2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın arkadaşlar
sayfalar yeniden dolmaya başlamış ayyy çok mutlu oldum bi çırpıda okudum hepsini :nazar: :nazar: :nazar:
dün doktorumuza gittik kuzumun son hepatit a aşısınıda yaptırdım neredeyse hiç ağlamadı herşeyimiz yolundaymış kilomuz 17 boyumuz 94 hala ve doktorumuz obez gibi değil dedi beni çok mutlu etti :KK16: evet kilo var ama boyu kiloyu kaldırmış dedi çok uzun boylu olacak bu cimcime dedi diyette olduğumuzu söyledim artık kepekli ekmek verebilirsin dedi çok da zorlamayalım diyet diye dedi ama obez olmayışına çok sevindim :KK76:
fundacım su çiçeği aşısını sordum doktora 2. dozu 3 yaşındayken yapalım dedi bakanlığın yeni araştırmasına göre 2. dozu yapılan çocuklar daha da az geçirme riski ve daha hafif atlatma şansı varmış doktorumuz böyle dedi
damlacım maşallah adaya boylu poslu bir kız olacak
topiğimizin en uzun boylu kızı adayı ilan ediyorum :))
ayrıca obez olmamasına da sevindim canım
Bu arada çok teşekkür ederim sorduğun için aradan 1-2 sene geçsin bizde yaptıralım o zaman madem yaptırdık tam olsun değilmi?:21:

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir...
sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kocaman...

damlacım maşallah kızına, Allah nazarlardan korusun, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.... Şanslı olsunlar dilerim hepsi...

gelecek beni hep heyecanlandırıyor aynı zamanda da tedirgin ediyor, umarım hayatlarının o evrelerinde de çocuklarımızın yanında olur onlara destek oluruz... zaman çok hızlı geçiyor, nerdeyse ikinci doğumgünleride geldi:))) ne mutlu bizlere....bi bakmışız okula başlamışlar bi bakmışız büyümüşler.....

meriçte gece briaz ateşlendi saat 5 gibi uyandı ateş düşürücü verdim 6 gibi düştü uydu kuzucum şimdi telefon açtım iyiymiş ateşlenmemiş bi daha...:KK43: sağlıkları yerinde olsunda gerisi cidden boş, gece kuzum o kadar halsizdi ki kucağımdan inmedi, babasıyla çok üzüldük...

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir...
sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kocaman...

damlacım maşallah kızına, Allah nazarlardan korusun, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.... Şanslı olsunlar dilerim hepsi...

gelecek beni hep heyecanlandırıyor aynı zamanda da tedirgin ediyor, umarım hayatlarının o evrelerinde de çocuklarımızın yanında olur onlara destek oluruz... zaman çok hızlı geçiyor, nerdeyse ikinci doğumgünleride geldi:))) ne mutlu bizlere....bi bakmışız okula başlamışlar bi bakmışız büyümüşler.....

meriçte gece briaz ateşlendi saat 5 gibi uyandı ateş düşürücü verdim 6 gibi düştü uydu kuzucum şimdi telefon açtım iyiymiş ateşlenmemiş bi daha...:KK43: sağlıkları yerinde olsunda gerisi cidden boş, gece kuzum o kadar halsizdi ki kucağımdan inmedi, babasıyla çok üzüldük...
çok geçmiş olsun inş. ateşi bir daha çıkmaz
Çocuklar hasta olunca insanın tüm neşesi kaçıyor, morali bozuk dolanıyor değil mi? keşke hiç hasta olmasalar:KK50:
zaman gerçekten çok hızlı geçiyor ben bunu ilk kızımda yaşadığım için şimdi Liya hiç büyümesin istiyorum yavaş yavaş doya doya büyüsün ama maalesef böyle düşününce daha hızlı büyüyor :78:

meralcim çok geçmiş olsun canım
fundacım valla çok haklısın onlar hasta oldumu ne neşe kalıyor ne başka bişey aklım hep orda oluyor bide böyle durumlarda çalışan bir anne olmak çok daha zor

meralcim çok geçmiş olsun canım
fundacım valla çok haklısın onlar hasta oldumu ne neşe kalıyor ne başka bişey aklım hep orda oluyor bide böyle durumlarda çalışan bir anne olmak çok daha zor
Ay canım benim ya doğru çalışınca daha kötü onu öyle evde bırakıp gidiyorsun iş güç de yapamazsınki aklın onda oldukça.. bende bu yüzden bu sene başlamadım ya
seneye de yanıma alıp götüreceğim inş. bakalım
allah kolaylık versin çalışan annelere

sağolun kızlar, evet bencede onlar hasta olmasınlar....

