bu arada meriç konuşmayı iyce söktü diyebilirim, herşeyi anlıyor anlatıyor :))) çoğu şeyi sadece ben anlasamda (tat kızın dilinden anası anlarmış derdi ananem) :))) acayip konuşma meraklısı her şeyi söleyim istiyor telefon çalınca o açıyor, zil çalınca diyafondan aşağıdakilerle konuşuyor, markette konuşuyor evde parkta oyun alanlarında merdivenlerden inerken bile sayıyor biy iki üç döytt diye:)))) geçen gün yanıma geldi elinde puzzle vardı bende yapcam dedim oturdum yanına, anne bi dakka dedi, elimden parçaları aldı vermedi, hadi git yemek yap diyor bana :))))))))) hahaha bi güldüm eşekk seni diye heryerini öptüm, kendi arasında beni beğenmedi kuzenini bekledi abim gelcek onla yapcam diyor :)))))))
ay bu çocuklar alem, geçen günde babası wc deyken annem aradı, telefonu aldı eline "ananenne baba çiş babıyooo diyor :)) annemde kahkahalarla çocuktan ala haberi bundan sonra dikkat edin herşeyinize diyor haklı olarak :)))))
Çok geçmiş olsun canım evet herkeste bir hastalıktır gidiyor salgınmışarkadaşlar nasılsınız? reyyan bronşit oldu çok salgın varmış yavrum çok kötü öksürüyor.bizde konyaya taşınıyoruz evi götürmeyeceğiz eşya toparlamaya çalışıyorum.meral sen konyadaydın dimi?neresindesiniz konyanın?
canım sıkma canını geç olsunda güç olmasın demekki işleri uzadı. Sende haklısın ama demekki yapacağı birşey yokherkese iyi akşamlar kızlar babamız bugünde gelemiyormuş bitmemiş işleri çoookkk sıkıldım yaaaa
Doktor normal demişse endişelenme çünkü daha önceki arkadaşlarada dediğimiz gibi o şimdi hafızaya kayıt ediyordur. Ve birden bire konuşur. Bir arkadaşımın oğlu vardı 4 yaşına kadar konuşmadı götürmedikleri doktor kalmadı hiç bir anormallik yok ama konuşmuyordu. Sonra çocuk pat diye 4 yaşında bir konuşmaya başladı susturabilene aşkolsun :)Resmen konuşmadığı yılların acısını çıkardıMaşallah Meriç 'e. Efe hala konuşmuyor anne bile demiyor tek kelime yok , doktorlar normal diyor herşeyi anlıyor, yapıyor ama ıh ıh demekten başka bişey yok((
Bİr annne dese ne kadar mutlu olucam , en merak ettğim şey ise ses tonu :)
arkadaşlar nasılsınız? reyyan bronşit oldu çok salgın varmış yavrum çok kötü öksürüyor.bizde konyaya taşınıyoruz evi götürmeyeceğiz eşya toparlamaya çalışıyorum.meral sen konyadaydın dimi?neresindesiniz konyanın?
herkese iyi akşamlar kızlar babamız bugünde gelemiyormuş bitmemiş işleri çoookkk sıkıldım yaaaa
Maşallah Meriç 'e. Efe hala konuşmuyor anne bile demiyor tek kelime yok , doktorlar normal diyor herşeyi anlıyor, yapıyor ama ıh ıh demekten başka bişey yok((
Muhteremciğim arkadaşların dediği gibi birgün bir konusacak hayretlere düşeceksin neler biliyormuş benim oğlum diye erkek bebekler zaten 2 yasından sonra konuşurmuş genel olarak istisnalar var tabi takma kafana canımMaşallah Meriç 'e. Efe hala konuşmuyor anne bile demiyor tek kelime yok , doktorlar normal diyor herşeyi anlıyor, yapıyor ama ıh ıh demekten başka bişey yok((
kızzzzllaaarrr çoooooooooookkkkk uykum varrrrrrr
geçe 12.30 gibi yattım ve 2.30-3 gb benim sıpa kalktı kalkış o kalkış 6.15te evden çıktım hala oyun oynuyordu babayıda dikti ayağa benide 2-2.30 saat ya uyudum ya uyumadım çünkü kalkana kadarda sürekli anne diye beni çağırdı en son yanında sızmışım zaten takii 2.30-3 kadar
bu arada herkese günaydın arkadaşlar
Esmacım cok sevındım gozunuz aydın. Benım kızımda gece hep uyanıyo ten teması istıyo kipirdandıgında dokunursam hemen dalıyo. Demek bu donem herkeste var bu dertMuhteremciğim arkadaşların dediği gibi birgün bir konusacak hayretlere düşeceksin neler biliyormuş benim oğlum diye erkek bebekler zaten 2 yasından sonra konuşurmuş genel olarak istisnalar var tabi takma kafana canım
merhaba damlacığım neden uyanıyor bu ziilli gecenin yarısısen gideceksin diye korktuğundanmı acaba batuhanda bana yaklaşıyor ya sarılıyor yada ten teması kuruyor kıvışlasam uyanıyor
bugün gece 4.30daeşim geldi allaha şükür batuhan beyi yatağına yatırmak için aldım yatağa koyduğum anda anladı uyandı sonra yanıma aldm ilk basta babayı fark etmedi bana sarıldı sıkı sıkı yattık bi ara gözlerini açtı babası yanında annem annem diyo nasıl sevindi sıpam babasının yüzüne vruyo fıstık yapıyo lambayı yakmadım bunları yaparken gözleri kapalı sıpamın sonra sarıldık üçümüz bir uyuduk sabahda baba oğul onları basbasa bıraktım geldim uyuyorlardır şimdine güzel
esmacım gözünaydın canım çok sevindim hem batuşun adına hem senin adına canım
valla çok zilli bu sıpa bana çok düştü elinden gelse içine sokacak beni gece ben yanında yatıyorsam gözünün tekini açıyor artık neremi denk getirirse öpüp sıkı sıkı sarılıp uyumaya devam ediyor özlüyor beni işten gelince bir sarılışı varki anlatamam eğer geç kaldıysam tribide yiyorum ama neyseki artık sabahları işe gelirken ağlamıyor git para getir mama al bana diyor sıpa