2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız??
fatmacım güle güle kullansın ecrın eylül..annenin gitmesine üzülmüşsündür.gelince seviniyor gidince üzülüyor insan..
damlacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın..
bu arada kızlar haftasonu caiillounun gösterisine götürdük reyyanı nasıl mutlu oldu anlatamam sevincinden ağladı resmen çok güzeldi.sonrada antalyaya gidip geldik 1günlüğüne değişiklik oldu kuzuma.

canım ne iyi yapmışsınız valla evde bana cailloudan ööö geldi ama gel görki bizimki çok seviyor dvdyi çalıştırmayıda öğrendi aklı estikçe calıştırıp izliyor bende düşünüyorum götürmeyi ama eskişehirde yok enn yakın pazar günü bursada var nasıl sence gitmeye değer mi

herkese selammm
bizde bugün sağlık ocağına gittik geldik çoktandır sağ bacağımda bir ağrı oluyordu acaba dedim romatizmadanmıdır kan tahlili aldılar akşam üzeri sonucu alacağım bakalım neymiş. Yaşlandım artık yaşlandım :KK52:romatizmalarım azdı sanırım :KK61:

canım geçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz
bu arada eteği ben çok merak ettim burayada ekleyebilirmisin hayatım

kulaklarım çınladı bende hemen buraya geldim ki fundam beni anmış canım yine eğitim var yoğunum ben
damlacığım bu aralar banyo pek aklına gelmiyo allahdan çünküo bu aralar tam bir meme delisi olduk ağzımızdan hiç çıkmasa olur yani bakalım ankaraya gidip gelelimde bıraktıracağım inşallah nasıl olacak bilmiyorum ama olacak

esmacım hoşgeldin canım
tamda memeyi bıraktırmayı düşündüğün zaman nasılda anlıyorlar sıpalar allah yardımcın olsun canım

yaaa buketim bende isterim fotoları iyiki bi faceniz var :84::KK20:
hastalık filan girince araya hiç kocişlede konuşamadım şu face işini ogün bi bahsettim kaldı orda ama en kısa zamanda halletmem şart oldu artık kuzucuklarımı bende görmek istiyorum yaaa :KK31:
canım kıyamam ben sana. profilime koyarım belki.
gör valla inan bütün mart kuzuları birbirinden tatlı.

selam kızlar nasılsınız??bu arada kızlar haftasonu caiillounun gösterisine götürdük reyyanı nasıl mutlu oldu anlatamam sevincinden ağladı resmen çok güzeldi.sonrada antalyaya gidip geldik 1günlüğüne değişiklik oldu kuzuma.
oooh yarasın tatlişkoma. çok iyi olmuş sevinçleri dünyaya bedel iyi yapmışsın canım benim

Canım benim çok teşekkür ederim :KK69:
Fotoları bekliyorum canım sakın ihmal etme :)
Liya da seni kocaman öpüyormuş :KK66:
Sende kız doğur sanada söz yapacağım benim için zevk olacak inanki :KK64:
farem bozuldu yoksa koyarımda zor oluyo alışmışız iyice. en kısa zamanda koyacam söz.
bak beni nasılda kışkırtıyorsun kız doğur diye. zaten istiyorum. Anılın kız versiyonunu düşünüyorumda amaniiiiiin. oğlumu gören herkes bunun arkası kız demişti bakalım nasip olacakmı. seneye hamile kalmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ve fikrim değişmezse :KK9:
sözün aklımda dünürcüm.
Liyamı öpüyorum kocaman.

herkese selammm
bizde bugün sağlık ocağına gittik geldik çoktandır sağ bacağımda bir ağrı oluyordu acaba dedim romatizmadanmıdır kan tahlili aldılar akşam üzeri sonucu alacağım bakalım neymiş. Yaşlandım artık yaşlandım :KK52:romatizmalarım azdı sanırım :KK61:
aman fundacım inşallah tahmin ettiğin gibi çıkmaz basit bişeydir. hayırlı haberlerle dön bebişim.