çalışan anne olmak gerçekten çok zor, özelliklede böle çocuğunuzun size daha çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda:KK43:(

meral canım geçmiş olsun yavrularımızın hastalanması cidden çok zor hele onları bırakıp işe gitmek zorundaysak allah bebekleerimize sağlık versin

günaydın kızlar nasılsınız benlm burası 2 gün yoğun olacak yine arada uğrarım:KK69:

herkese günaydınnnn
çok uykusuzum akşam üstü benim cadıyla uyumuştum sabah 5 e kadar uyku tutmadı.:KK52:
sabah da 8.30 da kalktım Liya'yı da zorla uyandırdım öğlen uyusun diye:18:
ama şuan öyle uykusuzum ki anlatamam ayakta sallanıyorum öğlen uyku saati gelsede bende yatıp uyusam:emir_bebek:

slm güzel anneler nasılsınız:KK16: buğrahan nezle oldu hemen arkasından öksürük sesi gitti gece çok kötü oluyo terlemesine bi türlü çözüm bulamadım hep o yüzden hasta oluyo üstünü zaten örtmüyo ince penyeyle yatsa terliyo kalın giyse zaten terliyo her şekilde terliyo haliyle çok çabuk hasta oluyo oyyyy neyse rabbim çaresiz dert vermesin değil mi öptüm tüm bebişleri:KK16:

slm güzel anneler nasılsınız:KK16: buğrahan nezle oldu hemen arkasından öksürük sesi gitti gece çok kötü oluyo terlemesine bi türlü çözüm bulamadım hep o yüzden hasta oluyo üstünü zaten örtmüyo ince penyeyle yatsa terliyo kalın giyse zaten terliyo her şekilde terliyo haliyle çok çabuk hasta oluyo oyyyy neyse rabbim çaresiz dert vermesin değil mi öptüm tüm bebişleri:KK16:
ay canım ya geçmiş olsun yavrum bi hastalıktan kurtulamadı :KK43:
acil şifalar diliyorum canım

bende çok uykusuzum batu geceleri geç yatıyo dün arkadaşlara gittik geldik batuyu uyutmak mesele zaten onunla beraber bende uyuyorum ama banyo yapmak için tekrar kalktım blrde orucum birşeyler yedim derken toplamda 3 saat ancak uyudum o 3 saatte minicik bir yerde batunun sayeslnde yatağında uyumuyo bu sıpa yaaaaaaaaaa:KK36:

slm bayanlar uzun zamandan sonra aranıza geri döndüm bir haftadır geçmiş yazıları okumakla meşkuldum o yüzden cevap yazamadım eşim geçen sene bi çatışmada yaralandı ve iyileşmesi çok uzun sürdü bende bu süre içinde internete giremedim.çok zor günler geçirdim.anlatmaya kalksam sayfalar satırlar yetmez.neyse şu an eski düzenimize geçmiş durumdayız.sizleri çok özledim sizlerle dertleşmeyi çok özlemişim.hasta annelere ve kuzucuklarına geçmiş olsun.. geçmiş bütün bayramlarınızı tek tek kutluyorum.kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

Dilamin çok çok geçmiş olsun canım şükür atlatmışsınız eşin iyileşmiş Allah daha kötülerinden korusun....

Dilamin çok çok geçmiş olsun canım şükür atlatmışsınız eşin iyileşmiş Allah daha kötülerinden korusun....

ay canım ya geçmiş olsun yavrum bi hastalıktan kurtulamadı :KK43:
acil şifalar diliyorum canım

Fundacım sağol... sorma bişeyi atlattık diyoruz başka bişeyi çıkıyo... yemiyo yese dirençli olacak bide aşırı terliyo... napalım bugünümüze şükür:KK16: Liyam napıyo:KK16::KK16:

dilemin21 canım geçmiş olsun çok zor günler geçirmişin allah eşini sana ve bebegine bağıskamıs rabbim yuvalarımızı korusun eslerimizi basımızdan ekslk etmesin
günaydın canlar kayseriye şuan o kadar güzel kar yağıyorki anlatamam lapa lapa pamuk gibi
dün misafırımız vardı kızlar batudan 2 yas büyük bir arkadası geldi önce güzelce oynadılar ama bizimki sonradan çocuğa rahat vermedi valla çok haylaz çok yaramaz olacak bu sıpa klmseye kendini ezdirmez nasıl baş edecegim ben bunla şimdiden böyle:KK53:

günaydın arkadaşlar

betülcüm çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsindir canım benim yaa ama neyseki eşin iyileşmiş allah bağışlamış sizlere Mert nasıl iyi mi kocaman olmuştur oda

huriyecim sizede geçmiş olsun canım valla napcaz bu sıpalarla hiç bilmiyorum Ada da da sabahları bezden taşırma var bi kalkıyor badisi pijaması uyku tulumu ıslak :KK52: okadar çok süt içiyor ki taşmaması tuhaf olurdu zaten bide geçeleri 6 numara bez bağlıyorum ama nafile bende ona bi çözüm bulamadım

X