2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

clementin canım bu arada geçmiş olsun bundada vardır bir hayır erken gebelik kayıplarında hep akıllı bebeklerden bahsedilir eğer bebek kendinde bir eksik varsa belli işlevleri başlamadan kendini imha ediyor bu anlamda iyi eğer devam etse allah korusun özürlü bebeğin olabiliyor 3 ay sonra inşallah tekrar bebeğin olur görmemiş yaşamamış gibi olursun geçmiş olsun
 
clementin arkadaşım çk üzüldüm senin adına...kendi adımada bi kez daha tereddüte düştüm...ben hala kalp atışı duyamadım,korkuyorum....Rabbim bi daha yaşatmasın sana böyle bi acı....
 
babyface saol canim...ben de okuduklarimdan onu anladim... pilar08 in de dedigi gibi 6. haftada bile gözükebiliyor demek ki... ki benim daha 5+0 dı sonucta... onun icin belki yarin da sonuc alamicam. sonucta yarin 5+5 olacak. aman bakalim ya hesaplamaktan artik basim döndü kizlar.. dua edin bana lütfen yarin hayirli haberlerle döneyim.

pilar08 B hcg degerin kacti senin kese gözüktügünde?


kizlar yazin hadi=> 1.Kan testini hangi hafta yaptiniz ve kac cikti?,
2.kese gözüktügünde B hcg degeri neydi ve kacinca hafta kese gözüktü?

simdiden saolun :)

tebessüm inşallah yarın hayırlı haberler verirsin bize..ki bence öyle olacak sakın endişelenme..ben ilk kan testini adetim geçtikten 1 gün sonra yaptırdım 195 çıktı..ben 23 günde bir adet görüyorum..kan testini yaptırdıktan sonra hemen doktora görünemedim çünkü doktorum tatildeydi..1 hafta sonra yaptırdığım kan testinide alıp doktora gittim 4 hafta 6 günlük falandım keseyi gördük..keseyi görünce bir daha kan testi yaptırmanıza gerek yok nasıl olsa keseyi gördük dedi..temmuzun 31 inde falanda kalp atışları için çağırdı..
 
arkadaşlar hepinize çooook teşekkürler.....desteğiniz içimi ısıttı... dualarım ve kalbim sizlerle...:nazar:
 
Arkadaşlar tahmin ettiğim gibi pazar günü miniğim beni terketmiş...senağlama Şimdi olası bir dış gebelik ihtimaline karşı bi kaç kere test yapılıp hormon seviyesindeki artış ya da azalış kontrol edilecek. Allah hepinize sağlık bebişlerinize uzun ömür versin :nazar: kimseye yaşatmasın bunu...4,5 haftalık da olsa ne çok alışmışım meğer varlığına...:a015: Size sormak istediğim bişey var: dr. her ne kadar gerek yok dese de ben düşükten sonra bir süre ara verilmesi gerekiyo diye biliyorum...Napmalıyım ?

Geçmiş olsun canım. Bende 5,5 haftalık düşürmüştüm bebeğimi. Bizde 2 ay korunduk dr.un tavsiyesiyle. 1 sene sonrada olsa tekrar hamile kalabildim. Seni en kısa zamanda tekrar hamiş görelim inşallah. Her işte bir hayır vardır canım. Kısmet böyleymiş. Yenisine sağlık inşallah. Kendine çok dikkat et emi tatlım. Görüşürüz.
 
clementin canim gecmis olsun. En yakin zamanda insallah kolay gececek bir hamilelikten sonra Rabbim anne olmayi nasip eder sana.