damlacığım ben aslında beğenmedim yani basit yapmışlar ama çocuklar bayılıyor.valla kızımın 2yıldır yaşadığı en güzel gündü heralde ben nbukadar eğlendiğini hatırlamıyorum.gösteri sonunda sahneye aldılar fotoğraf çektirmek için amann bayıldı bayıldı reyyan.konyaya bile geldiyse eskişehire gelir bence caiolluturkey.com adresine bakıver orada duyuruyorlar.
buket valla anılın kardeşi anıl gibi olursa işin var oğlun yakışıklı kızın güzel baya mesai harcarsın peşlerinde :))

günaydın arkadaşlar
bugün inanılmaz yoğun bi gün olacak benim için akşam köy kahvesinde çiftçi toplantısı var geçen sefer evde 11.30da olmuştum bu sefer daha uzun sürebilir valla gün kaçta biter bilmiyorum benim için bide bugün doğum günüm :KK69: iyiki doğdum iyiki kızımı doğurdum :KK16:

damlacığım doğum günün kutlu olsun canım kızınla kocanla daha nice mutlu senelere tüm güzellikler seninle olsun çiftçilerle kutlayacakmısın gerçi mecburen ama olsun telafi edersiniz

merhaba mart anişleri iş yerinden giriş olmuordu kkya ama açmışlar gene bütün yazılanları okudum evde vaktim olmuyo çok hep koşturma halindeyim ya..kızımın bağırsaklarında parazit çıktı çok üzüldük tabi imkansız bişey sokmuyo ağzına zayıfladı nasıl şaşırdı doktoru o bile üzüldü neyse buna şükür geçecek bu günlerde inanıyorum.ama parazit hakkında bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim.hepinize güzel günler..:nazar:

damlacığım doğum günün kutlu olsun canım kızınla kocanla daha nice mutlu senelere tüm güzellikler seninle olsun çiftçilerle kutlayacakmısın gerçi mecburen ama olsun telafi edersiniz

merhaba mart anişleri iş yerinden giriş olmuordu kkya ama açmışlar gene bütün yazılanları okudum evde vaktim olmuyo çok hep koşturma halindeyim ya..kızımın bağırsaklarında parazit çıktı çok üzüldük tabi imkansız bişey sokmuyo ağzına zayıfladı nasıl şaşırdı doktoru o bile üzüldü neyse buna şükür geçecek bu günlerde inanıyorum.ama parazit hakkında bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim.hepinize güzel günler..:nazar:

teşekkürler kızlar :KK16:
evet esmacım çiftçilerle kutlucaz ama zaten benim kocişte şehir dışında denk geldi yani
dün gece toplantı için sunulara öyle bi dalmışım ki gece 12de eşim aradı doğum günümü kutlamaya o bana doğum günün kutlu olsun demiş ben napıyorsun anladım başladım anlatmaya sunuları bir anda sözümü kesti doğum gün kutlu olsun hayatım dedi ben sana ne yaptığını sormadım ki dedi o kadar dalmışım ne saatten haberim vardı nede aklımda doğum günü :KK31:

buket valla anılın kardeşi anıl gibi olursa işin var oğlun yakışıklı kızın güzel baya mesai harcarsın peşlerinde :))
ben yandım desene Gülcüm... Allah izin versin sağlıkları yerinde olsun da koşturmaya razıyım ben :)))

günaydın arkadaşlar
bugün inanılmaz yoğun bi gün olacak benim için akşam köy kahvesinde çiftçi toplantısı var geçen sefer evde 11.30da olmuştum bu sefer daha uzun sürebilir valla gün kaçta biter bilmiyorum benim için bide bugün doğum günüm :KK69: iyiki doğdum iyiki kızımı doğurdum :KK16:
Mutlu yıllar Damlacım. İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni canım. daha güzel,daha mutlu daha nice uzuuun sağlıklı yılların olsun canım.öpüyorum çok.

hoşgeldin canım. geçmiş olsun hiçbir bilgim yok parazit hakkında ama inşallah çabuk geçen bişeydir.

