Fatmacım coşmuşsun yine bakıyorumda. Bu ne haşinlik , bu ne öfke
şaka bir yana evet bunca çabaya rağmen eşinin böyle yapması çok gıcık bir durum. Allah kolaylık versin canım :))
Iyı geceler canım bende yatayım barı. Once kızımı bızım yataktan alıp besıge koymalıyım hastalık dolayısıyla aramızda yatmaya alıstı yayılarak yatmayı ozledım umarım yatabılırım bu gecekafam ağrıyo uyumak istiyorum hemde istemiyorum...... yine canım sıkılmış benim biraz hareket lazım. şu işler biraz açılsada alışveriş çılgınlığı yapsam-gezsem-tozsam pozitif enerji yüklesem kendime... pöffff....
neyyse daha derine dalıp kendi kendimi bunaltmadan gideyim yatayım baari. sabaha bişeyim kalmaz
Evet çok iyi bilirler ahkam kesmeyi o konularda canım. Ama uyutma işi akşamları ve evde olduğu zamanlarda Liya yüzünden onun görevi oldu gibiiyı yıne senınkı oglen uykuya falan yatırmıs benımkı onuda yapamaz. Kaynana gıbı bazen herseye karısıyo cok sınır oluyorum bogasım gelıyo. Kızım mık dese fatma kızın uykusu geldı yatır dıyo daha diil diyorum yok ısrar edıyo goturuyorum yatırmaya 1 -1,5 saat ugrasıyorum kızım yatmıyo bu seferde dıyo oyalanmısım uykusu kacmıs tabı bende bı cıglık hem kızına hem babasına herkes evde sus pus. Memeler emzırmekten karnıma sarkmıs sınır tepeme fırlamıs bı sekılde ıkısının ustunu ortup sabahın korunde kalkmak uzere uykuya dalıyorum. 2 saatlık zamanımda yatak odasında sınırden kudurarak bosa gecmıs oluyo. 24 saat cocuga bakan benden gunde 2 saat cocugu goren kocam daha ıyı anlıyo cocugun ıhtıyaclarını ya benımde aklım sasıyo
Çok teşekkür ederim canımmm Bugüne bugün fıstık gibi bir dünürüm yakışıklımı yakışıklı bir damadım var onlara yakışmaya çalışıyorumFundacım trajikomik bir durum olmuş baba-kız vakit geçirmeleri. gece gece güldürdün beni yaaa.
Yeni saçını da güle güle kullan canım. sana her tarz yakışır güzel gözlüm benim.
Bendeeeeeekafam ağrıyo uyumak istiyorum hemde istemiyorum...... yine canım sıkılmış benim biraz hareket lazım. şu işler biraz açılsada alışveriş çılgınlığı yapsam-gezsem-tozsam pozitif enerji yüklesem kendime... pöffff....
neyyse daha derine dalıp kendi kendimi bunaltmadan gideyim yatayım baari. sabaha bişeyim kalmaz
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?selam fıstıklar nasılsınız???
Hoşgeldin ayşincim uykusuz geceler bizdede var hiç sormaSelam kızlar..Uzunca bir aradan sonradan bugün girdim..Hasta olan kuzucuklara Allahtan acil şifalar diliyorum..Annelerede sabır,sağlık ve güç diliyorum . Forum değişti sanırım daha önce girdiğimde bulamamıştım burayı neyse bugün girebildim..bakıyorumda muhabbetler azalmış kuzular çok vakitlerimizi alıyorlar ..Çalışan annelerin akşamlarını evdeki biz annelerin ise tüm vakitlerini alıyor bu yaramaz kuzucuklar...büyüdükçe yaramaz olan bi kuzuya sahibim ben..sabah 4 le 7 arası 5 defa uyandı .bi sebebi yok ayağımda sallıyorum uyuyor yatırıyorum yatağına en fazla 10 dakika sonra ağlayarak yine kalkıyor.ağlamakta naz ağlaması bişeyi olduğundan değil..sadece uyurken dinlenen bi cocuk ..yemek desek zoraki kahvaltı olayını unuttuk yediğimiz yok bi süt bazende haşlanmış bi yumurtanın beyazı...buna şükür ne diyim ..hasta olmasınlarda yemeleri az olsun ne yapalım..herkesi çok öpüyoruz defneyle..Kendinize dikkan edin ...
amin canım teşekkür ederimmeralcim çok geçmiş olsun bebişlerimiz hasta olmasın(((( geçenlerde aynını buğrahanda yaşadı Allah'ım çok zor ishal kusma ateş yavrum 1 hafta kafası kalkmadı dediğin gibi... sanırım salgın bu durum yavrum biran önce iyileşir inşallah acil şifalar diliyorum...
esmacım rabbim sana sabır güç kuvvet versin...
