- 10 Şubat 2009
- 646
- 2
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden değil canım 1 aralık akşamı yapacağız çekilişimizi listeyi buraya yazacağızya takip edemezsek çekilşi nasıl haberdar oluyorus özeldenmi yazıyorsunuz napıcass:)))
16-ertuğ-annetuğbaopuyorumnanaktanselam mart anneleri bende mart annesiyim kızım 10.03.2009 doğumlu katılmak istiyorum hediye çekilişine
ben 2 siteye daha üyeyim kaç senedir yapıyoruz oradada yılbaşlarında çok güzel hediyerim oldu nanevi değeri çok yüksek hediyeler benim için
hala evimin en güzel yerinde duruyor baktıkça arkadaşlarımı anıyorum.
1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
11:ALYA-ARDA- diloşşşşşş
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin
15- bebekecem17-- banu
ayşegülcüm bir limit belirlemedik canım herkes gönlünden ne koparsa alıyorayy çok heyecanlı hadi bakalım peki hediye seçiminde herhangi bi limit varmı yoksa herkes istediği ve bütçesine göremi hediyemi seçiyor ben pek kimseyi tanımıyorum zevklerimizi bilmiyoruz ya ondan soruyorum daha önce ne hediyeler aldınız birbirinize yazarsanız fikir olur aldığım hediye beğenilsin ve işe yarasın istiyorumda:)))
ayy çok heyecanlı hadi bakalım peki hediye seçiminde herhangi bi limit varmı yoksa herkes istediği ve bütçesine göremi hediyemi seçiyor ben pek kimseyi tanımıyorum zevklerimizi bilmiyoruz ya ondan soruyorum daha önce ne hediyeler aldınız birbirinize yazarsanız fikir olur aldığım hediye beğenilsin ve işe yarasın istiyorumda:)))
evet canım bu sefer hediyeler bizlere zemuszemusAaaaa bu sefer sadece annelere mi alıyoruz Fundacım..Ben onu kaçırmışım yav..
Bebeler mahrum kaldı yani..
Neyse kalsın sıpalarlmaz:
Hep onlara hep onlara..Azcık değişiklik olur..kaydirigubbakcemile5
Sabırsızlıkla bekliyorum kimin çıkacağını bana.Haydi bakalım..
kesinlikle yapalımmmm:lepi::lepi:ayy bende çok heyecanlıyım eşime söyledim o da düşünüyo bakıyo hediyeopuyorumnanaktan mart ayında bir çekiliş daha yapalım kuzulara doğum günü hediyesi olsun tamam mı kızlar:lepi: