How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızçeler ayrıca aynı sitede hauck marka park yatak 89,90 a düşmüş ilgilenenlere duyurulurkaydirigubbakcemile5

Lazanyacım görünüşe göre penyesi de güzel. İyi günlerde kullansın kızın.

kızlar iyi akşamlar....bugün bende bebek odası siparişimi verdim..sorun olmazsa aralık sonu hazır ben ne zaman istersem getircekler....ne kadar renkli ve güzel mobilyalar var....ama ben pek yanaşmadım renklilere krem rengi istedim uyku seti ve kulplarla renklendiricem..ayrıca yer abajuru ve lambası var..ilerisin,de düşündüm ikinci çocuk olursa onada rahat rahat kullanırım erkek olursa bi kulpları değiştirerek..karyola,şifonyer,gardolap,oyun sandığı iki lamba,raf , uyku seti hediye perde ve kapı süsü aldım..yatağın altı bazalı istersem kanguru yatak olarak kullanabilirim...yatağı başta yatak odasına koyucam sonra kendi odasına taşıycam....bakalım nasıl olacak bittiğinde....
dünde pazardan ufak tefek şeyler aldım ıslandım yorldum dün akşam pestilim çıkmıştı...yahuu diyorum ne zaman dinlenicem ben...

canım bebişin güzel ve sağlıklı günlerde kullanacak odasını. hayırlı ugurlu olsun. Neyse cok onemlı olan seylerı halletmıssın bıle.. darısı basımıza.. ne kadara mal oldu aldıkların.. nerden aldın?

canım bebişin güzel ve sağlıklı günlerde kullanacak odasını. hayırlı ugurlu olsun. Neyse cok onemlı olan seylerı halletmıssın bıle.. darısı basımıza.. ne kadara mal oldu aldıkların.. nerden aldın?

canım vadeli olarak 2 400 mal oldu bize....herşeyi bizim istediğimiz gibi yapılıyor...artık uzun yıllar kullancak inşallah kızım Allah kısmet ederse...büyüyen karyola için yerim müsait olduğu için park yatak yada sepet düşünmedim....Allahım inşallah nasip ettirir o mobilyayı kızımla kullanmayı....:Saruboceq:

Kızlar aldıklarınız çok çok sevimli, bizde önümüzdeki ay Türkiye'ye gelince başlayacağız hazırlıklara, sizinkilere baktıkça sabırsızlanıyorum... Sağlıkla ağız tadıyla giysinler inşallah...

Yatak veya beşik alan ya da gezip dolanan arkadaşlara bir sorum olacak, bizde aile geleneği olarak aile içinde dolanan bir beşiğimiz var ahşap-bambu bir beşik; inşallah sağlıkla ilk aylarını onda geçirecek, ancak o beşiğe yeni örtüler ve bebek yatağı almam gerekiyor. Alışverişleriniz sırasında gözünüze çarpan ve önerebileceğiniz bir yer var mı?

Yatak konusuyla alakasız bir sorum daha var, buhar makinaları gerekli mi, iyonlu soğuk olanları falan var chicco'da... Gerçekten işe yarar ve mantıklı aletler mi merak ettim, çünkü allah nasip ederse doğumlarımız havalar soğukken gerçekleşecek ondan dolayı kalorifer vs etkisiyle odalarının neminin yetersiz olma olasılığı var, eski yöntemlere göre avantajını bilen var mı?

Kızlar aldıklarınız çok çok sevimli, bizde önümüzdeki ay Türkiye'ye gelince başlayacağız hazırlıklara, sizinkilere baktıkça sabırsızlanıyorum... Sağlıkla ağız tadıyla giysinler inşallah...

Yatak veya beşik alan ya da gezip dolanan arkadaşlara bir sorum olacak, bizde aile geleneği olarak aile içinde dolanan bir beşiğimiz var ahşap-bambu bir beşik; inşallah sağlıkla ilk aylarını onda geçirecek, ancak o beşiğe yeni örtüler ve bebek yatağı almam gerekiyor. Alışverişleriniz sırasında gözünüze çarpan ve önerebileceğiniz bir yer var mı?

Yatak konusuyla alakasız bir sorum daha var, buhar makinaları gerekli mi, iyonlu soğuk olanları falan var chicco'da... Gerçekten işe yarar ve mantıklı aletler mi merak ettim, çünkü allah nasip ederse doğumlarımız havalar soğukken gerçekleşecek ondan dolayı kalorifer vs etkisiyle odalarının neminin yetersiz olma olasılığı var, eski yöntemlere göre avantajını bilen var mı?

Canım açıkcası ben alma taraftarı değilim bunların çok ticari ürünler olduğunu düşünüyorum.Ayrıca en güzel nem kaynağı bir iki tane yıkanmış çamaşır koymakmış bebeğin odasına en doğalı bu diyorlar...

