2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

biz de dün aldık hediyemizi ama ptesi ancak kargoya verebilecem Diloşum da yollamış onu da ancak pztesi alırım ofse gelecekti :)))

muhteremcım hediyenı kargoya verdım bugun buyuk ıhtımalle carsamba gb elınde olur

hediyemize kavuştukkk... çokkkk güzelleerrr Diloşumun yüreğine sağlık :)))en kısa sürede foto çekecem
buarada biz de hediyelerimizi yolladık ama aynı zamanda ulaşamazlar sanırım çünkü,birkAç aşamalı idi hedayee bir kısmı kargoyla Muğla dan gidecek bir kısmı da İstanbula kapı teslim :))))

canım nermincim hediyelerimii göndermiş çok beğendim çok teşekkürler canım, resimleri yüklemeye çalışıyorum inş.beceerebilirim :KK43:(
çok saol tatlımmmmm

aslım begenmene cok sevinimmmmmmmmm :) sana aldıgımıda gıyd fotosunu çek :roflol:
hele adamın kinin resmini çok görmek istiyorum kuzuma ne güzel yakışmıştırrr zemuszemus

offf bi türlü şu resim yükleme işini beceremedim, evde yükleyemedim cd ye kopyalayıp işe getirdim hediyelerimin resimlerini hala atamıyorum ya :KK43:((((

işte hediyelerim nermincim canım tekrar tekrar çok teşekkürler, hepsini çok beğendim, şalgam suyunu içtik bile eşimle:)))

güle güle kullan hediyelerini Meralcimmm..Çok zevkli....
Diloş kızzzz sen bana gırmızı donuşuu giydirip beni artizz mi etcen eheueheuheueheueheueheue

meralcim cicişlerin pek güzelmiş hayırlı uğurlu olsun keşke bende koyabilsem ama aktarıcak bişeyim yok

hayırlı olsun meralcim

bizim hediyelerimiz de geldi 2 gün önce ama bi fotoğrafını çekip koyamadm adayla uğraşmaktan bugün koyucam inşallah

fundacım, damlacım, özgecim çokkk teşekkürler, nermincim saolsun çok zevkli şeyeler almış :))) hepimiz iyi günlerde kullanalım...
benim hediyelerimde cumaya kadar nerminin elinde olur sanırım

X