2010 mart annelerinin 2011 yılbaşı çekilişi

aa hande yine mi birbirimize çıktık :KK52: herkes başladı mı göndermeye? senin kot elbiseyi çok begenmiştik,çok yakışmıştı cerene:KK16:

Merhaba canım. Adım Sibel. Keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük hediyeleşirken. Benim eşim Ankaralı.. Yukarı ayrancı. Kayınvalidem , Kaynım görümcem orda oturuyorlar. severim Ankarayı :))
Teşekkürler istediğim özel birşey yok süpriz olsun. Sizin varmı? Kızın kaç kilo ?
Tibet 10 kilo 76 cm teyzesi.. Adresimi yazıyorum. adresini bekliyorum.. Görüşmek dileğiyle...

Bu arada Kızım olsaydı adını adını idil koyacaktım.. Çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın..

esin teyzelerinin yolladığı ciciler geldi çook tatlı converse ayakkabılar almış en kısa zamanda resimlerini eklicem size çok tatlı oldular tekrar teşekkür ederiz esincim benim yolladığım da sanıyorum yarın elinde olucak :)

Sinpac
Polens
Bana adresini özel mesajla atarmısın?
Bir de istediğin özel birşey var mı?

Merhaba canım. Adım Sibel. Keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük hediyeleşirken. Benim eşim Ankaralı.. Yukarı ayrancı. Kayınvalidem , Kaynım görümcem orda oturuyorlar. severim Ankarayı :))
Teşekkürler istediğim özel birşey yok süpriz olsun. Sizin varmı? Kızın kaç kilo ?
Tibet 10 kilo 76 cm teyzesi.. Adresimi yazıyorum. adresini bekliyorum.. Görüşmek dileğiyle...

Canım benim kızım minnacık ama mevcut durumda baya bir giyeceği var...
2-3 yaş için mevsimleri de düşünerek alabilirsin...

Tamam canım. Minik prensesime c.tesi hediyesini alacağım..
Bu arada hediyleriniz geldi .. Oyyy oyyy. Sen benim aklımı okudun yada kalbimiz bir :)))Eşime bu hafta sonu mathercare ye gidelim badi ve tulum alalım diyordum.. Giydiklerimiz . 6-9 ay badileri ve kışlık tulumları küçük gelmeye başladı ,olmuyor.. Ben en başından beri bu markayı kullanıyor kaliteli ve sağlam yıka yıka giydir..Senin gönderdiklerin istediğim renk ve numrada 12-18 ay almışsın iyiki ..Bıcır bıcır.. ..Tibet biraz iri gibi ama şişman değil uzun boylu olacak sanki.. Çok teşekkür ederiz teyzesi.. Beni de unutmamışsın.. Resimleri çekince koyacağım ...

Tamam canım. Minik prensesime c.tesi hediyesini alacağım..
Bu arada hediyleriniz geldi .. Oyyy oyyy. Sen benim aklımı okudun yada kalbimiz bir :)))Eşime bu hafta sonu mathercare ye gidelim badi ve tulum alalım diyordum.. Giydiklerimiz . 6-9 ay badileri ve kışlık tulumları küçük gelmeye başladı ,olmuyor.. Ben en başından beri bu markayı kullanıyor kaliteli ve sağlam yıka yıka giydir..Senin gönderdiklerin istediğim renk ve numrada 12-18 ay almışsın iyiki ..Bıcır bıcır.. ..Tibet biraz iri gibi ama şişman değil uzun boylu olacak sanki.. Çok teşekkür ederiz teyzesi.. Beni de unutmamışsın.. Resimleri çekince koyacağım ...

Hediyeleriniz geldi..:KK9:

Gerçekten bayıldım... Ellerine sağlık... Adidas a ben bayılırım. İdil için de bir tane istiyordum... Tam istediğim şey oldu... Bu arada kolye için de teşekkür ederim...

Herşey için çok çok teşekkür ederiz.

Bu arada eşin bankacı galiba:KK9:

En kısa zamanda fotosunu çekip koyacağım...

Görüşmek üzere:KK71:

Hediyeleriniz geldi..:KK9:

Gerçekten bayıldım... Ellerine sağlık... Adidas a ben bayılırım. İdil için de bir tane istiyordum... Tam istediğim şey oldu... Bu arada kolye için de teşekkür ederim...

Herşey için çok çok teşekkür ederiz.

Bu arada eşin bankacı galiba:KK9:

En kısa zamanda fotosunu çekip koyacağım...

Görüşmek üzere:KK71:

Güle güle giysin İdil prenses.
Evet eşim Bankacı / Bilgi işlemde. Meslektaşsınız...:)))

X