2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

1.silence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
11:ALYA-ARDA- diloşşşşşş
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin

1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin

ooo 14 kişi olmuşuz kızlar 10 gün kaldı çekilişe çok heyecanlı :)

ya takip edemezsek çekilşi nasıl haberdar oluyorus özeldenmi yazıyorsunuz napıcass:)))

selam mart anneleri bende mart annesiyim kızım 10.03.2009 doğumlu katılmak istiyorum hediye çekilişine

ben 2 siteye daha üyeyim kaç senedir yapıyoruz oradada yılbaşlarında çok güzel hediyerim oldu nanevi değeri çok yüksek hediyeler benim için
hala evimin en güzel yerinde duruyor baktıkça arkadaşlarımı anıyorum.

1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin
15- bebekecem17-- banu

Son düzenleme:
selam mart anneleri bende mart annesiyim kızım 10.03.2009 doğumlu katılmak istiyorum hediye çekilişine

ben 2 siteye daha üyeyim kaç senedir yapıyoruz oradada yılbaşlarında çok güzel hediyerim oldu nanevi değeri çok yüksek hediyeler benim için
hala evimin en güzel yerinde duruyor baktıkça arkadaşlarımı anıyorum.

1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin
15- bebekecem17-- banu
16-ertuğ-annetuğbaopuyorumnanaktan

1.selence- funda
2. SibSer - Sibel
3. emda - Damla
4. boddim- Esma
5.lazanya-Asliiii
6.merallll-Meral
7.saruboceq
8. KızılDeniz-Derya
9.ozokun- özge
10.demircik-ayşegül
12.nesv-Neslihan
13. veliefe -muhterem
14-mystory-Nermin
15- bebekecem17-- banu[/Q
16-Ertuğ-Annetugba

ayy çok heyecanlı hadi bakalım peki hediye seçiminde herhangi bi limit varmı yoksa herkes istediği ve bütçesine göremi hediyemi seçiyor ben pek kimseyi tanımıyorum zevklerimizi bilmiyoruz ya ondan soruyorum daha önce ne hediyeler aldınız birbirinize yazarsanız fikir olur aldığım hediye beğenilsin ve işe yarasın istiyorumda:)))

ayy çok heyecanlı hadi bakalım peki hediye seçiminde herhangi bi limit varmı yoksa herkes istediği ve bütçesine göremi hediyemi seçiyor ben pek kimseyi tanımıyorum zevklerimizi bilmiyoruz ya ondan soruyorum daha önce ne hediyeler aldınız birbirinize yazarsanız fikir olur aldığım hediye beğenilsin ve işe yarasın istiyorumda:)))
ayşegülcüm bir limit belirlemedik canım herkes gönlünden ne koparsa alıyor
daha öncede hediyeleştik ama bebeklerimize aldık bu sefer annelere alıyoruz o yüzden bu konuda sana yardımcı olamayacağım ama yine de fikir sahibi olurum diyorsan bebeklerimize aldıklarımıza bakabilirsin
bu ilk çekiliş
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/293453-214m252r-boyu-hat305rlayal305m-11.html

bu da ikinci çekiliş
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/304723-yine-yeni-yeniden-omur-boyu-hatirlayalim-6.html

ayy süpermişş çekiliş görmemiştim bu sayfaları yaa dahada heyecanlandım şimdi yaa hemen gelsin çekiliş günüüü ne güzell bişi düşünmüşsünüz birbirimizi tanımıyoruz ama hediye alıyoruz süpermiş hihihi kaydirigubbakcemile5

1 katıldığım hediye çekilişinde güzel bir siyah renk çanta almıştı arkadaşım bana hala severek kullanıyorum. 2. çekilişte resim cercevesi geldi onada eşim ve benim resmimi koydum masanın üzerinde duruyor. ve gümüş objeler göndermişti arkadaşım onlarıda vitrinimde koydum .baktıkça anıyorum arkadaşlarımı

Aaaaa bu sefer sadece annelere mi alıyoruz Fundacım..Ben onu kaçırmışım yav..
Bebeler mahrum kaldı yani..
Neyse kalsın sıpalar:eek:lmaz:
Hep onlara hep onlara..Azcık değişiklik olur..kaydirigubbakcemile5
Sabırsızlıkla bekliyorum kimin çıkacağını bana.Haydi bakalım..

ayy bende çok heyecanlıyım eşime söyledim o da düşünüyo bakıyo hediyeopuyorumnanaktan mart ayında bir çekiliş daha yapalım kuzulara doğum günü hediyesi olsun tamam mı kızlar:lepi:

kesinlikle bizde bu azim olduğu sürece onuda yaparız evelAllah..
ama bu kez herkes katılsın o kadar çok dağılma olduki bu topicte.kimsecikler uğramıyor artık:sinifsinif:

evet ya daha çok kişi olsun :)))) ben diğerlerine katılamamıştım, kısmet bunaymış... kimin çıkacağını sabırsızlıkla bekliyorum:eek:

evet çok dağınığız çünkü çok topik var merak ediyorum kim online diye bütün topiklere bakıyorum aslında şu anda onlıne olan mart 2009 anneleri diye bi topik açmıştım ben hem daha hızlı iletişm kurarız bişey sorcaksak sorarız hemen cevap alırız diye ama arkadaşlar şiddetle karşı çıktı. kapandı topikte

Aaaaa bu sefer sadece annelere mi alıyoruz Fundacım..Ben onu kaçırmışım yav..
Bebeler mahrum kaldı yani..
Neyse kalsın sıpalar:eek:lmaz:
Hep onlara hep onlara..Azcık değişiklik olur..kaydirigubbakcemile5
Sabırsızlıkla bekliyorum kimin çıkacağını bana.Haydi bakalım..
evet canım bu sefer hediyeler bizlere zemuszemus
bende çok sabırsızlanıyorum
o akşam msn i açık tutunda kamera karşısında çekeyim diğer topiclerde bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalar olmuş tatsızlıklar çıkmış bizde olmasın bari :sinifsinif:
işimizi garantiye alalım dimi vereliniortak

X