2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmacım coşmuşsun yine bakıyorumda. Bu ne haşinlik , bu ne öfke
şaka bir yana evet bunca çabaya rağmen eşinin böyle yapması çok gıcık bir durum. Allah kolaylık versin canım :))

cogu zaman yapıyo bunu sınır oluyorum bu gece yıne yaptı sınırım hopladı. Ya cok ılgılı kızımla falan ılgılenır oynar falan ama ıkıde bır fatmaaa kızım altını kırletmıs fatmaaa kızı yatırmıyomusun uykusu gelmıss demesı benı bıtırıyo dogdugundan berı huysuzlugun aglamanın 2 sebebı var uyku ve cis. Anlamadıgım konu nasıl oluyoda ben cozememısım bu durumu? Costum yıne kusura bakmayın kızım zaten baya yoruyo benı bıde esımın eve gelıp kızım hakkında yonergelerde bulundugu geceler bende cıleden cıkıyorum:)

Iyı geceler canım bende yatayım barı. Once kızımı bızım yataktan alıp besıge koymalıyım hastalık dolayısıyla aramızda yatmaya alıstı yayılarak yatmayı ozledım umarım yatabılırım bu gece

Selam kızlar..Uzunca bir aradan sonradan bugün girdim..Hasta olan kuzucuklara Allahtan acil şifalar diliyorum..Annelerede sabır,sağlık ve güç diliyorum . Forum değişti sanırım daha önce girdiğimde bulamamıştım burayı neyse bugün girebildim..bakıyorumda muhabbetler azalmış kuzular çok vakitlerimizi alıyorlar ..Çalışan annelerin akşamlarını evdeki biz annelerin ise tüm vakitlerini alıyor bu yaramaz kuzucuklar...büyüdükçe yaramaz olan bi kuzuya sahibim ben..sabah 4 le 7 arası 5 defa uyandı .bi sebebi yok ayağımda sallıyorum uyuyor yatırıyorum yatağına en fazla 10 dakika sonra ağlayarak yine kalkıyor.ağlamakta naz ağlaması bişeyi olduğundan değil..sadece uyurken dinlenen bi cocuk ..yemek desek zoraki kahvaltı olayını unuttuk yediğimiz yok bi süt bazende haşlanmış bi yumurtanın beyazı...buna şükür ne diyim ..hasta olmasınlarda yemeleri az olsun ne yapalım..herkesi çok öpüyoruz defneyle..Kendinize dikkan edin ...

Evet çok iyi bilirler ahkam kesmeyi o konularda canım. Ama uyutma işi akşamları ve evde olduğu zamanlarda Liya yüzünden onun görevi oldu gibi Bırakmıyorki babam uyutsun diye diye peşini bırakmıyor geçenlerdede 2 gün altımı babam değişcek diye tutturdu mecburen değişti vallahi sıkıysa değişmesin Liya'nın gazabına uğrardı
Fundacım trajikomik bir durum olmuş baba-kız vakit geçirmeleri. gece gece güldürdün beni yaaa.
Yeni saçını da güle güle kullan canım. sana her tarz yakışır güzel gözlüm benim.
Çok teşekkür ederim canımmm Bugüne bugün fıstık gibi bir dünürüm yakışıklımı yakışıklı bir damadım var onlara yakışmaya çalışıyorum
Bendeeeeee
selam fıstıklar nasılsınız???
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
Hoşgeldin ayşincim uykusuz geceler bizdede var hiç sorma
Aynen geceleri hiç sebep yokken uyanıyor hep acaba şundanmı acaba bundanmı demekten yoruldum inanki artık bıraktım sebep aramayı uyansın bakalım düzelecek nasıl olsa
benim büyük kızımda böyleydi tam 2 yaşında düzeldi uykuları yani şafak sayıyorum Bakalım inş. 2 yaşında düzelirse az kaldı

amin canım teşekkür ederim
canım merhaba cumartesi günü bende kuafördeydim en sonunda kendim için birşey yaptım
batuhana sorunca hayır der hep kesin benim kocişde olsa vermezdi kaç saat yememiş olursa olsun biz yedirirken bile kızıyo zorlamayın bırakın yemesin diye

ayşinciğim hoşgeldin canım batuhanda kendi yatağında yatırınca öyle yapıyordu sürekli uyanıyordu beraber yatıyoruz mecburen

