bakalım olmuş mu?olmuş:))bunlar öğretici kartlar hahahaha gülmeyin kızlar çok güzeldi aldım dayanamdım

Son düzenleme:

çantalı set aldım zıbın seti 17 parça içinde havlusu felan da var 50 ytl ye çok iyi geldi fiyatı bu ve diğerleri setin resimleri

valla çok uygun almışsın, nerden aldın dicem ama sanırım Muğla'dan aldın... :(((

papatyang, iyi günlerde kullanın canım. Şekerler nasıl bişi, fiyatı ne kadar, ben daha hiç o kısımlara gelemedim de merak ettim.

canım şekerlerin tanesi 1.5 ytl den başlıyor 3 liraya kadar var, sepetler de 20-40 lira arası kendin yaparsan %15 daha uygun olur dedi şekerci 3,5 yaşında bi kızım daha olduğu için değmez dedim rahat bırakmaz yaramaz belki toptancılarda daha uygun fiyatlar vardır ama onlarda ihityacın olan adedi verirler mi bilmiyorum bana fazla hareket etmek yasak olduğu için her şeyi yakın çevremden karşılamaya çalışıyorum

kızlar birsiteden alışveriş yapıyorum şimdi chicco nun beğendiğim pusetini aldım piyasa fiyatı indirimle 200 liraydı bu siteden 229 a aldım ama yanında chicconun bebek telsizi hediye ettiler ve de 50 ytl lik hediye çeki kazandım. çok kazançlıyım galiba yuppiiiii

Lazanya hangi siteymiş o yazsana... bend e bakayım hemen, belki başka kampanyalı bşeyler vardır. Güle güle kullanın bu arada. Buradan yazamıyırsan özelden yazar mısın hemen, lütfen!! :)

lazanya maşallah güle güle kullansın jnm .bebiş şansııınıda getirdiii...maşallahhhhhh

kızlar banada yazın sıteyı :(

yaanı bence asıl neyı nerden ucuza almıssak solemelıyız kı faydamız dokunsun degılmıhihoyyyt

Back