teşekkürler kızlar :KK16:
evet esmacım çiftçilerle kutlucaz ama zaten benim kocişte şehir dışında denk geldi yani
dün gece toplantı için sunulara öyle bi dalmışım ki gece 12de eşim aradı doğum günümü kutlamaya o bana doğum günün kutlu olsun demiş ben napıyorsun anladım başladım anlatmaya sunuları bir anda sözümü kesti doğum gün kutlu olsun hayatım dedi ben sana ne yaptığını sormadım ki dedi o kadar dalmışım ne saatten haberim vardı nede aklımda doğum günü :KK31:
aferin sana çalışkan arkadaşım benim :KK16:

selam kızlar bugun dr a daha dogrusu drlara gittik esim ben ve kızım. Ben kadındoguma gittim dogum kontrol hapı kullanmaya baslamıstım surekli bi kanamam vardı bu yuzden kansız kaldım spiral taktırmaya karar verdim. Onumuzdeki ay taktırıcam. Esim urologa gitti bobreklerinde tas cıktı operasyon gecirmesi gerekiyomus. Kızımı da göz druna goturduk. Bi gözü 4 bi gözü 3,5 astigmat cıktı. Gozluk aldık yarın kullanmaya baslıycaz. Gozlukcude gozune bile taktırmadı birazcık denemeye calısarak birazcık goz kararı aldık bitane. Cok uzgunum ve moralim cok bozuk. Gozluk kullanmazsa gozlerinde kayma baslar dedi dr. Ama corap giydiremedigim sapka taktıramadıgım yerinde saniye durmayan cocuga gozluk nasıl kullandırcam. O kadar kotuyumki anlatamam. Rabbim beterinden saklasın diyorum. Hastanede bugun gozlerinde kalın camlı gozlukleri olan şaşılıgı olan kucucuk cocukları gorunce o kadar kotü oldumki:KK43: küçücükler daha yavrum yenı konusmaya baslamıslar gozlerinde gözlük. Nasıl anlatırım nasıl taktırırım kızıma:110::KK58: zaten kızım cok zor bi cocuk dakika oturamıyorum simdi gozumude kırpamam of ya of:KK43:

selam kızlar bugun dr a daha dogrusu drlara gittik esim ben ve kızım. Ben kadındoguma gittim dogum kontrol hapı kullanmaya baslamıstım surekli bi kanamam vardı bu yuzden kansız kaldım spiral taktırmaya karar verdim. Onumuzdeki ay taktırıcam. Esim urologa gitti bobreklerinde tas cıktı operasyon gecirmesi gerekiyomus. Kızımı da göz druna goturduk. Bi gözü 4 bi gözü 3,5 astigmat cıktı. Gozluk aldık yarın kullanmaya baslıycaz. Gozlukcude gozune bile taktırmadı birazcık denemeye calısarak birazcık goz kararı aldık bitane. Cok uzgunum ve moralim cok bozuk. Gozluk kullanmazsa gozlerinde kayma baslar dedi dr. Ama corap giydiremedigim sapka taktıramadıgım yerinde saniye durmayan cocuga gozluk nasıl kullandırcam. O kadar kotuyumki anlatamam. Rabbim beterinden saklasın diyorum. Hastanede bugun gozlerinde kalın camlı gozlukleri olan şaşılıgı olan kucucuk cocukları gorunce o kadar kotü oldumki:KK43: küçücükler daha yavrum yenı konusmaya baslamıslar gozlerinde gözlük. Nasıl anlatırım nasıl taktırırım kızıma:110::KK58: zaten kızım cok zor bi cocuk dakika oturamıyorum simdi gozumude kırpamam of ya of:KK43:

çok üzüldüm ya ama lütfen sen güçlü olki onada pozitif elektrik veresin şükret bence rabbim beterinden saklasın.inşallah en kısa zamanda iyleşecek burada yağmur yağıyor yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.rabbim esirgesin.peki göz doktoruna gitmek nerden geldi aklınıza..iiki erken farketmişiniz.

çok üzüldüm ya ama lütfen sen güçlü olki onada pozitif elektrik veresin şükret bence rabbim beterinden saklasın.inşallah en kısa zamanda iyleşecek burada yağmur yağıyor yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.rabbim esirgesin.peki göz doktoruna gitmek nerden geldi aklınıza..iiki erken farketmişiniz.
14 aylıkken 1 yas kontrolu icin goz doktoruna gitmistik 2 numara astigmatı var 3 yasında gelin tekrar bakalım demisti dr. Ama 0-3 yas donemi bircok hastalıgın tedavisi icin cok önemli diye dusundum normal hastane dr unun sozune pek inanamadım bugun dunya göz hastanesine goturduk. Ayrıntılı baktı dr 3,5-4 numara astigmat cıktı. Esim gozlugu getirdi az once görünce daha cok üzüldüm. Kocaman kocaman gozukcek kızımın gozleri:KK43: allah beterinden saklasın ama cok uzucu bi anne icin:KK59: hem benim hem esimin tarafında var göz problemi. Bende 7. Sınıftan beri gözlük kullanıyorum ama benim numaralar düşük. Halasının astigmatı var ona cekti herhalde:KK58: bende 16 yıldır kullanıyorum nasıl zor bisey biliyorum. Hemen gecer kızımın insallah. Bugun gördugum tüm gözlüklü cocukların gözlerinde kayma vardı hemen hemen hepsi ameliyat olmus. Allahım sifa ver yarabbim:KK43: allah kimseyi evladıyla sınamasın. Dua edin nolur gözlügü taksın kızım:KK14::84:

canım yaa inan çok üzüldüm..bugün bi konu konuşmuştuk allah bizim için en iyisini verirmiş hep kıyamazmış bize..bir anne için çok zor ama ya gözleri olmasaydı allah korusun.geçen gün televizyonda gördüm yavrummm önce ikizini sonra gözlerini kaybetmiş annesi deli gibi ağlıyor.ilerde lazerle çizdirir büyüyünce.bi anne için çok zor tekrar söylüyorum ama beterin beteri var canım benim yaa allah daha beterinden saklasın..

fatma canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama gül haklı beterin beteri var inşallah düzelir nasıl fark edip götürdonüz canım eşinede çok geçmiş olsun
.kızlar ben pazartesiye kadar yokum kayganalar bugün 10da ankaraya gidiyorlar benimde işlerim vardı geldim oğluşumla kocişim onları bindirdikden sonra beni almaya gelecekler gideceğiz evimize cumarteside biz gideceğiz inşallah
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

fatma canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama gül haklı beterin beteri var inşallah düzelir nasıl fark edip götürdonüz canım eşinede çok geçmiş olsun
.kızlar ben pazartesiye kadar yokum kayganalar bugün 10da ankaraya gidiyorlar benimde işlerim vardı geldim oğluşumla kocişim onları bindirdikden sonra beni almaya gelecekler gideceğiz evimize cumarteside biz gideceğiz inşallah

yolun açık olsun bol bol dinlen.buarada hepinize günaydın kızlar.

Mutlu yıllar Damlacım. İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni canım. daha güzel,daha mutlu daha nice uzuuun sağlıklı yılların olsun canım.öpüyorum çok.

canımm benim çok sağol kankicim :KK16:

fatmacım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun umarım gözlük takar ve alışır benim kuzendidede çok küçük yaşta göz ileri derecede göz bozukluğu çıkmıştı şimdi lisede konservatuar bölümünde ve çok başarılı birisi üzülme arkadaşım artık tıp çok ilerledi abimdede miyop ve astimat vardı çizdirdi gözlerini ve şuanda çok memnun ileride belki sizde çizdirebilirsiniz allah beterinden saklasın

kızlar ben Ada doğduğundan beri 2 defa göz doktoruna götürdüm bi 6 aylıkken bide 1 yaşına girince şimdi 2 yaşını doldurunca gene götürücem erken tanı çok önemli şuanda bi aksilik yok gözlerinde ama hem eşimde hem bende göz hastalığı var o yüzden dahada dikkatli olmamız gerekiyor fatmanında dediği gibi hastalıkları tetikleyici olabilir

esmacım allah yolunuzu açık etsin dillenmene bak canım

Fatmacım yazdıklarını okuyunca empati kurdumda bir anne için çocuğunun herhangi bir rahatsızlığını kabullenmek çok zor. ama dua edelimki kızın gözlükle atlatmış olsun. inşallah çabucak alışır kullanmaya da numarası da düşer belki sürekli takınca. arkadaşların da dediği gibi ileride de çizidirir.
benim bir ablamın kızı bebekken gözleri kayıktı ve numarası da yüksekti, gözlük kullanıyordu. sonra genç kız olduğunda bir gördüm tanıyamadım gözlerinin kayıklığı bile düzelmiş, bir de çizdirmiş hiç bir sorunu kalmamış.
üzme canım kendini Allah şifasız hastalık vermesin en önemlisi bu değilmi :KK71:

Esmacım benim yerimede göbek at emi. özledim valla düğünleri. Hayırlı yolculuklar canım. nazar boncuklarınızı takmayı unutmayın :86::118:

X