Damlacım birazda olsa iyileşmene sevindim...
canım merhaba cumartesi günü bende kuafördeydim en sonunda kendim için birşey yaptımiyi akşamlar fıstıklarr
Bugün kuaföre gieyim dedim 15 tatle saçlarım hazır olsun diye. Ankara'ya gideceğim ya o yüzden
Neyse sabah 10 gibi eşim beni bıraktı kuaföre Liyayla eve döndü. Akşam 4.30 a kadar sürdü işim. Baba kız güzel vakit geçirmişler oyunlar oynamışlar öğle uykusunu yatmışlar buraya kadar çok güzel de çocuk sabah 9 da içtiği sütle durmuş ya
Hayret bişey bi kızdımki benimkine niye vermedin diyorum sordum istermisin kızım diye yok dedi diyor kaç kere sordum diyor. Doktorlar diyormuşya zorla birşey yedirmeyin çocuğa diye
Hay allahım ya çocuğu açlıktan öldürün demiyorlarki
Liya'ya ne zaman sorsan süt istiyormusun kızım diye yok der zaten ama hazırlayıp getirince yatıp paşa paşa içer Sanırım bu benim cadınında işine geldi halinden pek memnundu eşek
Selam kızlar..Uzunca bir aradan sonradan bugün girdim..Hasta olan kuzucuklara Allahtan acil şifalar diliyorum..Annelerede sabır,sağlık ve güç diliyorum . Forum değişti sanırım daha önce girdiğimde bulamamıştım burayı neyse bugün girebildim..bakıyorumda muhabbetler azalmış kuzular çok vakitlerimizi alıyorlar ..Çalışan annelerin akşamlarını evdeki biz annelerin ise tüm vakitlerini alıyor bu yaramaz kuzucuklar...büyüdükçe yaramaz olan bi kuzuya sahibim ben..sabah 4 le 7 arası 5 defa uyandı .bi sebebi yok ayağımda sallıyorum uyuyor yatırıyorum yatağına en fazla 10 dakika sonra ağlayarak yine kalkıyor.ağlamakta naz ağlaması bişeyi olduğundan değil..sadece uyurken dinlenen bi cocuk ..yemek desek zoraki kahvaltı olayını unuttuk yediğimiz yok bi süt bazende haşlanmış bi yumurtanın beyazı...buna şükür ne diyim ..hasta olmasınlarda yemeleri az olsun ne yapalım..herkesi çok öpüyoruz defneyle..Kendinize dikkan edin ...
selam kızlar nasılsınız?
en sonunda meriçte hasta oldu(((( zaten o kadar diken üstündeydim ki, herkes hasta her yerde mikroplar cirit atıyor..... geçen hafta salı günü akşamı ateşlendi kustu çok, doktora götürdük fayda etmedi, cuma yeniden başka bi dr. götürdük yine düzelme olmadı, en sonunda pazar günütıp fakültesi acilde muayene ettirdik, dış kulak iltihabı, boğaz enfeksiyonu ve grip olmuş... dişide çıkıyormuş bi yandan, dr yine iyi dayanıyor annesi dedi, ama kuzucum soldu, zayıfladı, iştahı hiç yok... geçen hafta salıdan beri daha dün akşam çorba içti, hiç bişey yemedi içmedi sadece beni emdi o da arkasından kusarak... antibiyotik verdi dr, grip ilacı verdi, çok öksürüyordu akciğer filmi çektiler allahtan o temiz çıktı, öksürük şrubu verdi bi de damla.... uyku muyku kalmadı unuttuk.... çok zor bi 7-8 gün geçirdik ama şimdi iyi maşallah.... giremedim hiç nete yazma fırsatım olmadı, yıllık iznimden izin almak zorunda kaldım, bakıcısına gitmek istemedi yakamı bırakmadı benim hep kucağımda durmak istedi hasta olunca ((
cumartesi ağladım artık dayanamadım o haline, karnı aç mutfağa giriyor ama yemek yiyemiyor, normalde hep tozu dumana katan çocuk kafasını kaldıramadı hiç, kulakları kıpkırmız oldu, burnu aktı durmadan kustu öksürdü((
allah beterinden saklasın tabi ama üstüste çok zor geçirdik son bir haftayı...
onun dışında herşey aynı... umarım sizlerde iyisinizdir...