bizde cumartesi günü doktora gittik aşımızı olduk önce rutin kontrolünü yaptı kulağına boğazına baktı tertemiz dedi maşallah sonra tarttı ama ilk önce küçük bebek tartısına koydu 12 kilo dedi
bi yalnışınız var batuhan 1 yaşındayken 13 kiloydu dedim normal tartıda tarttı ben öyle diyince 15.500 gr olmuş benim danam boy 92cm sonra aşımızı olduk haastanenin oyun parkından çıkaramadık küçükde biryer ama çevresinde 3 tane daha çocuk vardı hepsi bundan buyük tam batunun istediği gibi yani çocuklarla çok güzel oynadı biz gidiyoruz dedik takmadı bile yanından çıktık bizi görmediği halde hiiiçççç umursamadı çok farklı bi bebe hiç yabancılık çekmiyo her ortama giriyo herkese gülücükler saçıyor bir kişi 1 kere görsün yeter diğer gördüklerinde kankası oluyo dün arkadşım geldi öslem buyaya gel öslembuyaya otur kız tuaete gitti peşinden gitti kapıya vuruyo öslem hadi çık diye
babamız gelmedi hala büyük bir ihtimalle bugün gelecek dün video açtıom ona babasıyla olan babayı ösledim anne babacıım istanbuya gitti diyo duruyo babayı ösledim diyo sıpam babasına ara konuşun dedim oda yarın gelecem nasıl olsa dayanamıyorum o konuşunca dedi rabbim ayırmasın bugün büyük buluşma var inşallah bizim evde

meralcim canım çok geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş acil şifalar diliyorum umarım biran önce tüm sıkıntılarınızı atarsınız ve eski yemenize kavuşursunuz

canım yeni saçlarını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır sana ahhh ah bende bi gidebilsem saçlarımı bi yaptırabilsem çok mutlu olucam işti evdi Adaydı derken hiç fırsat olmuyor eee gittinmiydide enaz 3-4 saat durmak zorunda olunca hep kalıyor bakalım ne zaman kismet olucak banada

selam fıstıklar nasılsınız???

deryacım merhaba nasılsın idil nasıl nezamandır yoktunuz

maşallah kuzuma esmacım kilosu boyu çok güzel
valla o doktordaki oyun parkında Ada da öyle yapıyor hele geçen gün aşıya götürdüğümde 3-3,5 yaşlarındaki 2 kızı oturttu önüne onlara hayali çay demledi içirtti kek yaptı yedirtti bi görsen hangisi büyük anlamadım ye ye diye bide bi ısrar ediyor yazık onlarda kuzu kuzu yediler olmayan şeyleri

ayşincim hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim umarım uykularınızda biran önce düzene girer çalışsanda evdede dursanda uyku bölünmesi çok zor bişey gündüz insan hiç kendini toplayamıyor

günaydınlar herkese
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür ctesi gece eşim geldi pazar günü sürekli Ada ile oynadı Ada ne yapsa babacım gel bak diyerek yaptıklarını babasına gösterme peşindeydi su dahi içse görmesini istedi bizimkide kuzu kuzu gidip bakıyordu çok özlemişler ama birbirlerini çoookkkk Ada hiç ayrılmak istemedi babasından ama ne yazıkki eşim yarın gene yola çıkıyor gene ctesi gelecekmiş 6 ayda 3 hafta evde olursam iyidir diyor tam sezon dönemi ve işlerin en yoğun olduğu dönem allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun çok zor bişey

damlacığı günaydın babanız gelmiş ne güzel darısı bizim babamızın gelmesine bakalım bu gece gelebilir
batuda ösledim deyip duruyo

gunaydın anneler nasılsınız bakalım? Bız kızımla ıyıyiz kızım pencereye cıkmıs dısardakı kuslara kışt kışt yapıyo benide dagınık bir ev beni topla dıye cagırıyor. Dun mısafır vardı gıderlerken kızım cok uzuldu oda gezmeye gtmek ıstedı bızde hazırlanıp mısafırlıge gttık. Dun aksam kk da oylesıne gezınırken 2011 ocak annelerının dogum hıkayelerını okudum tam 2 sene oldu bız dogum yapalı ne cabuk gecıyo zaman. Kocaman cocuk oldular

ınsanın esının yanında olmaması cok kotu. Bız esımle 9,5 senedir beraberız yanı tanısıyoruz. Unıversıtede tanıstık 2 sene aynı sehırdeydık sonra ayda 1 kez yuzyuze gorusebılıyoduk. 3,5 yıllık evlıyız hala sukrederım yarın gıdıcek derdı bıttıgı ıcın. Kızım dogduktan sonra esım yurtdısına falan gıttıgınde daha bı yanlız hıssedıyorum kendımı. 1 hafta falan kalıyo gıdınce msn yada skype dan goruntulu gorusuyoruz kızımın ve esımın bırbırıne tepkılerı benı bıtırıyo. Allah kımseyı ayırmasın cok zor.

