• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anammm ben geldim herkes gitmis:)
bugün yazdigim gibi sigortaya gittik rüyaya hayat sigortasi yapmistik 6 yillik baska bir sigortada daha uygun ve daha cok para alacagi icin sigortayi degistirdik 18senelik yaptik insallah 18 yasini görürüm ve bizim düsüncemiz evlendiginde hani el öpmeye gelinir yaa ozaman veririz ve cok yardimi olur gibisinden düsündük:) INSALLAH RABBIM HEPIMIZE O GÜNLERI GÖSTERIR...
Sonracima evli arkadaslarla birseyler ictik ordan kalkip eve gelecektik baktikki aciz gittik yemek yedik esimin calistigi restauranta patronu utanmasa kalk calis diycek haha... Yarim saat önce felan eve geldik rüyayi uyuttum bende kös kös oturuyorum simdi:)
Foto cekemeidm size cok yogundu - foto öyle arada kaynadi:)
Kusura bakmayin sözümü tutamadim !!

Son düzenleme:
kızlar ben eve temizlikçi almaya karar verdim.bıktım temizlik yapmaktan ve hergün tekrar kirlenmesinden.ama ben öyle sen şunu yap yok burası olmamış diycek bi tip değilim.parayada kıyamıyom bi taraftan kaydirigubbakcemile3 keşke biri gelse evi baştan sona ben demeden temizlese üstüne ütüyü ve yemeğide yapsa bana da para verip bide teşekkür edip gitse :roflol:
valla çok süper olur süheylaaaa
kızlar dahi bebek veya akıllı bebekler serilerini alan var mı?
ben alacağım 6 aydan itibaren ya daha 1 ayım var zemuszemus
gündüzleri en azndan bence açık bırak.. ben açık bırakıyorum ama tabii evinin durumunu sen bilirsin. çok güneş almaz biraz serin olur falan..
Bence bebek üşümekten çok terlemekden hasta olur..
ya zaten giydiriyorum tepin tepin çıkarıyo eşşolu gece yatarken üzerini açıyo diye çorapla yatırdım ne battaniye kalmış ne çorap kalmış herşeyler gitmiş
Bu arada benım oglumun cok uzun sure aclıktan sonra rekoru 150 cc.. genelde 90 cc ıcıyor hala yaa.. :(
canım bebeğinden bebeğine değişiyo bu durum sorun yapmayın bence
Anammm ben geldim herkes gitmis:)
bugün yazdigim gibi sigortaya gittik rüyaya hayat sigortasi yapmistik 6 yillik baska bir sigortada daha uygun ve daha cok para alacagi icin sigortayi degistirdik 18senelik yaptik insallah 18 yasini görürüm ve bizim düsüncemiz evlendiginde hani el öpmeye gelinir yaa ozaman veririz ve cok yardimi olur gibisinden düsündük:) INSALLAH RABBIM HEPIMIZE O GÜNLERI GÖSTERIR...
Sonracima evli arkadaslarla birseyler ictik ordan kalkip eve gelecektik baktikki aciz gittik yemek yedik esimin calistigi restauranta patronu utanmasa kalk calis diycek haha... Yarim saat önce felan eve geldik rüyayi uyuttum bende kös kös oturuyorum simdi:)
Foto cekemeidm size cok yogundu - foto öyle arada kaynadi:)
Kusura bakmayin sözümü tutamadim !!

bende batuya hesap açtırmak istiyorum

herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım
dün teyzemlere gittik onunda batudan 2 ay büyük torunu var batu ona nasıl heycanlanıyo bbekleri pek seviyo oğluşum benim
bide taşınmayı düşünüyoruz dün eve baktık eğer dünki baktığımız ev olursa fundayla komşu olacağız çok yakın fundanın evine yürüyerek 10 dak. gidebiliriz bakalım hakkımızda hayırlısı

günaydınnnn geçmişi okuyacağım şimdi.akşamda okuyamadım çok yorgundum..
iyi umuyorumki herkes.
dün kardeşim alyaya bireysel emeklilik yaptırdı.sanırım senin dediğin tarzda sibel.emekli edebiliyorsun yada paranı topluca alabiliyorsun.vakıfbankta çalışıyor yasemin.alya adına her ay bir miktar para yatıracaktı o hesaba.bizde altınlarını bozup koyacaktık.
sonra akadaşları ile görüşmüş ve dün aradı bireysel emeklilik sistemine dahil ediyorum en mantıklısı bu sen altınlarını bozma dedi bana..o yatıracak.evledindikten sonrada yatırmaya devame decek.bizde her ay katkıda bulunacağız inşallah.
şimdi geçmişi okuyup geliyorum..

fusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus

fusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus

hey maşallah 7 kilo verdin haaa darısı bana oğluşum memişimi bıraksın bende başlayacağım

esmacım emsin yeterki vallahi ben başka bişe istemem.ozaman ne kilo olur gözümde nede katlarım yağlarım..
inşallah böyle devam edecek.size 57ye indiğimin müjdesinide vereceğim..
bakalım ramazan bayramında kaç kilo olucam.hedefim micik bir etek giymek bayramdakaydirigubbakcemile2

esmacım emsin yeterki vallahi ben başka bişe istemem.ozaman ne kilo olur gözümde nede katlarım yağlarım..
inşallah böyle devam edecek.size 57ye indiğimin müjdesinide vereceğim..
bakalım ramazan bayramında kaç kilo olucam.hedefim micik bir etek giymek bayramdakaydirigubbakcemile2

haydi bakalım canım inşallah 57 olursun ben 60-65 arası olayım çok mutlu olacağım
bu arada minicik eteğinle fotonu istiyoruzzzemuszemuszemuszemus
gülşah şimdi kaç kilo fazlan var

canım ben 74le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım.
tartıdan tartıya fark var derler ya aslında 70le hamile kaldım 78le doğurdum..
ama üsttekini baz alıyorum.
sonra doğumdan 1 hafta sonra 10 kilomu vermiştim 72ye düşmüştüm.
tabi süt olsun diye ye ye ye 78i gördüm sonunda da..şimdi 71im.
aslında fazlam yok.
ama ben hamile kalmak için evlendikten sonra polikistik over tedavisi gördüm o ilaçlardan dolayı kilo aldım bünyemde tabi hazır buna..
şimdi hedefim evlendiğim halime dönebilmek..

canım ben 74le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım.
tartıdan tartıya fark var derler ya aslında 70le hamile kaldım 78le doğurdum..
ama üsttekini baz alıyorum.
sonra doğumdan 1 hafta sonra 10 kilomu vermiştim 72ye düşmüştüm.
tabi süt olsun diye ye ye ye 78i gördüm sonunda da..şimdi 71im.
aslında fazlam yok.
ama ben hamile kalmak için evlendikten sonra polikistik over tedavisi gördüm o ilaçlardan dolayı kilo aldım bünyemde tabi hazır buna..
şimdi hedefim evlendiğim halime dönebilmek..

ahanda bende aynen öle oldum bende ilaç tedavisi gördüm ve 75 kilo ile hamile kaldım hamileliğimde de epey kilo aldım ve vücüdum su topladığı için 95 kilo ile doğum yaptım şimdi 82ye düştüm ama evlendiğimde 62 kilocukdum yani 20 kilo fazlam var anlayacağın ama ben bir 70 altına düşeyim 68de kabulüm 65de

tamamen aç kalmak ve boğazı tutmaktan geçiyor esmacım.birde hareket ve inanç.
ben inat ettim vericem dedim.veriyorumda.Allahım uatndırmasın inşallah.
oğluşun emmesi bitsin sende başlarsın..bak gör nasıl gidiyor kilocuklar

tamamen aç kalmak ve boğazı tutmaktan geçiyor esmacım.birde hareket ve inanç.
ben inat ettim vericem dedim.veriyorumda.Allahım uatndırmasın inşallah.
oğluşun emmesi bitsin sende başlarsın..bak gör nasıl gidiyor kilocuklar

yok bu sefer bende kararlıyım hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum sinirlerim bozuluyo aynada kendimi dev anası gibi görüyorum

aynı bende öyleydim.psikoloji yerlerdeydi..
aa siz bunu görmediniz dimi..2 hafta önce samsunlular olarak buluştuk biz siz diğer tarafta görmemiştiniz.şimdi size fotoları kopyalıyorum..
grazly,gulcenilkksemsed55in ablası,kendisi,sagomist,beloş,sagomistin arkadaşı tuğba,monsreeeooo,sarıbocuq,ekrulum mor ametist ve gülnur[/B]
5593.jpg

miss alyaderin ve ben saruboceq
5648.jpg

kadının çilesi diye başlık at dediler ama çile değil zevk hıhıııhhhh
5679.jpg

ekrlum mor ametist miss alya derin ile
5689.jpg

saruboceq ve gulcensemsed55 ve termoskaydirigubbakcemile
5741.jpg

104.jpg

115.jpg

124.jpg

günaydın gençlikkk
gülşah walla brawo sana azmine hayran oldum maaşallah dewam et gidecek kilolar :)
esmacıımm bebeeemmmm günaydın bugün ne sööliimm sana eheuehueheueheueheeuhe
melek füsun ve sibel saçlar yakıyo :))))))) ben de bugün fazla tüy muhteviyatından kurtulmayı planlıyorum akşam da saçları boyarım Ada uyuynca :)) daha kahvaltı etmedim tost yicem geçmişi okuycam

maaşaallah Alya ya kuzum benim sakin ve mutlu görünüyor çok şanslı KAradeniz in mis gibi havasıyla içiçe ve rastgele baktığında karadenizimle gözgöze gelme olasılığı var :)

Back
X