2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

ayy marttakide süper olur bebişlerimizn doğum gününe hediye seçmek ayrı bir zevk olacak mutlaka yapalımm bu arada hala hediye düşünyorum valla seçmek zor olacak sanırım kızlarr ayy kim çıkacak acebaaaa:)))))

evet canım bu sefer hediyeler bizlere zemuszemus
bende çok sabırsızlanıyorum
o akşam msn i açık tutunda kamera karşısında çekeyim diğer topiclerde bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalar olmuş tatsızlıklar çıkmış bizde olmasın bari :sinifsinif:
işimizi garantiye alalım dimi vereliniortak

Güvenimiz sana sonsuz canim o yüzden kamera karsisinda birseyleri yapman gerekmiyor BENCE, bu bnim düsüncem tabiki herkes ne düsünüyor bilemem :))

Ben kendi yarismamda Melekimi unutmustum, halende üzülüyorum :KK43:((

Güvenimiz sana sonsuz canim o yüzden kamera karsisinda birseyleri yapman gerekmiyor BENCE, bu bnim düsüncem tabiki herkes ne düsünüyor bilemem :))

Ben kendi yarismamda Melekimi unutmustum, halende üzülüyorum :KK43:((
güvenin için çok teşekkür ederim sibelcim ama kimsenin aklında en küçük bir şüphe kalsın istemiyorum onun için biz kamera karşısında çekelim kurayı
isteyerek unutmadın ya melek i canım o da biliyordur mutlaka bunu

bu arada kura karşılıklı mı olsun yoksa a kişisi b ye b kişisi c ye gibimi olsun yine fikirlerinizi bekliyorum
bana göre bu sefer karşılıklı olsun çünkü bazı kişiler çok sık giremiyorlar nete o yüzden karşılıklı olması taraftarıyım ben siz ne dersiniz?

bende heycanla bekliyorum kızlar çekilişi, bu karşılıklı ve a b c sistemi nasıloluyor ben bilmiyorum :))) canım güvenim sonsuz,nasıl olursa olsun... bakalım bana kim çıkacak:)))

fundacım bencede karşılıklı olsun lütfen :-) öpüyorum Liyamı seniii ve ilaaydayıı :KK70::KK70:

kızlar ama kimse benim msn de kayıtlı değil...birkaç arkadaşıma davet yolladım msn için..oda facebookda mail adreslerini gördüklerime......msn ekleyin beniii:Saruboceq:senağlama
yoksaaa:eek:klava:

:))

kızlar karşılıklı olmasın bence çekiliş bu adı üstünde msn i yok bende kimsenin napcamkafamçokkarıştı
bana özelden msnlerinizi atarmısınız? Mart ta kuzular için çekiliş fikri tuttu sanırım 20 şubat gibi açarım şubat sonu çeker göndeririz tamam öpüyorum hepinizisırnaşık şey

kızlar çekiliş saat kaçta..akşam 8 de benim toplantım var.eğer o saate denk gelirse ben olmazsam bana mesaj atın....facebookdan yada hotmailden..(nermin-001@hotmail.com

1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
11:ALYA-ARDA- diloşşşşşş
12.nesv-Neslihan