Sende güle güle kullan canım saçlarını ne yaptırdın boya falan mı?
maşallah batuhana gelişimi çok güzel allah nazarlardan saklasın
canım ne kadar özlemiştir kimbilir babasını Liya'da babası ankaraya gittiğinde 15 gün görmemiştide çıldırmıştı ben artık resim video falanda açamıyordum babasını görünce al al diye tutturuyordu sanki canlıymış gibi
Birde kapı çalınmaya görsün hemen babam geldi diye koşuyordu ama gelen ya komşu ya abla ya da görevli olunca öyle bir hayalkırıklığı içinde dönüyordu ki mahvoluyordum o zaman

teşekkür ederim damlacım sende bir fırsat yarat iyi oluyor vallahi :)
günaydın canım allah başka ayrılık vermesin ne yapacaksın o da onun işi sabır diliyorum size
damlacığı günaydın babanız gelmiş ne güzel darısı bizim babamızın gelmesine bakalım bu gece gelebilir
batuda ösledim deyip duruyo
Allah kavuştursun canım
özlem bitiyor desene

selam arkadaşlar, damlacım gözün aydın canım, Allah kavuştursun hemen yola çıkacakmış eşin( off çok zor oluyor ya, benim eşimde öle yurt dışı ya da yurt içindeki fuarlara ya da toplantılara gidince meriçle ne yapacağımızı şaşırıyoruz, annemler evde yalnız bırakmıyorlar, annemler kayınvalidemler derken elimizde bi çanta ordan oraya gidiyoruz göçebe gibi, bana bıraksalar kendi başıma kalcam evde ama((( onlarında içi rahat etmiyor sanırım....
allah uzun ayrılıklar vermesin, ne kadar anneye düşkün olurlarsa olsunlar babanın yeri bi başka, meriçin psikolojisi çok bozuluyor babası gidince, normalde baksan çok düşkün deil dersin ama öle olmuyor:))
benimle tüm gün vakit geçirse dahi babasıyla geçirdiği 1 saat bile meriçi çok mutlu ediyor hissediyorum, kendini ona ispat etmek için elinden geleni yapıyor kuzucum:)))

bu arada meriç konuşmayı iyce söktü diyebilirim, herşeyi anlıyor anlatıyor :))) çoğu şeyi sadece ben anlasamda (tat kızın dilinden anası anlarmış derdi ananem) :))) acayip konuşma meraklısı her şeyi söleyim istiyor telefon çalınca o açıyor, zil çalınca diyafondan aşağıdakilerle konuşuyor, markette konuşuyor evde parkta oyun alanlarında merdivenlerden inerken bile sayıyor biy iki üç döytt diye:)))) geçen gün yanıma geldi elinde puzzle vardı bende yapcam dedim oturdum yanına, anne bi dakka dedi, elimden parçaları aldı vermedi, hadi git yemek yap diyor bana :))))))))) hahaha bi güldüm eşekk seni diye heryerini öptüm, kendi arasında beni beğenmedi kuzenini bekledi abim gelcek onla yapcam diyor :)))))))
ay bu çocuklar alem, geçen günde babası wc deyken annem aradı, telefonu aldı eline "ananenne baba çiş babıyooo diyor :)) annemde kahkahalarla çocuktan ala haberi bundan sonra dikkat edin herşeyinize diyor haklı olarak :)))))

Damlacım gözün aydın :):)
Esmacım sağsalim kavuşursunuz inşallah kocişinle akşama
Meriçe yüzbin kere maşallah rabbim korusun kuzucuklarımızı
bu arada Fundacım Esmacım saçlarınızı güle güle kullanın

slm güzel anneler ve tatlı melekleri... güzelliklerle dolu bi hafta diliyorum herşey herkesin dilediğince olur inşallah...

sağol canım hepsine maşallah, Allah nazardan korusun hepsini....

sanada güzel bi hafta diliyorum canım, pazartesiyi bi atlatsak gerisi çabuk geliyor :)) en azından benim için öle:))

Bencede dikkat edin yakında çok özel sırlarınız ortaya dökülüverir
çok teşekkür ederim canım

teşekkür ederim fundacığım sende güle güle kullan ben kesim yaptırdım boya olacak kadar uzun vaktim yoktu ama şubatta balyaj attırmayı düşünüyorum şuan tek renk saçlarım bakalım vaktim olursa şubata 4-5 saat kuaförde otururum
meralciğim maşallah meriçe batuhanda günden güne şaşırtıyor bizi büyüyorlar artık maşallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…