2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

selam hayırlı cumalar diliyorum

neslihancım hediyeni aldım canım yarın yurtiçi kargo ile göndereceğim umarım beyenirsin iyi günlerinde kullan

meralcim canım hediyelerin az önce geldi,çok teşekkür ederim..çok beğendim hepsinide...benden çok iş arkadaşlarım heyecanlandıkaydirigubbakcemile3....paketi görünce...akşam müsait olursam resimlerini çekerim yarında eklerim...çok öpüyorum seni..zemuszemus..:teytey:...:nazar:

işte hediyelerim...çok teşekkür ederim meralcim...kaydirigubbakcemile2...hihoyyyt..:..

Son düzenleme:
nermincim beğendiğine çok sevindim canım bende dün bekledim 5 ekadar senden haber gelmeeyince düşünüyordum:)))) gülegülekullan canım

Nermin hediyelerini güle güle kullan canım :)
Damla bizim kargonun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) Sen küçük bir hata ile adresi yanlış yazınca kargo mardine gelmiş beni aradılar bende midyata gönderin dedim :) daha sonra nusaybinden aradılar kargo burda diye bende yine midyata gönderim dedim :) Bugün hala midyata gelmemiş ınşallah salı günü elimde olur :)

Hediyelerinizi güle güle kullanın canlarım.
Ben hala hediye işini halledemedim fundacım esma ile konuşursa iletirmisin,alyanın hastalığı dolayısıyla.ilk fırsatta halledicem aklımda ama

akannehir ayyyy canım çok özür dilerim bende merak ediyordum acaba ne oldu diye yaaa çooook üzüldüm

Nermin hediyelerini güle güle kullan canım :)
Damla bizim kargonun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) Sen küçük bir hata ile adresi yanlış yazınca kargo mardine gelmiş beni aradılar bende midyata gönderin dedim :) daha sonra nusaybinden aradılar kargo burda diye bende yine midyata gönderim dedim :) Bugün hala midyata gelmemiş İnşallah salı günü elimde olur :)

tşk ederim canım..........offffff gerçektende pişmiş tavuğun başına gelmemiştir...:nazar:

damlacığım, hediyeler sonunda dün elime ulaştı çok beğendim :) Teşekkür ederiz . Gezmeye gitmek üzereydik hemencecik efeye kazağı giydirdim :) cuk oturdu yani
üzerine :) Dün akşam aradım seni sanırım müsait değildin . Neyse sonra konuşuruz . Ada yı öpüyoruz :)))

neslihancım hediyeni bugün yurt içi kargoya verdim yarın elinde olur dediler

iyi günlerinde kullanın oğluşunla birlikte umarım beyenirsin .

2010 yılı sana , eşine ve yakışıklı oğluşuna sağlık ve mutluluk getirsin istediğin bütün dileklerin bu yıl gerçekleşsin dileklerimle

Son düzenleme:
gülşahcım kargoyu gönderdim perşembe günü elinde olacak kusura bakma geç oldu güle güle giyinn

neslihancım hediyeni bugün yurt içi kargoya verdim yarın elinde olur dediler

iyi günlerinde kullanın oğluşunla birlikte umarım beyenirsin .

2010 yılı sana , eşine ve yakışıklı oğluşuna sağlık ve mutluluk getirsin istediğin bütün dileklerin bu yıl gerçekleşsin dileklerimle

Banu tatlım,

hediyelerimizi aldık, çok teşekkür ederiz... ilk fırsatta resimleri ekleyeceğim.
benimkilerde inşallah yılbaşından önce elinde olur.

öpüyorum seni ve güzel kızını :)

iyi günlerde kullanın neslihancım cam sakızı coban armağanı umarım beyenmişsindir.

iyi yılllar diliyorummmm

bizimde p.tesi geldi hediyelerimiz hepsi harika şeyler bayıldım
tekrar teşekkür ederim özgecim

selam

neslihan canım hediyem şimdi geldi teşekkür ediyorum . kızıma güzel hırka hırka almış sanırım kendin örtün ellerine sağlık bana çok güzel mis gibi kokun bir parfüm ve bilezik göndermiş resimlerini çekince buraya kopaylarım.

herkese iyi yıllar diliyorum sağlık ve mutluluk getirsin

X