fatmacım herkesin yaşadığı kendine ağırdır kimse kimseyi dışardan bakmayla anlayamaz.... davulun sesi dışardan hoş derler ya o hesap.... Esmaya sorsan hergün evine gittiğinde eşiyle çocuğuyla yemek yiyememek, işten gelince akşam tv izlerken uzanıp istediği gibi yatamamak, istediği zaman istediği yere gidememek v.b v.b kimbilir neler sayar Esma...... sana sorsan telefon görüşmesi bile senin moralini alt üst etmeye planlarını bozmaya yetiyor belkide, uzaktan bile yanındaymış gibi zorluğunu yaşatıyor sende kimbilir bunun gibi neler anlatabilirsin.... bana sorsan sayfalar yetmez anlatmaya..... üzmeyelim bunlarla kendimizi atamayız satamayız eşlerimizin aileleri sonuçta bizde onların yaşına geleceğiz boşverelim..... boşverelim diyorumda mümkün olmuyo değil mi..... beni kayınvalidemi geçtim eşim bile anlamıyo, yine sizi eşleriniz anlıyo ben napim kızlar
. şimdi sorsan sen bunları yaşadın demez yaşananları hatırlamaz bile ama benim küçük bi hatamı sorun hemen aklındadır.... düşün ağla dövün olan bize oluyo işte....