iyi akşamlar fıstıklarr
Bugün kuaföre gieyim dedim 15 tatle saçlarım hazır olsun diye. Ankara'ya gideceğim ya o yüzden
Neyse sabah 10 gibi eşim beni bıraktı kuaföre Liyayla eve döndü. Akşam 4.30 a kadar sürdü işim. Baba kız güzel vakit geçirmişler oyunlar oynamışlar öğle uykusunu yatmışlar buraya kadar çok güzel de çocuk sabah 9 da içtiği sütle durmuş ya
Hayret bişey bi kızdımki benimkine niye vermedin diyorum sordum istermisin kızım diye yok dedi diyor kaç kere sordum diyor. Doktorlar diyormuşya zorla birşey yedirmeyin çocuğa diye
Hay allahım ya çocuğu açlıktan öldürün demiyorlarki
Liya'ya ne zaman sorsan süt istiyormusun kızım diye yok der zaten ama hazırlayıp getirince yatıp paşa paşa içer Sanırım bu benim cadınında işine geldi halinden pek memnundu eşek
selam fıstıklar nasılsınız???
amin canım teşekkür ederim
canım merhaba cumartesi günü bende kuafördeydim en sonunda kendim için birşey yaptım
batuhana sorunca hayır der hep kesin benim kocişde olsa vermezdi kaç saat yememiş olursa olsun biz yedirirken bile kızıyo zorlamayın bırakın yemesin diye
ayşinciğim hoşgeldin canım batuhanda kendi yatağında yatırınca öyle yapıyordu sürekli uyanıyordu beraber yatıyoruz mecburen
bizde cumartesi günü doktora gittik aşımızı olduk önce rutin kontrolünü yaptı kulağına boğazına baktı tertemiz dedi maşallahsonra tarttı ama ilk önce küçük bebek tartısına koydu 12 kilo dedi
bi yalnışınız var batuhan 1 yaşındayken 13 kiloydu dedim normal tartıda tarttı ben öyle diyince 15.500 gr olmuş benim danam boy 92cm sonra aşımızı olduk haastanenin oyun parkından çıkaramadık küçükde biryer ama çevresinde 3 tane daha çocuk vardı hepsi bundan buyük tam batunun istediği gibi yani çocuklarla çok güzel oynadı biz gidiyoruz dedik takmadı bile yanından çıktık bizi görmediği halde hiiiçççç umursamadı çok farklı bi bebe hiç yabancılık çekmiyo her ortama giriyo herkese gülücükler saçıyor bir kişi 1 kere görsün yeter diğer gördüklerinde kankası oluyo dün arkadşım geldi öslem buyaya gel öslembuyaya otur kız tuaete gitti peşinden gitti kapıya vuruyo öslem hadi çık diye
babamız gelmedi hala büyük bir ihtimalle bugün gelecek dün video açtıom ona babasıyla olan babayı ösledim anne babacıım istanbuya gitti diyo duruyo babayı ösledim diyo sıpam babasına ara konuşun dedim oda yarın gelecem nasıl olsa dayanamıyorum o konuşunca dedi rabbim ayırmasın bugün büyük buluşma var inşallah bizim evde
Selam kızlar..Uzunca bir aradan sonradan bugün girdim..Hasta olan kuzucuklara Allahtan acil şifalar diliyorum..Annelerede sabır,sağlık ve güç diliyorum . Forum değişti sanırım daha önce girdiğimde bulamamıştım burayı neyse bugün girebildim..bakıyorumda muhabbetler azalmış kuzular çok vakitlerimizi alıyorlar ..Çalışan annelerin akşamlarını evdeki biz annelerin ise tüm vakitlerini alıyor bu yaramaz kuzucuklar...büyüdükçe yaramaz olan bi kuzuya sahibim ben..sabah 4 le 7 arası 5 defa uyandı .bi sebebi yok ayağımda sallıyorum uyuyor yatırıyorum yatağına en fazla 10 dakika sonra ağlayarak yine kalkıyor.ağlamakta naz ağlaması bişeyi olduğundan değil..sadece uyurken dinlenen bi cocuk ..yemek desek zoraki kahvaltı olayını unuttuk yediğimiz yok bi süt bazende haşlanmış bi yumurtanın beyazı...buna şükür ne diyim ..hasta olmasınlarda yemeleri az olsun ne yapalım..herkesi çok öpüyoruz defneyle..Kendinize dikkan edin ...
