2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

aaa fundacım bilmiyordum nasılki şimdi Efe çok üzüldüm yaa sende telefonu filan var mı bi aramak isterim bende face yok

selam neslihan canım özel mesajın geldi .adreslerimiz birbirimize ulaştırdık.

umarım senin hoşuna gidebilecek en güzel hediyeyi seçmeye çalışırım. en kısa sürede göndereceğim.

merhabalar...

canım bende bu akşam iş çıkışı senin için bişeyler bakıcam... hem bizim evilik yıldönümümüz de yaklaşıyor kocacıma da bakarım.

Sevgili emda :) seninle tanıştığıma çok memnun oldum :) hediye için birazdan Efem müsade ederse alışverişe çıkacağım . Mailini merakla bekliyorum :)))

merhabalar...

canım bende bu akşam iş çıkışı senin için bişeyler bakıcam... hem bizim evilik yıldönümümüz de yaklaşıyor kocacıma da bakarım.

sağol canım bende daha alamadım hediyeni kızım biraz rahatsız iş cıkıcı hemen eve gidiyorum.en kısa sürede sana ve yakışıklı oğluna hediye alacağım .

evlilik yıldönümümüz demişsin nice mutlu ve huzurlu yıllar geçirmeniz dileklerimle

ne tesadüf benimde aynı ayda evlenmişiz. benim 21 aralaık 2001 yıllar ne cabuk geçiyor valla

yaa selence cnm bana alınan hediye gelmedi çünküüü daha alamamış kızıldeniz bebişi rahatsızmış (bu arada tekrar geçmiş olsun cnmm deryacığımm) şimdik ben aldım ama daha yollamadan resim çekmek istemiyorum aldığım hediyeyi önce kızıldeniz görsün o resimleyip koyar buraya belki ama o bnmkini yolladığında hemen resimler atarım buraya yerimseniben

bizde gülşahla çıkmışız çok sevindim fundacığım aradı dün gülşahcığım gönderecekdi saana adresimi

günaydın canlarım ben işten ayrıldım biraz üzgünüm ama arkadaşlarımdan ayrıldığım için böle daha iyi olcak biraz oğluma bakcam yeni yıl itibariyle başka bir banka olcak inşallah o sebepten buaralar evdeyim bol bol yazarım sizeopuyorumnanaktan buarada bende sibsere alcam hediye özelden msj attım ama giremiyor heralde burdanda yazayım sibelcim adresini bekliyorum öpüyorum senikaydirigubbakcemile5

selamlar canim ... msn adresimi yolladim sana almadin mi?

kızlarrr hediyelirim geldi muhteremcim sağolsun çok güzel şeyler almış resmini koymayı çok isterim ama malesef şartlar müsait değil sana bir kere daha teşekkür ederim muhteremcim bende sana en kısa zamanda yolluyacagım

aaaa muhterem hızlı çıktın...halbuki yeni öğrenmiştin.........hayırlı olsun hediyelerin canım

damlacım hediyelerin hayırlı olsun canım, ben henüz alamadım nerminciğime:))) en kısa zamanda alcam inşallah :)))

damlacım hayırlı olsun hediyelerin ben de alamadım daha bugün yarın alıcam inbşallah bi iyileşelim :)

arkadaşlar teşekkür ederim darısı sizlerin başına
çok güzel bir paylaşım bayram çekilişinede katılmıştım okadar güzel anılar ki bunlar iyiki varsınız arkadaşlar sizleri tanıdığım için hem çok mutluyum hem çok şanslıyım...

kızlar bugün kargoladım kızıldeniz deryanın hediyesini (çoktan almıştım ama hastalanınca ancak yollayabildim) bakalım beğenecekmi çok heyecanlıyımm:)))

canım hedıyenı bugun aldım cok tesekkurlerr cok begendım foto cekıcem ama kablo yok ben senınkını daha alamadım kusura bakma hastalıklar bizi bırakmıyo inş.ç alıcam hafta sonuu

slm kızlar bende hazırladım hediyemi bugün eşim verebilirse kargoya verecek.umarım meralcim beğenir...:)))hihoyyytopuyorumnanaktan

Anne tugba nerelerdesinn??
msnede gelmiyorsun hiccc ...
bi ara görüselim ya msnden yada bana kkdan özelden yaz lütfennn .. :))

slm kızlar bende hazırladım hediyemi bugün eşim verebilirse kargoya verecek.umarım meralcim beğenir...:)))hihoyyytopuyorumnanaktan

canımmmm beğenmez olur muyum hiç, çok teşşekkrüler şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum, bende en kısa zamanda göndercem tatlım sana zemuszemushihoyyytopuyorumnanaktan

yaşasınnn merak ediyordum yaa ulaşmış hediyem:))) beğenmene sevindim deryacımm güle güle kullan:))))

neslihan canım yarın alacağım hediyeni malum çalışınca zor oluyor koşa koşa eve gidiyorum kızı babaanesinden alıyorum.allah izin verirse pazartesi kargoya vereceğim canım

aynen tatlım bende çalışıyorum, hemen hava kararıyor...
birde hastaydık hepimiz üşüttük biraz, en çokta eşim rahatsızdı ateşi vardı yeni yeni iyileşiyor. aslında bişeyler baktım ama kararsız kaldım keşke o gün alsaydım birdaha da fırsat olmadı. bugün bile çalışıyorum ama bende bu hafta içinde yolluyorum hediyeni. seni ve güzel kızını öpüyorummmm opuyorumnanaktan

X