2009 Mart Anneleri Yılbaşı Çekilişi.....

canlar kimse yok sanırım bende kapatmak zorundayım artık meriçi uyutcam sabah iş yerinden açar bakarım artık kura olursa...öpüyorum hepinizi

çekiliş almadı mı??ana fundam ben unuttum dün girmeyi ama kadınlar kulubunde tadilat vardı ondan...

günaydın mart anneleri çekiliş olmadı herhalde daha çok merak ediyorum ve heyecanlıyım bakalım kim kime çıkacakkk

evet kızlar nihayet hediye çekilişimiz yapıldı
herkese hayırlı uğurlu olsun

muhterem-emda
demircik-kızıldeniz
mystory-meralll
ozokun-selence
nesv-bebekecem17
annetuğba-sibser
boddim-sarubocek
lazanya-alya-arda

hadi hayırlısı dün giremedim yoktum evde şimdi zamanım oldu hadi bakalım gelsin adresler özelden ne ciciler alcass çokk heyecanlı haftasonunu hediye bakarak geçirdim ama hiçbiri aklıma yatmadı ne zormuş seçmek yaa birascık konuşalım tanışalımda ööle seçelim bari dimi -tatlicadiarzu-

slm herkese....merallcim..sen bana ben sana çıkmışız :))))

herkese hayırlı uğurlu olsunn...

nesv-bebekecem17
BİZ BİRBİRİMİZE HEDİYE ALACAĞIZ DEGİLMİ YANLIŞ ANLAMADIYSAM

SELENCE ELLERİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK EMEKLERİN İÇİN

wowowowowow aslım bana çıkmış ehuehehue çok sevindim aslı sana yılbasında içmen için koca bir viski birde kırmızııı (....) hhhaah :KK70::KK70: ellerine sağlık fundacım öpüyorum kocamannnnn aslı şaka biyana sana bi güzel bi hediye ayarlamam lazım :KK70::KK70:

selam neslihan canım özel mesajın geldi .adreslerimiz birbirimize ulaştırdık.

umarım senin hoşuna gidebilecek en güzel hediyeyi seçmeye çalışırım. en kısa sürede göndereceğim.

selam neslihan canım özel mesajın geldi .adreslerimiz birbirimize ulaştırdık.

umarım senin hoşuna gidebilecek en güzel hediyeyi seçmeye çalışırım. en kısa sürede göndereceğim.

bende bugün kızıldeniz deryamın hediyesini aldım adres yollasın hemen kargolayacağım umarım beğenir ya çok güzel bişi oldu bu selence teşekkür ederis cnm uğraştın ama değdi bence:)))

günaydın canlarım ben işten ayrıldım biraz üzgünüm ama arkadaşlarımdan ayrıldığım için böle daha iyi olcak biraz oğluma bakcam yeni yıl itibariyle başka bir banka olcak inşallah o sebepten buaralar evdeyim bol bol yazarım sizeopuyorumnanaktan buarada bende sibsere alcam hediye özelden msj attım ama giremiyor heralde burdanda yazayım sibelcim adresini bekliyorum öpüyorum senikaydirigubbakcemile5

kızlar daha önce boddim esma ile hediyeleşen varsa aranızda yada numarası olan varsa bana iletebilirmi?
hediyesi için haberleşmem gerek onunla.

aaa derya hızlı çıkmış hediyesini göndermiş bile
demircik güle güle kullan resim koyda bizde görelim canım ya

arkadaşlar aranızda muhteremi tanıyan varmı enson aktiflik tarihi 16.11.2009 bayadır girmiyor özelden mail filanda attım ama cevap yok nasıl ulaşabilirim acaba

damlacım muhterem en son face e yazdığında hastalıktan dolayı giremediklerini efenin çok hasta olduğunu hastanede olduklarını söylüyordu canım
sanırım o yüzden gelemiyor

X