günaydın herkese bikacgündür gelemedim malum mesai yogundu kızım baya alıstı gozluge cok sukur korktugum gibi olmadı genelde takıyor arada cıkarıyo sinir olup. Mesela gozunu kasımak icin elini gozune goturuyo eli cama carpınca sinir oluyo yerde yuvarlanırken gozluk yere carpıyo kızıyo. Kosarak geliyo sarılıp opmek icin gozluklerimiz carpısıyo sinirleniyo ama baya alıstık hatta kızımı gozluksuz gormek garip geliyo
ama benim bu duruma alısmam zor oldu
esimin ailesine sinir oluyorum o kadar hasta olduk kızımla ki onlar cimrilik yapıp kombiyi yakmadilar diye yani onların yuzunden bikez bile arayıp gecmis olsun demediler simdi surekli ariyolar neymis kızımın gozluklu halini merak ediyolarmış. Sankı yeni saç modeli yada yeni bir elbise
varya saglam laf sokucam cok yakındır gidip telefon hattından boguvericem nefret ediyorum ya anlatamam:113::113: bu arada damlacım gecmis dogum gunun kutlu olsun. Esmacim allah korumuş en zor zamanları insan cok caresiz kalıyo bazen. Fundacım gecmis olsun bende de halsizlik ve bacak agrısı vardı kansızlıktandı herhalde bende ilac kullanıyorum rahatladım biraz. İşte böyle kızlar amma cım kullandım ya
öpüyorum herkesi