Walla arkadaslar cok cok saolun desteginiz icin...bakalim yarin sonucu ögrenince yazarim insallah size..

iyi aksamlar
 
HAMİŞ LİSTESİ

yelcan1982.....................19 Mayıs............1 Mart
glcncrn...........................20 Mayıs............1 Mart
xnazanx.........................20 Mayıs............2 Mart
pembiş...........................21 Mayıs............25 Şubat
ayshınce.........................24 Mayıs...........28 Şubat
cerez..............................25 Mayıs...........1 Mart
bavse.............................26 Mayis............2 Mart
buket-26.........................26 Mayıs............2 Mart
eköseoğlu.......................26 Mayıs............2 Mart
pilar08............................26 Mayıs............2 Mart
heidi28...........................28 Mayis............4 Mart
rehavet...........................29 Mayıs............5 Mart
selence..........................29 Mayıs............5 Mart
ruhe_haben.....................29 Mayıs............5 Mart
Saruboceq......................30 Mayıs............6 Mart
ledaelara........................30 Mayıs............6 Mart
acıbiber2053...................30 Mayıs............6 Mart
ELF-RCP.........................31 Mayıs...........7 Mart
gulperi.............................31 Mayıs............7 Mart
kapkara...........................31 Mayıs............7 Mart
ALMESTİN......................1 Haziran...........8 Mart
asiş................................2 Haziran...........9 Mart
mimikam.........................2 Haziran...........9 Mart
karabiberim......................3 Haziran..........10 Mart
izmirlimmm......................3 Haziran..........10 Mart
mystory...........................3 Haziran..........10 Mart
kozet..............................4 Haziran...........11 Mart
veyza..............................4 Haziran...........11 Mart
aycacoskun.....................4 Haziran...........11 Mart
duygun............................5 Haziiran..........12 Mart
elale................................6 Haziran..........13 Mart
babyborn.........................6 Haziran..........13 Mart
adayadayı........................6 Haziran..........13 Mart
bemt...............................6 Haziran..........13 Mart
SİRET.............................6 Haziran..........13 Mart
bayby nurse.....................7 Haziran..........14 Mart
beatrise...........................7 Haziran..........14 Mart
Doudou...........................7 Haziran...........14 Mart
Kızıl Deniz.......................8 Haziran..........15 Mart
DRAJE............................8 Haziran..........13 Mart
sibel07............................10 Haziran.........17 Mart
burcusenk.......................10 Haziran.........17 Mart
uglywife...........................10 haziran.........17 Mart
Ardayasbu.......................11 Haziran.........18 Mart
cananca51......................13 Haziran.........20 Mart
16 eylül...........................15 Haziran.........22 Mart
babyfacee.......................16 Haziran.........23 Mart
uğur ve eylül....................16 Haziran.........23 Mart
öykübebek......................25 Haziran.........1 Nisan


pilar08 ekledim canım seni. Aramıza hoşgeldin.Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..:dance:
subora sende aramıza hoşgeldin. Son adet tarihini verirsen senide listemize ekleyebilirim canım.
 
Merhaba Arkadaslar,

Ben hem kadinlar klubüne hem de hamileler arasina(sanirim) yeni katildim. Size sormak istedigim bir kac sey var arkadaslar. Bunun cevabi benim icin cok önemli cünkü dünden beri öldüm öldüm dirildim.

benim son adet günüm 13 Hazirandi. ve beklenen adet gününden 2 gün sonra idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Ardindan hemen doktordan randevü aldim ve adetimi 5 gün gecmisti ki vajinal ultrasonla gebelik olup olmadigina bakildi. ilk anda göremese de bebegi gördügünü söyledi,daha dogrusu sanirim bu dedi ama emin olmak icin kan testi istedi.Yalniz keseyi görmedigini söyledi ve dis gebelik oldugunu sanmiyorum,rahim icinde gibi duruyor dedi ve daha yeni bir olusum olabilir ondan sebep keseyi görememis olabiliriz dedi ama bu "sanirim" ile baslayan cümleleri anlayabilmis degilim ve beni tedirgin etti....
neyse kan testi sonucu da ayni gün aldik,(adet tarihini 5 gün gece) B hcg 4302 cikti. carsamba günü yani yarin beni muayeneye cagirdi ama ben tuhaf bir sey oldugunu hissetigi icin cagirdigini hissetim ki sordugumda da evet bir degisiklik var,yarin ki muayene cok önemli dedi. Tabi tahmin edebilirsiniz ki dünden beri cok gergin ve kaygiliyim. nette arastirma yaptim bu kaygilar üzerine bir sürü sey okudum ve daha cok kaygilandim. Sizden ricam degerlerinizi yazmaniz. Sonucta 1000-3000 arasindayken kesenin gözükmesi gerekiyormus. ama baska bir okudugum bilgiye göre de adet tarihini 10 gün gecmesiyle kese olusurmus... aklim karisti ama en iyi ihtimal olarak doktorun yorumuna da ek olarak su geldi ki acaba ikiz gebelik ve henüz erken bir olusumda ondan mi deger yüksek cikti ama kese gözükmedi??? ne dersiniz??

