canim sen baya sabirlisin demekki.. yerimseniben
bende basta söylemeyelim diyordum.. ama dayanamiyor insan..a.s
bide hani arkadaslar soruyor ya, varmi bebek diye, var oldugunu bile bile yok demeyi icime sindiremiyorum ben.. :1no2:
bide benim anneannem hep sey der.. var olan seye yok deme der.. Allah alir bu sefer gercekden yok olur sen yalanci cikmamis olursun ama icin yanar der.. o yüzden dilim varmiyor..:çok üzgünüm:
velhasil kelam böyle güzel biseyi paylasmazsam ben catlarim..
ama ilk 3 ay önemli tabii..
a.s.
Cerez ve Sibel07,
Bir müsibet bin nasihatten iyidir diye bir söz vardır.
Saklamamın nedenini sormuşsunuz ya işte ondan yazdım bu atasözünü;
ben bundan 6 ay kadar önce ilk gebeliğimi yaşadım ve eşime de aileme ve arkadaşlarıma da bir heves heyecan söyledim, duyanlar duymayanlara söyledi paylaştıkça büyüdü heyecanımız ve sevincimiz. Ama maalesef bekledik bekledik, kalp atışları bir türlü görünmedi. Erken daha diye bekledik, sabır dedik ve sonunda kanamam başladı, boş gebelik ve düşürdüm tabii...
Sağlık olsun, hayırlısı buymuş dedik ama bunu annelere, babalara hele ailedeki yaşlılara, sonra duyan bütün arkadaşlara anlatmak çook zor oluyor. Özellikle yaşlıların atşatması daha zor oluyor.Saklayanları duyardım eskiden de nedenini anlayamazdım, artık saklayanlara hak veriyorum ve ben de öyle davranmayı tercih ediyorum. Belki de sevdiklerimle paylaşamadığım için günler daha zor gçiyor. Haa hiçbir şeyin garantisi yok, Allah korusun olumsuzluk her zaman olabilir ama en azından biraz daha risklerin azaldığı döneme kadar beklemek niyetindeyim.
Cerz anneannene saygılar, ama sanırım O'nun anlatmak istediği sahip olduğunu gizleyip başkaları ile paylaşmak istemeyen insanlara yönelik, maddi somut kavramlar üzerine olan bir kıssadan hisse...Bu benim özel hayatım, olması ya da olmaması başkalarını olumsuz ya da olumlu etklemez. Sadece sevincime ya da üzüntüme ortak olabilirler, yoksa başka bir paylaşımı yok bunun...
İnşallah Allah olumsuz müsibetlerden hepimizi korusun...
Herkesin gönlüne göre olsun, sır ya da değil mutlu son olsun:içelim: