2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

slm kızlar nasılsınız bakalım bız kızımla erkenden kalktık bugun temızlık yaptık camasır yıkadık oglen uyuduk uyandık komsular aradı mısafırlıge gıttık yenı geldık eve. Cou mutluyum artık benımde en azından cay ıcebılecegm komsularım var cok sukur allahıma. Artık yaptıgım kekler borekler bozulmayacak cok mutluyum allah bozmasın

canım benim yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni bende yaşadım bu durumları.... rabbim yardımcın olsun... oğluşuna bile ayırcak vaktin kalmıyo doğru düzgün dikkat et kendine bu kadar yorgunluğu vücut nasıl kaldırsın

çok sevindim rabbim bozmasın inşallah çok daha güzel dostluklar kurarsınız

günaydın arkadaşlar
ben çok hastayım boğazlarım kum gb yanıyor gözlerim yanıyor kolumu kaldırcak halim yok valla kuzumdan bana geçti sanırım
((( çok geçmiş olsun Damlacım acil şifalar diliyorum...
herkese tünaydınn
katı meyve presimiz bozulmuştu sabah sabah gittim katı meyve presi aldım. Özlemiş kızım 1 portakal 1 elma suyu içti hemen
afiyet bal şeker olsun kuzucummm

Damlacım kıyamam şimdide sana mı geçti.. hastalık bi geldimi evin içinde dönüp duruyo zaten. inşallah çabuk gider canım.. ameliyat işini hepten yok ettin herhalde iyimisin varmı ağrın sancın şu an.

Dünüüüüür gel dolaşalım güpür güpürrr :))) sen istersin de ben öğretmezmiyim yarınki dersimiz "LİYA"

iyi akşamlar güzel anneler kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar canım bizde seni öptükk
Ne güzel senin adına çok sevindim canım.
afiyet bal şeker olsun kuzucummm
teşekkür ederizzzz

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler
kızlar batu 2 gündür sabahları uyanır oldu gittiğimi hissediyo babasıda yok bugün tam yatakdan kalkacam uyandı zaten diken üstünde uyuyor sıpam kalktım gözler kapalı ama anne gel buyaya diyo gittim tekrar yattım yanına ben uzaklaşıyorum kalktığımı fark etmesin diye o yaklaşıyo emdi biraz en sonunda babaannesi geldi ben çıktım odadan biraz ağladı ama oda karanlık olunca babaanneside ayağında sallayınca uyudu tekrardan
dünde böyle olmuşdu ama dün 8de uyanmış kapının orada saatlerce ağlamış sıpam rabbim yardımcımız olsun dayanmak zor oluyor bazen
gerçi bizden daha kötü durumlarda olanları görüp halime şükrediyorum en sevdiğim canım arkadaşıma iftira attılar kocaasıyla boşandı oğlunu göstermediler mahkeme kararıyla ayda 1 kere görme şansı vardı durumları iyi değildi her ay 200tl yatıramadı neyseki işe girdi şimdi oğlunu alıyor ilk aldığında çok ağladı oğlu babaannesine anne dedirtmişler çok üzülmüşdüm ilk gördüğümde ama alıştı 2. aldığında beraber gezdik yine pazar akşamı götürürken anneciğim ben eve gitmek istemiyorum demiş anne sevgisini tattı yavrum o sıcaklığı hissetti şimdi ayda 1 alıyor inşalah temelli alır o günleri heycanla bekliyorum

canımcım çok sevindim ohh ne güzel valla umarım gönlüne göre insanlar çıkarlar

kankicim canım doktora gitmiyorum kaçıyorum bakalım nereye kadar :18:

canım yaa bende anlayamıyorum Ada da 1 haftadır uykuları bi değişti hastalıktanmıdır yoksa yeni huylarmı kapıyor anlamadım gece iyi uyuyor ama sabah ben gitmeden uyanıyor umarım eskiye döner
esmacım valla çok haklısın gene halimize dua etmemiz lazım ben düşünemiyorum dahi kuzumdan ayrı kaldığımı kafayı yerim herhalde umarım tez zamanda yavrusuna kavuşur

günaydın kızlar
bugün biraz daha iyi gibiyim Ada hanımda iyi ikimizinde burnu akıyor sadece analı kızlı sümüklü olduk Ada şu günlerde biraz hırçın çok çığlık atmaya başladı bide bişey isteyipte yapamadığı taktirde nasıl onu beceremiyor diye çok sinirleniyor çok hırslı bi çocuk bunu biraz kırmam gerektiğini düşünüyorum yoksa işleride belki çok başarılı olur ama sevilmeyen biri olur nasıl onunla inatlaşmadan bu hırsını olumlu yöne çeviricem bilmiyorum ama gerekirse bi pedagogla filan görüşüp yardım alıcam ileriki zamanlarda
sizlerdede var mı bu?

inşalalh damlacığım bende arkadaşımı öyle görünce dayanamıyorum inşallah bir an önce kavusurlar

ben 2 gündür çok bitkiim bugünde korkuluk gibiyim
yarına izin alacağım kayganayı kontrole götüreceğim
batuhnında su çiçeği aşısını yaptıracağım hayırlısıyla

ben 2 gündür çok bitkiim bugünde korkuluk gibiyim
yarına izin alacağım kayganayı kontrole götüreceğim
batuhnında su çiçeği aşısını yaptıracağım hayırlısıyla
dün akşamda mı geçmiş olsuna geldiler yoksa
batuşumada şimdiden geçmiş olsun canım

dün akşamda mı geçmiş olsuna geldiler yoksa
batuşumada şimdiden geçmiş olsun canım

dün gelmediler ama eve gittiğimde çok kötüydüm midem felan kayganam esma hiç üzerini değişme fatmalar ev taşıyormuş onlara yemek yaptım oraya gidiyoruz dedi benim halim yok gidemem desemde faydalı olmadı çünkü batuhan çokdan montunu bile giymişdi gittik yemek ye bulaşık yıka kayganam oturdu mutfak eşyaları toplanıyormu bende ayakda durdum öyle ne işe yaradım neden evimde kalabildim o yüzden şimdiden bugün akşamki adrenalini merak ediyorum

selam kızlar nasılsınız?
en sonunda meriçte hasta oldu (((( zaten o kadar diken üstündeydim ki, herkes hasta her yerde mikroplar cirit atıyor..... geçen hafta salı günü akşamı ateşlendi kustu çok, doktora götürdük fayda etmedi, cuma yeniden başka bi dr. götürdük yine düzelme olmadı, en sonunda pazar günütıp fakültesi acilde muayene ettirdik, dış kulak iltihabı, boğaz enfeksiyonu ve grip olmuş... dişide çıkıyormuş bi yandan, dr yine iyi dayanıyor annesi dedi, ama kuzucum soldu, zayıfladı, iştahı hiç yok... geçen hafta salıdan beri daha dün akşam çorba içti, hiç bişey yemedi içmedi sadece beni emdi o da arkasından kusarak... antibiyotik verdi dr, grip ilacı verdi, çok öksürüyordu akciğer filmi çektiler allahtan o temiz çıktı, öksürük şrubu verdi bi de damla.... uyku muyku kalmadı unuttuk.... çok zor bi 7-8 gün geçirdik ama şimdi iyi maşallah.... giremedim hiç nete yazma fırsatım olmadı, yıllık iznimden izin almak zorunda kaldım, bakıcısına gitmek istemedi yakamı bırakmadı benim hep kucağımda durmak istedi hasta olunca ((

cumartesi ağladım artık dayanamadım o haline, karnı aç mutfağa giriyor ama yemek yiyemiyor, normalde hep tozu dumana katan çocuk kafasını kaldıramadı hiç, kulakları kıpkırmız oldu, burnu aktı durmadan kustu öksürdü((
allah beterinden saklasın tabi ama üstüste çok zor geçirdik son bir haftayı...

onun dışında herşey aynı... umarım sizlerde iyisinizdir...

meralciğim çok geçmiş olsun canım kıymam ben ona inşallah hemen toparlanır yemediği 1 haftanın acısınıda bolca yirerek çıkarır annesi allahdan emiyorlar tek reddetmedikleri şey meme
tekrardan geçmiş olsun meriçide senide öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…