2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım sağol canım valla sürekli parasal yardım yapıyorum umarım doğru niyetlere ulaşır eskidende yapardım ama şu sıralar dahada yapmaya başladım bide tuz ve ekmek dağıtıcam bakalım umarım bundan sonra bişey çıkmaz

cansudecim bence 'minik mucizem 2 yaşında' çok güzel

Damlacım çok geçmiş olsun esmanın dediği gibi bi kan akıt istersen.... acil şifalar diliyorum....
cansudecim bende minik mucizem 2 yaşındayı beğendim....

iyi ki doğdun Asya mutluluk sağlık dolu nice seneler diliyorum güzel prenses.....

merhaba kızlar nerelerdesiniz yaaa ben yine grip oldum inşallah batuya geçmez tam bahar geldi derken kaptık şifayı
batuhan çok fena oldu kızlar geçen gün bana vurdu babasıı kızdı sağolsun dayısı yürü git lan demeyi öğretmiş biz kızdıkca bize yürü git lan diyo bende çok ayı dedim kızdı, yatak odasına gitti kapıyı kapattı ne yapıyo diye içeri girdim bana defol git dedi kapı kapat dışarı çık diyo haspam çok şımartıyorlar bu sıpayı yaaaa valla sıkı bi disipline ihtiyacımız var ama nasıl bilmiyorum

merhaba kızlar nerelerdesiniz yaaa ben yine grip oldum inşallah batuya geçmez tam bahar geldi derken kaptık şifayı
batuhan çok fena oldu kızlar geçen gün bana vurdu babasıı kızdı sağolsun dayısı yürü git lan demeyi öğretmiş biz kızdıkca bize yürü git lan diyo bende çok ayı dedim kızdı, yatak odasına gitti kapıyı kapattı ne yapıyo diye içeri girdim bana defol git dedi kapı kapat dışarı çık diyo haspam çok şımartıyorlar bu sıpayı yaaaa valla sıkı bi disipline ihtiyacımız var ama nasıl bilmiyorum

canım şükret seninki size kızıyormuş bizimki bizi aştı artık geçen gün parkta bitişik inşaatda çivi çakan işçiye sinirle -tık tık yapma in- demez mi ay şok oldum.bizimki hiç bişey yemiyor ya napacam ben görenlerr aaa hiç gelişmemiş demiyolarmı boğazlayasım geliyor.:KK64:

ahhh esmacım buğrahanda bize vuruyo:KK43:(( ben deliriyorum o zaman çok kızıyorum oda üzülüyo kendi suçunu unutup:KK43::KK43: ne yapacğız bu çocularla.....

canım şükret seninki size kızıyormuş bizimki bizi aştı artık geçen gün parkta bitişik inşaatda çivi çakan işçiye sinirle -tık tık yapma in- demez mi ay şok oldum.bizimki hiç bişey yemiyor ya napacam ben görenlerr aaa hiç gelişmemiş demiyolarmı boğazlayasım geliyor.:KK64:

senin kuzu aşmış kendini canım:KK9:

kızlar nerdesiniz kimsecikler girmiyo artık..... gelin yine şenlesin sayfamız hadi....

ben geldim valla huriyeciğim kimseler gelmez oldu bende geliyorum bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum zaten fenayım mis gibi havada grip oldum
cansudeciğim senin ufaklık cidden aşmış maşallah çok akıllı bunlar çoook rahatsız etmeseymis oda kızçeni yemezmiş azarı hahaha

ben geldim valla huriyeciğim kimseler gelmez oldu bende geliyorum bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum zaten fenayım mis gibi havada grip oldum
cansudeciğim senin ufaklık cidden aşmış maşallah çok akıllı bunlar çoook rahatsız etmeseymis oda kızçeni yemezmiş azarı hahaha

hoşgeldin, çok geçmiş olsun canım yaa inşallah biran evvel iyileşirsin... bende öyleyim artık bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum... kimsecikler uğramaz oldu:KK43:((

günaydın kızlar uzun zamandır gelemedik arada okuyup çıktım. Kızımla savasıyorum tum gun. Gozluk takmak istemiyor surekli o cıkartıyo ben takıyorum. Evde cıplak dolasmak istiyo odasında soyunup geliyo suppyizz diye bagırıyo:KK60: giydiriyorum yine soyunuyo bi çare bulamadım bu duruma. Gozlugunu cıkarıp saklıyo takmamak icin:KK14: artık aksamları st 10 da elimden tutup hadi diyo uyumak istiyo. Ama oglen en az 1 saat ugrasıyorum uyutmak icin. Her sabah 1 dakika sasmadan 7 de kalkıyoruz. Sırf sabah erken kalkmamak icin 4-5 sene 2. Cocuk dusunmuyorum:KK5: adetimin 2 gunu spiral taktırıcam lekelenmem basladı su adet kanamam baslasın biran önce. 5 yıl koruyormus iste tam benlik:KK16: bugün memleketimin zafer günü! 18 mart çanakkale zaferi! Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

famtacım 2 yaşında bi çocuğa gözlük taktırmak çok zor Allah kolaylık versin..... buğrahanda hala geceleri sık uyanan bi kuzuş :KK37:

günaydın kızlar
ben geldim gene 5 gün raporluydum ama şimdi daha iyiyim 4 tane belimden kortizonlu iğne yedim 6 tanede kalçamdan yedim ve biraz daha iyi oldum umarım o kitlenipte kalma durumlarım son bulure artık iğneleri özelliklede belimden vurulanları yaptırdığımdan beri çok daha iyiyim bide derbi maçının olduğu gün durup dururken dişim kırıldı ağzımda bişeyde yoktu paramparça oldu neyseki üst arka dişim ağrısı filanda yoktu :26:

doğum günü kutlayan tüm bebişlerimizin yeni yaşı hayırlı olsun iyiki doğdular :KK16:

günaydın kızlar
ben geldim gene 5 gün raporluydum ama şimdi daha iyiyim 4 tane belimden kortizonlu iğne yedim 6 tanede kalçamdan yedim ve biraz daha iyi oldum umarım o kitlenipte kalma durumlarım son bulure artık iğneleri özelliklede belimden vurulanları yaptırdığımdan beri çok daha iyiyim bide derbi maçının olduğu gün durup dururken dişim kırıldı ağzımda bişeyde yoktu paramparça oldu neyseki üst arka dişim ağrısı filanda yoktu :26:

doğum günü kutlayan tüm bebişlerimizin yeni yaşı hayırlı olsun iyiki doğdular :KK16:

geçmiş olsun Damla , annem de öyle kitlenip kalıyor ara ara , çok zor yanı ...
bu arada nedir sende ki bu haller çokkk geçmiş olsun

muhteremcim sağol canım bende aynen annen gibi kitleniyordum iki büklüm oluyordum akut seviyesinde olduğu için fizik tedavide yapamıyorlarmış ama belimden vurulan iğneler şükür iyi geldi
valla bende anlamadım benim bu başımdakinin ne olduğunu dermansız dert vermesin allah

X