Existhunder sağol canım, bende aynı kaygıyı duyduğum için sizlere sorma gereği duydum, birçok ürün ticari amaçla piyasaya sürülüyor ve biz aman eksik kalmasın diyerek alıveriyoruz, sonra umduğumuz faydayı alamıyoruz. Bizde de hep kaloriferin üstünde su bulundurulurdu, ama şimdi konu bebek olunca, "acaba" diyiverdim...

Benim mesaim bitti, malum saat farkı var aramızda, hepinize iyi akşamlar diliyorum...
Sağlıcakla kalın :)

kızlar ne güzel şeyler almışsınızz. Allah güle güle kullanmayı nasip eylesin.
ben sadece çorap aldım ama benim öğrenciler ve arkadaşlar sağolsunlar herşeyi düşünüp almışlar. battaniye alan öğrencim bile olmuş resmini çekeceğimde bir türlü fırsat olmadı.

bende bugün annemle konuştum..ya herşeyini almış bize hiçbirşey bırakmamış..şöyle eşimle çıkıpta doya doya alışveriş yapamadık yahu...işte bi bebek arabasıyla,park yatağı..oda kavga gürültü:))) ben alcam sen almıcan diye diye...
neyse bakalım merak ediyorum kızıma anneannesi neler almış..bayramda göreceğiz..ay az kaldı yaa.4 gün sonra annemin babamın yanındayım inşallah.çok özledim yaaasenağlamasenağlama

bende bugün annemle konuştum..ya herşeyini almış bize hiçbirşey bırakmamış..şöyle eşimle çıkıpta doya doya alışveriş yapamadık yahu...işte bi bebek arabasıyla,park yatağı..oda kavga gürültü:))) ben alcam sen almıcan diye diye...
neyse bakalım merak ediyorum kızıma anneannesi neler almış..bayramda göreceğiz..ay az kaldı yaa.4 gün sonra annemin babamın yanındayım inşallah.çok özledim yaaasenağlamasenağlama

canım annemlerde dediki ilk torunun odası bize düşer ben dedim ki oda yapmıycam o da dediki ben sana parasını vereyim sen gönlüne göre al. anacığım beniiim .çok akıllı kadındır oooo. öyle de oldu ama biz daha almayagdemedik giderken onları da götürcem gönüllerine hoş gitsin.

canım annemlerde dediki ilk torunun odası bize düşer ben dedim ki oda yapmıycam o da dediki ben sana parasını vereyim sen gönlüne göre al. anacığım beniiim .çok akıllı kadındır oooo. öyle de oldu ama biz daha almayagdemedik giderken onları da götürcem gönüllerine hoş gitsin.

aynen canım benim annemde dedi ama eşim kabul etmezki öyle birşeyi..bende etmem yaa..bizde anne baba olarak bişeyleri almak istiyoruz..ah ah annemin düşüncesinin 100 de 1 ini kayın validemden görsem keşke..ilk torunu,sanki 10 tane var..tınlamıyor bile...

ah kızlar siz de buldunuz bunuyorsunuzkaydirigubbakcemile3 ne güzel aileleriniz yapmak istemiş güçleri de yerinde bu ekonomik krizde olmayanlar ne yapacak değil mi?:CüvCüv:
bırakın heveslerini alsınlar di mi ama?

kızlar ya beşiği anne nemiz alacak bızım ama elkt li diye ıkmık yapıyorlar bakalım ne kadar ustun geleceğim onlar almasın aldıkları beşiği yollıcam ben sleeper alacağım o kadar yani .bşde ben görmeden kimse bebişime de bana da bişi alamaz alırsa köşede kalır kullanmam yada iade ederim .ya benimle alsınlar yada almasınlar allah allah onlar heveslerini alsın diye kendimi üzemem sonuçta o benim bebişim.yaaaa .stres yaptım walla. bide bişi sorcam kızlar bu sleeperi bebişim ne kadar kullanabilir acaba?bilen var mı?

kızlar elitbebek ve aktifbebe sitelerinden alışveriş yapan sorun yaşayan yada memnun kalan varmı?
park yatak siparişini vermek istiyorum bir türlü güvenemiyorum,iade şartlarında ürünün paketi açılmışsa kabul etmeyiz diyor,ama üründe defo arıza sorun varsa kargo gelince açın kontrol edin diyor ,bu ne çelişki ,açmadan kurmadan nasıl anlıycaz üründe arıza olduğunu,açınca sorun olduğunu görünce tekrar paketleyip gönderince (kargoyuda biz ödüyoruz oda ayrı sorun) açılmış deyip almıycaklarmı,
piyasada çok pahalı park yataklar
ben bugüne kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadım açıkcası ordan memnundum ama inanılmaz fiyat koymuş benim istediğim yatak için ben aynı ürünü diğer sitelerden 20 lr daha uyguna alabiliyorum kargo ücretsiz olarak,hepsiburada istersen 1000 lrlık ürün al kargoyu ücretsiz yapmıyor(park yatak için 20 lr kargo istiyor)
ne yapacağımı şaşırdım

Back