2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onda bile kendini yerlere atıyo çıkmayacağım diye pazar günü babasıyla girdi 1saat dün akşam yine banyo yaptı çok azdı funda öyle böyle değil lstediği olmasın saatlerce ağlıyo ilgilen yada ilgilenme canı sıkılırsa geliyo seni dövüyümmü diyo yapıştırıyor tokatı
hadi yaaa :KK1: demek büyüdüde tokat atmalara bile başladı batuş :))
Ben onu hep gördüğüm 3 aylık haliyla hayal ediyorum :26:
Nerden alıştı acaba babanne döveyimmi seni falan mı diyor acaba?

hadi yaaa :KK1: demek büyüdüde tokat atmalara bile başladı batuş :))
Ben onu hep gördüğüm 3 aylık haliyla hayal ediyorum :26:
Nerden alıştı acaba babanne döveyimmi seni falan mı diyor acaba?

çok fena çok evet babaanneden alışmış bir görsen neler var neler

Liya'da bugünlerde nolur ve birazcık lafına takmış durumda :)
birşeyi isteyip de yapmadığımz zaman mutlaka başına nolurrr ekliyor tabi yolurrrr diyor :))
yada vermediğim birşey olunca biyaccık diyip duruyor
geçenlerdede uyanmış bende uyandımı diye bakmaya odaya girdim beni görünce ayy ödüm boptu diyor :KK60:
bir alem bu çocuklar :)))

esmacım erciyese çıktınızmı bu kış
yollar ne alemde acaba :97:
biz bu hafta sonu çıkalım diyoruz ya bakalım:KK55:

ay canım ya vurmuyordur babanne inş. :96:

ciddi anlamda değil ama popoya bazen vuruyor batu bey azınca babayla zaten sürekli savaş halindeler öyle zevk alıyorlaarmış babasının üstüne çıkar zıplar bana yapıyor gerçi biz atmışız dıgıdık yapıyı üstümüzde

ciddi anlamda değil ama popoya bazen vuruyor batu bey azınca babayla zaten sürekli savaş halindeler öyle zevk alıyorlaarmış babasının üstüne çıkar zıplar bana yapıyor gerçi biz atmışız dıgıdık yapıyı üstümüzde
kıyamam ben onaaa o da babannenim poposuna vursun :KK53:
demek size at muamelesi yapıyor :KK60:bak sen hayduta:KK9:
erkek çocuğu işte demekki zıplayıp hoplayacak öyle zevk alıyorsa katlanacaksınız :21:

kıyamam ben onaaa o da babannenim poposuna vursun :KK53:
demek size at muamelesi yapıyor :KK60:bak sen hayduta:KK9:
erkek çocuğu işte demekki zıplayıp hoplayacak öyle zevk alıyorsa katlanacaksınız :21:

evet at oluyoruz ne isterse onu oluyoruz açıkcası akşamları beraber olmayınca yatmıyo babasıda bende yatağa yatıyoruz öyle uyuyor meme isteyince elimden tutup kaldırıyo diğer odaya götürüyo oturtuluyorum ve memeler açılıyo:KK17:

evet at oluyoruz ne isterse onu oluyoruz açıkcası akşamları beraber olmayınca yatmıyo babasıda bende yatağa yatıyoruz öyle uyuyor meme isteyince elimden tutup kaldırıyo diğer odaya götürüyo oturtuluyorum ve memeler açılıyo:KK17:
:KK60::KK60:Küçük danam benimmm :KK60:emecek annesi :KK69:

sagolun arkadaslar epey duzeldi kizim ama bu seferde esim hastalandı. Nezle oldugu halde 1 bardak dolusu buzla birlikte kola icip dahada kendini hasta etmesi nedeniyle esime ceza verdim 2 gecedir salonda yatiyor:) tam iyilestik tekrar hasta olmayalim.kızım hasta diye bizimle yatiyo cok terliyo atesleniyo diye gozetimim altinda. Gece 2-3 kez uzerini degistirıyorum. Bu arada yikamaya korkuyorum hasta ve hava cok soguk. Ince giydirsem usuyo kalin giydirsem terliyo, cok terleyen bir cocuk. Dogdugundan beri terinden usandim:KK43::KK5:

sagolun arkadaslar epey duzeldi kizim ama bu seferde esim hastalandı. Nezle oldugu halde 1 bardak dolusu buzla birlikte kola icip dahada kendini hasta etmesi nedeniyle esime ceza verdim 2 gecedir salonda yatiyor:) tam iyilestik tekrar hasta olmayalim.kızım hasta diye bizimle yatiyo cok terliyo atesleniyo diye gozetimim altinda. Gece 2-3 kez uzerini degistirıyorum. Bu arada yikamaya korkuyorum hasta ve hava cok soguk. Ince giydirsem usuyo kalin giydirsem terliyo, cok terleyen bir cocuk. Dogdugundan beri terinden usandim:KK43::KK5:
ince giydirsen üşüdüğünü hissedince bir yelek geçirsen sırtına terlerse yeleği çıkartsan nasıl olur acaba

kızımda bızım popomuza vurup yeah diyo.) ben ogrettım su cicegı oldugunda babası at oluyodu kızım sırtına bınıyodu bende esek ve sıpasına yeah yapıyodum:KK60:

ince giydirsen üşüdüğünü hissedince bir yelek geçirsen sırtına terlerse yeleği çıkartsan nasıl olur acaba

herseyı denedim dogdugundan berı sırt havluları yanımda gezıyorum. O kadar ozenıyorumkı her emzırme sonrası ust degıstırmeyeyım uykudan terlemeden uyansın dısarda gezerken terlemesın bir gece yattıgı pıjamayla uyansın

herseyı denedim dogdugundan berı sırt havluları yanımda gezıyorum. O kadar ozenıyorumkı her emzırme sonrası ust degıstırmeyeyım uykudan terlemeden uyansın dısarda gezerken terlemesın bir gece yattıgı pıjamayla uyansın