Sende güle güle kullan canım saçlarını ne yaptırdın boya falan mı?amin canım teşekkür ederim
canım merhaba cumartesi günü bende kuafördeydim en sonunda kendim için birşey yaptım
batuhana sorunca hayır der hep kesin benim kocişde olsa vermezdi kaç saat yememiş olursa olsun biz yedirirken bile kızıyo zorlamayın bırakın yemesin diye
bizde cumartesi günü doktora gittik aşımızı olduk önce rutin kontrolünü yaptı kulağına boğazına baktı tertemiz dedi maşallahsonra tarttı ama ilk önce küçük bebek tartısına koydu 12 kilo dedi
bi yalnışınız var batuhan 1 yaşındayken 13 kiloydu dedim normal tartıda tarttı ben öyle diyince 15.500 gr olmuş benim danam boy 92cm sonra aşımızı olduk haastanenin oyun parkından çıkaramadık küçükde biryer ama çevresinde 3 tane daha çocuk vardı hepsi bundan buyük tam batunun istediği gibi yani çocuklarla çok güzel oynadı biz gidiyoruz dedik takmadı bile yanından çıktık bizi görmediği halde hiiiçççç umursamadı çok farklı bi bebe hiç yabancılık çekmiyo her ortama giriyo herkese gülücükler saçıyor bir kişi 1 kere görsün yeter diğer gördüklerinde kankası oluyo dün arkadşım geldi öslem buyaya gel öslembuyaya otur kız tuaete gitti peşinden gitti kapıya vuruyo öslem hadi çık diye
babamız gelmedi hala büyük bir ihtimalle bugün gelecek dün video açtıom ona babasıyla olan babayı ösledim anne babacıım istanbuya gitti diyo duruyo babayı ösledim diyo sıpam babasına ara konuşun dedim oda yarın gelecem nasıl olsa dayanamıyorum o konuşunca dedi rabbim ayırmasın bugün büyük buluşma var inşallah bizim evde
canım yeni saçlarını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır sana ahhh ah bende bi gidebilsem saçlarımı bi yaptırabilsem çok mutlu olucam işti evdi Adaydı derken hiç fırsat olmuyor eee gittinmiydide enaz 3-4 saat durmak zorunda olunca hep kalıyor bakalım ne zaman kismet olucak banada
günaydın canım allah başka ayrılık vermesin ne yapacaksın o da onun işi sabır diliyorum sizegünaydınlar herkese
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür ctesi gece eşim geldi pazar günü sürekli Ada ile oynadı Ada ne yapsa babacım gel bak diyerek yaptıklarını babasına gösterme peşindeydi su dahi içse görmesini istedibizimkide kuzu kuzu gidip bakıyordu çok özlemişler ama birbirlerini çoookkkk Ada hiç ayrılmak istemedi babasından ama ne yazıkki eşim yarın gene yola çıkıyor gene ctesi gelecekmiş 6 ayda 3 hafta evde olursam iyidir diyor tam sezon dönemi ve işlerin en yoğun olduğu dönem allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun çok zor bişey
Allah kavuştursun canımdamlacığı günaydın babanız gelmiş ne güzel darısı bizim babamızın gelmesine bakalım bu gece gelebilir
batuda ösledim deyip duruyo
bu arada meriç konuşmayı iyce söktü diyebilirim, herşeyi anlıyor anlatıyor :))) çoğu şeyi sadece ben anlasamda (tat kızın dilinden anası anlarmış derdi ananem) :))) acayip konuşma meraklısı her şeyi söleyim istiyor telefon çalınca o açıyor, zil çalınca diyafondan aşağıdakilerle konuşuyor, markette konuşuyor evde parkta oyun alanlarında merdivenlerden inerken bile sayıyor biy iki üç döytt diye:)))) geçen gün yanıma geldi elinde puzzle vardı bende yapcam dedim oturdum yanına, anne bi dakka dedi, elimden parçaları aldı vermedi, hadi git yemek yap diyor bana :))))))))) hahaha bi güldüm eşekk seni diye heryerini öptüm, kendi arasında beni beğenmedi kuzenini bekledi abim gelcek onla yapcam diyor :)))))))
ay bu çocuklar alem, geçen günde babası wc deyken annem aradı, telefonu aldı eline "ananenne baba çiş babıyooo diyor :)) annemde kahkahalarla çocuktan ala haberi bundan sonra dikkat edin herşeyinize diyor haklı olarak :)))))
çok teşekkür ederim canımDamlacım gözün aydın :):)
Esmacım sağsalim kavuşursunuz inşallah kocişinle akşama
Meriçe yüzbin kere maşallah rabbim korusun kuzucuklarımızı
bu arada Fundacım Esmacım saçlarınızı güle güle kullanın