lütfen hangi hafta kan testi yaptirdiginizi,kac ciktigini ve keseyi kacinci hafta gördügünüzü yazar misiniz??? B hcg degeri ile kese baglantisini kurmak istiyorum. benim gibi 4000 civarinda olmasina ragmen kesesini göremeyen oldu mu??

saygilar...

canım ben adetim 6 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım.b hcg 5000 üzeri çıktı ve aynı gün doktor keseyi de gördü.on gün sonra da kalp atışı için gelin dedi.cuma günü gidicem.keseyi gördüğümüzde doktor dört beş hafta arası görünüyor dedi.hemen panik yapma.içini ferah tut canım.hayırlısıyla keseyi de görürsün,kalp atışlarını da duyarsın inşallaha.s.
 
canim bilmiyorum ama bana duyamayiz dedi dinlemedi bile 6 hafta sonrasina randevu verdi tekrar, 14. haftada dinliycekmisiz kalp atisini, bunlar beni catlatmaya calisiyo kesina.s

Ya nasıl oluyorda 14. hafta duyuyoruz yaaaaaaa. Hani 7-8. haftalar duyuluyodu. Herkes başka başka söylüyo dimi nazancım. Neyse Allah sabır versin bizlere.
 
kızlar.benım son adet tarihim 2 hazirandı.2 temmuzda bhcg testi yaptım.179 cıktı.sonra doktora sordum 12 gunluk bir gebeliktir dedi.
 
ayrıcada 14 temmuzda gittim doktora bir kese ve içinde bir nokta vardı...28 temmuzda cagırdı kalp atısları için.
 
clementın canım cok gecmiş olsun allahım bırdaha bu acıyı yasatmasın senağlama tebessüm22 doktorum bana 7 haftalıkken duyabılırız kalp atısını dedı ben 5 haftalıkkken gördum keseyı benım gec döllenmeydi adet günüm b hcg 25.96 dı
 
Arkadaşlar tahmin ettiğim gibi pazar günü miniğim beni terketmiş...senağlama Şimdi olası bir dış gebelik ihtimaline karşı bi kaç kere test yapılıp hormon seviyesindeki artış ya da azalış kontrol edilecek. Allah hepinize sağlık bebişlerinize uzun ömür versin :nazar: kimseye yaşatmasın bunu...4,5 haftalık da olsa ne çok alışmışım meğer varlığına...:a015: Size sormak istediğim bişey var: dr. her ne kadar gerek yok dese de ben düşükten sonra bir süre ara verilmesi gerekiyo diye biliyorum...Napmalıyım ?

slm öncelikle çok çok geçmiş olsun, her kadın yaşıyor senin yaşadığını, neden ben diye hiç sorma ben de yaşadım, doktor bana 4 ay bekle dedi, ama burada önemli olan kürtajda bir sorun yaşanmaması ve kadının kendini anneliğe hazır hissettiğini bilmesi, biz 3 ay sonra yine düşündük, ve Allah a çok şükür yine hamileyim... Darısı başına, çok üzülme, büyüseydi daha çok bağlanrdın, ve acısını hiç unutamazdın,
 
Kizlar,
benim size sormak istedigim birsey var... sat'im 12 haziran benim ve
goguslerimde muthis agri-sizi karisik bir durum devam ediyor hala..
Yani yuz ustu yatinca ve sutyenle muthis rahatsiz oluyorum ...
Sizin de goguslerinizde boyle bir sorununuz var mi, siddetli mi, ne kadar surer...
Ister istemez tedirgin oldum, baska bir sey olmasin diye
cevaplarinizi bekliyorum...
 
X