Bazı çocuklar çok terliyor maalesef
Çok zor teleyen çocukla uğraşmak gerçekten çünkü en küçük bir terli kalmada hastalanabilirler
Büyüdükçe azalacaktır canım sabret başka çare yok

herkese günaydın güzel mart anneleri yeni bir gün yeni güzelliklerle gelsin

selam kızlar nasılsınız?
hepinize güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl dilerim....
bebişlerin yanacıklarından öpüyorum....

meriç çok değişti bu aralar.... bana zaten çok düşkündü artık sırılsıklam aşık diyebiliriz :))))) hiç peşimden ayrılmıyor, gözlerimin içine içien bakıyor.... eve gidince bi kaç saat onunla oynamadan yemekte dahil olmak üzere hiç bi şey yaptırmıyor:)))) ben ne dersem onu diyor ben ne yaparsam onu yapıyor kuzucum....

hafta sonu kayınbiraderimin düğünü vardı, konvoyda yavaş biraz felan dedim eşime bi kaç kez, benim arkamdan o da babasına "babaaaaa yavaççç" diyor, eşimde "allahım bi susun, birdiniz iki oldunuz" diyor hahahahahhahahahahha....

çok tatlılar ya, büyüdükçe lokumlaştılar:)))

meralcim merhaba canım sizinde yeni yılınız kutlu olsun canım
valla bunlar çok sıpa bende babasına seslenirken mesela babası gel diyorum bizimkide babassssııııı çabuk ol diyor Ada da çok düştü üstüme valla benden başka kimseyle uyumuyor bide bazen öyle cevaplar veriyorki bana çok şaşırıyorum nerden duyduda nasıl birleştirip söylüyor

selam millet.
2011 de sayfaları dolup taşırmak dileğiyle :)
tabiki sağlıklı ve mutlu geçirmek de.
hepinizi kocaman öpüyorum. iyi seneleeeeeeeeeeeer

buketim canım seninde yeni yılın kutlu olsun kuzumla nice mutlu sağlıklı yıllara

herkese slm guzel anneler her yeni yılımızın bir oncekinden daha guzel gecmesını diliyorum. Epeydir giremiyordum bilgisayarin oldugu odada esimin egreti duran kitapligi var ve kizim kitaplıga tırmanmaya calisiyor. Artık yeni tlfnumla bol bol aranizda olurum. Cok zor zamanlar gecirdik kizimla hasta olduk ama benim hastaligim ne zaman bitti farkinda diilim. Kizim bogaz enfeksiyonu hemen ardindan bronsit oldu. Esim yine yogun tek basima kolumu kipirdatacak halım yokken ugrastim kosturdum. 18. Aya kadar hic ateslenmeyen hasta olmayan cocuk 4 aydir 4 kez antibiyotk kullandi ne bogaz enfeksixonu ne bronsiti ne su cıcegi kaldi kapımızı calmayan. Cunku oyun grubundan kapiyomus meger zaten onuda bıraktık nısana kadar gtmiycez. Cok faydasını gormustum ama yapack bısey yok. Son bikac haftadr ıyıce psikolojim bozuldu arka arkaya gelen hastaliklar tek basima ugrasmak.. Cok zor ya anlatamam cok uzun oldu kusura bakmayın:2:

fatmacım çok geçmiş olsun canım bazen herşey üstüste geliyor umarım herşey biran önce yoluna girer 2011 sana uğurlu gelir

Liya'da bugünlerde nolur ve birazcık lafına takmış durumda :)
birşeyi isteyip de yapmadığımz zaman mutlaka başına nolurrr ekliyor tabi yolurrrr diyor :))
yada vermediğim birşey olunca biyaccık diyip duruyor
geçenlerdede uyanmış bende uyandımı diye bakmaya odaya girdim beni görünce ayy ödüm boptu diyor :KK60:
bir alem bu çocuklar :)))

'ayyy ödüm boptu' haa :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

herkese günaydın güzel mart anneleri yeni bir gün yeni güzelliklerle gelsin
esmacım günaydın canım :KK71:

herkese günaydın arkadaşlar
sayfalar yeniden dolmaya başlamış ayyy çok mutlu oldum bi çırpıda okudum hepsini :nazar: :nazar: :nazar:
dün doktorumuza gittik kuzumun son hepatit a aşısınıda yaptırdım neredeyse hiç ağlamadı herşeyimiz yolundaymış kilomuz 17 boyumuz 94 hala ve doktorumuz obez gibi değil dedi beni çok mutlu etti :KK16: evet kilo var ama boyu kiloyu kaldırmış dedi çok uzun boylu olacak bu cimcime dedi diyette olduğumuzu söyledim artık kepekli ekmek verebilirsin dedi çok da zorlamayalım diyet diye dedi ama obez olmayışına çok sevindim :KK76:
fundacım su çiçeği aşısını sordum doktora 2. dozu 3 yaşındayken yapalım dedi bakanlığın yeni araştırmasına göre 2. dozu yapılan çocuklar daha da az geçirme riski ve daha hafif atlatma şansı varmış doktorumuz böyle dedi

X