- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar beni listeye eklememişsiniz senağlama senağlama senağlama
selam arkadaşlar...ben de dört gözle bekliyorum mart annesi olmayı...henüz 2 günlük bi gecikme var...dün kan testi yaptırmaya gittim sonucunu salı günü alırsınız deyince yaptırmadım. o güne kadar bekledikten sonra testi kendim de yaparım diye...ooofff....meraktan ölücem........nolur bana dua ediiinnn !!!
kızlar hala gebelık belırtısı olmayan varmı hemde hiç :roflol: sevıneyımmı üzüleyımmı bılmıyorum ama bende 1 tane bıle gebelık belırtısı yok cok rahatım maşaallah sizlerde ne gıbı belırtıler oluyorkı benım kese bu arada gecen gıttıgımde 6.5mm minicik bişey adayadayı cenım bende şişlikte yok :):) :asigim: gercı mıde bulantısının ne kadar kötü oldugunu bılıyorum inşaallah 9 ay böyle rahat oluruz hamişlerr
selam arkadaşlar...ben de dört gözle bekliyorum mart annesi olmayı...henüz 2 günlük bi gecikme var...dün kan testi yaptırmaya gittim sonucunu salı günü alırsınız deyince yaptırmadım. o güne kadar bekledikten sonra testi kendim de yaparım diye...ooofff....meraktan ölücem........nolur bana dua ediiinnn !!!
merhaba!
ben de 2009 mart anne adayıyım. Doktor kontrole geldiğinde kalp atışlarını duyabilirsiniz demişti. O gün geldi bu akşam gideceğiz inşallah. çok heyecanlıyım :)
herkese güzel bi gün diliyorum. xnazanx ve yelcan1982 size bişey sorcam. ben pi.tesi (14temmuzda) kontrole gittiğimde 7 haftalıksın dedi. ama bence 8. haftanın ilk günüydü. size kaç hatalık dediler merak ettim .
canim ben sat a gore 9 haftaya yakinim 20 mayis son adet tarihim ama kontrolde bir hafta geride oldugumu soylediler yani suan anca 7+5 oldum, doktor ultrasyonda baktiysa kesin tarihi soyluyor canim
buket 26 sen buralrda çok seviliyosun bende seni hiç görmeden yazdıklarınla çok sevdim arkadasım....ben 6 hafta 3 günlük hamileyim..çok heyecanlıyım...Allah inşallaah hepimizi korur.Hepiimiz güzel sağlıklı bebişler dünyaya getiririz.Tüm hamişleri kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyoruuummm.