Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım afiyet olsun paşaya görüşürüzben kaçtım kızlar mert uyandı yemek yedirecem ona size iyi sohbetler akşam girersem görüşürüz.
Seni o zaman hiç düşünemiyorum esmacım :93:ay valla ben şuan doğum günü planları düşünüyorum neler hazırlasam ne yapsam kimler gelse falan falan
o gün stüdyoya götüreceğim sıpamı inşallah her yaş gününde çektirmeyi düşünüyorum diğer sefer biraz gecikmeli çekilmişdi ama bu sefer inş tam gününd götürmek istiyorum
doğum günlerinde bu kadar heycan yapıyorum okula başlaması sünneti düğünü felan olurken ne yaparım hiç bilmiyorum ahahaha
Aminnnslm kızlar nasılsınız bız yenı eve geldık kızımla oyun grubuna gıdıp nısana kadar ara verıcez dıye soyledık ordanda chicco dan yenı puset almıstım 1 ay kullanmadan servıse vermıstık yenısını vermısler onu almaya gıttık. Eve geldık kızım servıs sehpalarından bırını almıs kucaklıyo tasıyo bende corba yapıcam. Tam apartmanın onunde o kız ve ananesıyle karsılastık saolsun kadın pusetı eve kadar cıkarıverdı. Torunu baktı guldu kafamı cevırdım. Anlatamam ya dun gece kafam o kadar karıstıki gece kapı caldı ayy gecenın bu vaktı kım geldı dıye korktum meger esım gelmıs mesele cocukların yaptıgı degıl kızımın ne kadar savunmasız oldugu zaman kotu ıstanbul pıslık dolu ne bıleyım anlamıssınızdır cok zor rabbım evlatlarımızı korusun
Hayırlısı tabi ama bunun deneyimle falan alakası yok vallahi sanki İlayda'da yaşadıklarımı unuttum. Hepsi sil baştan yeniden heyecanlı Hatta daha fazla sanırım bu değerli zamanların kıymeti ikincide daha bir iyi anlaşılıyor. Neyle karşılaşacağını neler yaşayacağını biliyorsun buda daha güzel yapıyor o anıHayırlısıyla görelim o günleride sen deneyimlisin tabi liseye bile gönderdin maşallah ilaydayı
damlacım çok geçmiş olsun canım salgın gerçekten her duyduğum aynı belirtilerle hastagünaydın arkadaşlar
ben çok hastayım boğazlarım kum gb yanıyor gözlerim yanıyor kolumu kaldırcak halim yok valla kuzumdan bana geçti sanırım
damlacım çok geçmiş olsun canım salgın gerçekten her duyduğum aynı belirtilerle hasta
Bir damla varmış bitkisel ve hiç bir yan tesiri yokmuş. annemler onunla ayağa kalktılar özellikle hastalığın ilk başında çok etkili oluyormu ve 1 yaş üstü çocuklar bile kullanıyormuş. Ankarada memnun kalan çok istersen özelden ismini yazarım ben sana sende araştırırsın
herkese tünaydınn
katı meyve presimiz bozulmuştu sabah sabah gittim katı meyve presi aldım. Özlemiş kızım 1 portakal 1 elma suyu içti hemen
fundacığım nazki ne naz herkesi geçmiş olsuna bekliyo sağolsun akrabalarda geliyorlar 1 haftadır rahatca oturamadım aramasalar bak aramıyorlardiyor
akşam eve gittim ne yapıyorsunuz dedim batu hemen kucağıma geldi meme diye tutturdu bu arada o kadar sıkıştımki tuvalete gittim batu peşimden ağlıyo meme çıkınca hemen onu aldım emzirdim kalktım mutfağa gittim masayı hazırlamaya yemekleri koydum babamı çağırmaya gittim ne diyo biliyormusun ben tualete gidince bana bitane nasıl oldun anne demedi bak demiş babam annene sor bitane nasıl diye diyo ay kafayı sıyıracam yemek yendi hemen tansiyonunu ölçtüm mutfağı toparladım bişey içermisiniz diye sordum azcık oturdum kapı çaldı misafir kahve yaptım içtiler kapı çaldı 2. misafirçy felan derken bittim sonra kociş mesaj çekmeye başladı gece 2de uyumuşum mesajlaşırken eşimden son mesaj esma yinemi uyudun hahaha bugünde telefon açtı kafayı yiyeceğim dedim cidden yiyeceğim ama bunaldım yaaa valla bugündemisafir gelirse kendime harekiri yapacağım