• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydın güzel Mart anneleri çalışan anneler bugün cuma yaşasın muck!!

Emel
Füsun
Sibel saçlarınızı güle güle kullanın..
Emel rengini güzel tutturmuşlar yakışmış. Röfle dimi??
Füsuncum kesimin güzel olmuş.Kızınıda babasına benzettim ben..
Sibel foto parlak çıkmış ve bağlı olduğu için anlayamadım.

Sağol canım evet aynı babası :)

evet ben de füsunun kızını babasına benzettim...

Haklısın canım :)

kızlar dahi bebek veya akıllı bebekler serilerini alan var mı?

Canım bu konuda benimle irtibata geç:içelim:

füsuncugum cok begendim saclarini renginide cok begendim güle güle kullan cnm

Sağol canım teşekkür ederim

butun gun gıremedım. nasılsınız? ne var ne yok? yarında temızlık yapacam

canım sen işi mi bıraktın :)

Tuğbacımmmmmmmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin özletme kendini

fusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus

Sağol canım teşekkür ederim.Helal sana devam maşallah arkandayım kaydirigubbakcemile5

günaydın gençlikkk
gülşah walla brawo sana azmine hayran oldum maaşallah dewam et gidecek kilolar :)
esmacıımm bebeeemmmm günaydın bugün ne sööliimm sana eheuehueheueheueheeuhe
melek füsun ve sibel saçlar yakıyo :))))))) ben de bugün fazla tüy muhteviyatından kurtulmayı planlıyorum akşam da saçları boyarım Ada uyuynca :)) daha kahvaltı etmedim tost yicem geçmişi okuycam

ben sana inanmıyom artıkkkk:umursamaz::umursamaz: aç kaldım senin yüzünden mafoldumbenmafoldumben dün annemin bir sözünü yazmışdım sana okumadın galibaaa
annem bişey söylerde yapmazsak
"sana güvenen ersiz kalır derdi
bende saan güvendim aç kaldım anasını satiiim

gülşahcığım çok şeker çıkmışın fotoğraflarda canım maşallah alyayla sana

ben sana inanmıyom artıkkkk:umursamaz::umursamaz: aç kaldım senin yüzünden mafoldumbenmafoldumben dün annemin bir sözünü yazmışdım sana okumadın galibaaa
annem bişey söylerde yapmazsak
"sana güvenen ersiz kalır derdi
bende saan güvendim aç kaldım anasını satiiim

gülşahcığım çok şeker çıkmışın fotoğraflarda canım maşallah alyayla sana

esmam yemeksiz kalmak ersiz kalmaktan eyidir eheuehueheueheuee

günaydın gençlikkk
gülşah walla brawo sana azmine hayran oldum maaşallah dewam et gidecek kilolar :)
melek füsun ve sibel saçlar yakıyo :))))))) ben de bugün fazla tüy muhteviyatından kurtulmayı planlıyorum akşam da saçları boyarım Ada uyuynca :)) daha kahvaltı etmedim tost yicem geçmişi okuycam

günaydın canım afiyet olsun.O işe benimde girmem lazım pöffff

Gülşahcım ben diğer fotoları görmemiştim.Çok güzel bir buluşma olmuş maşallah Alya Derinde annesini hiç üzmemiş tütütütü

füsun özeline bakarmısın yada mnsni açarmısın biii şu dahi bebekle ilgili bende irtibata geçmek istiyorum senleee zemuszemus

günaydın gençlikkk

esmam yemeksiz kalmak ersiz kalmaktan eyidir eheuehueheueheuee

ersiz kalmak daha iyi olur kanımcaaa:kedi:

illede yemek diyosun esma valla ben 15 mayıstan beri bak 3.5 kilo verdim 4 e doğru gidiyorum haberin olsun bende sadece süt veriyorum biliyosun.Süt verirken daha çok kalori harcıyoruz bunu kullanmamız lazım Esmaaaa hamur işini tatlıyı kessssssssssss

görüşürüz aslıcım kolay gelsin..
kızlar çok teşekkür ederim.
bu arada bu akıllı bebek için bakıyorum ama bişe anlamadım ne oluyorki

Bizim kapıcı ekmek getirmedi hala çıldırazammmmm aç kaldımmmmm ühühühühühü bende kiraz ve müsli yedim ühühühühühü

füsuuun ekmeği ne yapacaksın hamur işine hayııırrrrzemuszemuszemuszemusnaniknaniknaniknanik
ya haklısında eve gidiyorum bakıyorum kaygana mantı yapmış yemiyorum desem emziriyosun diyolar aradan 2 gün geçiyo kıymalı yağlama yapmış yinede fazla yemiyorum valla ama çok acıkıyorum ha bu aralar tatlıda yemiyom

oy aman bayıldım fotolara süüper cıkmıssın gulsahımm :nazar: hele alyama bayıldımm muthiş :nazar:

gunaydın kızlaarr zemuszemus

kızlar yazmayı unuttum melegımde sormus

hala cok ıyı ye gıdıyor yogun bakımdan cıkma uzere cok ıyı gecmıs amelıyatı çok sukurr bizden boyle dunun yorgunlugu var ustumm pöfff

selam kızlar nasılsınzı..ben habire bişeyler toparlıyorum evde..bir tek porselen takımım ve kitaplar kaldı..geri kalanı günlük kulalanacaklarımız..kızla zor olur diye bulduğum her ara bişeyler yıkayıp ütüleyip koliliyorum...

yazdıklarınızı hiç takip edemiyorum..son sayfamda olanlara baktımda gülşah çok şugar çıkmışsıznız canım..alya da pek tatlı canım benim..maşallah ona...

kilo muhabbeti yapılmış..bende 18 kilo aldım 16 sını verdim şuana kadar kaldı 2 kilo...düzenli beslenmeyle verdim.emziriyorum diye çok kısmadım.spor yapamıyorum son 1 aydır hatta 1.5 aydır..ne güzel yürüyecektim koşu bandım arızalandı..taşıncaz diyede yaptırmıyoruz..gittiğimiz yerde inş..
kızlar dikkat ederseniz yani hamur işi tatlı vs gibi şeyleri kestiğinizde gerçekten veriyorsunuz..azcık nefsimize hakim olmak yeterli..geçende memlekete gidince herkes çok aşaşırdı...hiç bişey kalmamış diye..2 kilomuda dert etmşyorum zaten bütün kıyafetlerime giriyorum çook şükür...

gülşah 2 haftada 7 kilo süpersin hayatım devam et...

selam kızlar ben geldim.bugün kendimi iyi hissetmiyorum.hala neden erken doğdu bu çocuk diye sinir halindeyim.neden kimse beni dinlemiyor,neden çok iyi bildiğim şeyleri bir türlü istediğim gibi yönlendiremiyorum.neden insanlar konuşma ve dinleme özürlü diye düşünürken canım sıkıldı bebeği uyuttum ağladım.aman ne güzel bir gün...

Back
X