canım seninde hayatın aksiyon :)) Vallahi bir akşam şöyle sakin geçti desen şak diye düşüp bayılacamdün gelmediler ama eve gittiğimde çok kötüydüm midem felan kayganam esma hiç üzerini değişme fatmalar ev taşıyormuş onlara yemek yaptım oraya gidiyoruz dedi benim halim yok gidemem desemde faydalı olmadı çünkü batuhan çokdan montunu bile giymişdi gittik yemek ye bulaşık yıka kayganam oturdu mutfak eşyaları toplanıyormu bende ayakda durdum öyle ne işe yaradım neden evimde kalabildim o yüzden şimdiden bugün akşamki adrenalini merak ediyorum
allahım çocuklar hiç hasta olmasa ya içim acıyor böyle duyunca. Meralcim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.selam kızlar nasılsınız?
en sonunda meriçte hasta oldu(((( zaten o kadar diken üstündeydim ki, herkes hasta her yerde mikroplar cirit atıyor..... geçen hafta salı günü akşamı ateşlendi kustu çok, doktora götürdük fayda etmedi, cuma yeniden başka bi dr. götürdük yine düzelme olmadı, en sonunda pazar günütıp fakültesi acilde muayene ettirdik, dış kulak iltihabı, boğaz enfeksiyonu ve grip olmuş... dişide çıkıyormuş bi yandan, dr yine iyi dayanıyor annesi dedi, ama kuzucum soldu, zayıfladı, iştahı hiç yok... geçen hafta salıdan beri daha dün akşam çorba içti, hiç bişey yemedi içmedi sadece beni emdi o da arkasından kusarak... antibiyotik verdi dr, grip ilacı verdi, çok öksürüyordu akciğer filmi çektiler allahtan o temiz çıktı, öksürük şrubu verdi bi de damla.... uyku muyku kalmadı unuttuk.... çok zor bi 7-8 gün geçirdik ama şimdi iyi maşallah.... giremedim hiç nete yazma fırsatım olmadı, yıllık iznimden izin almak zorunda kaldım, bakıcısına gitmek istemedi yakamı bırakmadı benim hep kucağımda durmak istedi hasta olunca ((
cumartesi ağladım artık dayanamadım o haline, karnı aç mutfağa giriyor ama yemek yiyemiyor, normalde hep tozu dumana katan çocuk kafasını kaldıramadı hiç, kulakları kıpkırmız oldu, burnu aktı durmadan kustu öksürdü((
allah beterinden saklasın tabi ama üstüste çok zor geçirdik son bir haftayı...
onun dışında herşey aynı... umarım sizlerde iyisinizdir...
ben kullanıyorum. Herzaman değil ama. Ihlamur kuşburnu çubuk tarçını kaynatırken yarım çay kaşığı kadar atıyorum 1 çay demliğine o kadar fazlası zarar çünkü....selam kızlar hepimize geçmiş olsun kış mevsimlerinde mutlaka yaşıyorlar.ya ben sizie bişey soracam bebişine zencefil veren varmı.hepinize kolay gelsin
selam kızlar hepimize geçmiş olsun kış mevsimlerinde mutlaka yaşıyorlar.ya ben sizie bişey soracam bebişine zencefil veren varmı.hepinize kolay gelsin
selam kızlar hepimize geçmiş olsun kış mevsimlerinde mutlaka yaşıyorlar.ya ben sizie bişey soracam bebişine zencefil veren varmı.hepinize kolay gelsin
iyi akşamlar fıstıklarr
Bugün kuaföre gieyim dedim 15 tatle saçlarım hazır olsun diye. Ankara'ya gideceğim ya o yüzden
Neyse sabah 10 gibi eşim beni bıraktı kuaföre Liyayla eve döndü. Akşam 4.30 a kadar sürdü işim. Baba kız güzel vakit geçirmişler oyunlar oynamışlar öğle uykusunu yatmışlar buraya kadar çok güzel de çocuk sabah 9 da içtiği sütle durmuş ya
Hayret bişey bi kızdımki benimkine niye vermedin diyorum sordum istermisin kızım diye yok dedi diyor kaç kere sordum diyor. Doktorlar diyormuşya zorla birşey yedirmeyin çocuğa diye
Hay allahım ya çocuğu açlıktan öldürün demiyorlarki
Liya'ya ne zaman sorsan süt istiyormusun kızım diye yok der zaten ama hazırlayıp getirince yatıp paşa paşa içer Sanırım bu benim cadınında işine geldi halinden pek memnundu eşek
Merhaba canım bende aynı derten muzdaribim kızım hiç bişey yemiyor zorla ağzına aktarıyorum herdefasında boğuluyor gibi oluyor az önce yine eşimle tartışrık bu yüzden sude pirinç unu yedireyim dedim imkanı yok açmadı ağzını bende bağırdım yapmak istemezdim ama inanın yemeyen çocuk çok zor kendimi kaybediyorum bazen sonra ben mutfağa geçtim baktım babasına ağlayarak vudu diyo içim parçalandı şimdide vicdan azabından uyuyamıyorum size içimi dökeyim dedim bu arada zencefil cvbınız içinde teşekürler.herkese tatlı riyalar.