2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cansudecim çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm:KK14: cevşen falan takabilirsin.... bide bizim orda çörekotuyla üzerlik tohumunun nazara çok faydası olduğunu söylerler ve çocuk yada yetişkin küçük bi bez parçasına çörekotuyla üzerlik tohumunu sarıp bebişe takarlar...
bu arada biizm bayramımız güzeldi kızlar ama sanırım buğrahan nezle oldu:KK59: azönce geldik denizliden... herkese iyi geceler...

cansudeciğim çok geçmiş olsun canım okurken içim parçalandı kıyamam kuzuna yavrum benim iyimi şimdi nasııl meleğin rabbim onu korusun bebeklerimize birşey olmasın ayyy ne kadar zor
nazar için bizim burdada cevşen ve çörekotu yaparlar batuya bayramda takım elbise aldım kaynanam hemen cebine çörek otu koymuş ben inanmam ama babaannemiz uygular

günaydın kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
uzun zamandır yoktum 2 hafta kadar en son İzmite toplantıya gidiyorum diye yazmıştım toplantı diye gittim ameliyat oldum geldim apandisit ameliyatı zaten apandisit olduğum belliydi ama izmitte ameliyat olmam kötü oldum aniden hastaneye kaldırdılar ve doktorda acilen ameliyat olman lazım dedi apartopar ameliyata girdim şimdi biraz daha iyiyim Adayı kucağıma alamıyorum o zor oluyor ama kuzum bunada alıştı artık kucak istediğinde kucak yok annecim hadi ver elini oturalım koltuga oturalım diyorum gidip oturuyoruz ilk başlarda zorlandım ama yatmamı hele hiç istemedi çok şükür bunuda atlattım ama bi kurşun döktüreyim diyorum herşey üst üste geldi valla öne düşük yaptım sonra ameliyat haa bide bayramın 3. günü gene aildeydim sol kasığımda bir şişlik oluştu ve çok ağrıdı doktor ameliyatlık duruma gelmişsin dedi iltihabı enjektörle çekti ama hepsini alamadım dedi kendini tekrarlar büyük ihtimalle dedi ve operasyon gerektirebilir dedi offf off var bişeyler başımızda yaa hayrolsun bakalım

sitede değişmiş kızlar önceki yazılarınızı okuyamadım umarım kuzuuklarımız iyidir

cansudecim çok geçmiş olsun canım

1007.jpg

buda batuhan bey bayramlıklarıyla

kız bu resmen erkek olmuş ayy maşallah kuzuma nasılda güzel poz vermiş çok yakışıklı olcak kız batuş çok canlar yakacak gibi 41 kere maşallah

Damlacım ne zamandır seni merak ediyorum bende.... çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın canım... Adacığımada zor olmuştur tabi...
Esma yerim ben bunu koca adam olmuş yarabbim yaaa... maşallah maşallah rabbim korusun bebişlerimizi:):):)

huriyecim çok sağol canım evet şükür atlattım ama dediğin gibi Ada için çok zor oldu hele ilk eve geldiğimde ağlarken ağlamaktan kustu yavrum yaa ben ağladım o ağladı ilk günlerde bide çok ağrım vardı çok ilgilenemiyordumda ama çok şükür iyiyim şuanda bazen ağrım oluyor olaakta okadar

herkese mrb arkadaşlar
bende 2009 mart annesiyim ilk hamİle kaldığımız zamandan beri sayfayı takip ediyorum ara arada yazıyordum ama benim gebeliğim çok zor geçti ilk dönemleri sonra sayfadan koptum ama siz beni tanımasanızda ben hepinizi ve meleklerinizi tanıyor sayılıyorum
geçmiş ayramınızı kutlatrım hepinizin ve arada sizlere selam vermek isterim

Esma çok tatlı oğluşun gerçek damatlığındada böle genç ve güzel bir anne olursun umarım.damla nedir senle benim çektiğimiz ya herşey üst üste geliyor bunada şükür binlerce kez ama niye insanlar böle kem gözlerle bakarlarki anlamam.

Esma çok tatlı oğluşun gerçek damatlığındada böle genç ve güzel bir anne olursun umarım.damla nedir senle benim çektiğimiz ya herşey üst üste geliyor bunada şükür binlerce kez ama niye insanlar böle kem gözlerle bakarlarki anlamam.

teşekkür ederim canım inşallah rabbim o günleride gösterir hepimize meleğin nasıl annesi daha iyidir umarım canım bol bol nas ve felak surelerini oku özellikle kalabalığa girdiğiniz zaman

kızlar buğrahan'ın boğazları şişmiş:KK43::KK43: inşallah ilerlemez çünkü 3 defa bu yüzden 39.8 lere ateşi çıktı her seferinde iğnelerle ayakta durdu iyileşti yavrum... 4-5 gündür gripti ve hiçbişey yemiyo 2 gündürde sağ gözü sulanıp kızarıyodu... bugün huysuzluğu vardı üstünde bi ara bi baktım ateşi var gibi ölçtüm 38.2 doktora götürdük boğazı şişmiş dedi antibiyotik verdi ielrlerse iğne verilir yine dedi:KK14: inşallah şurupların faydası olur...

huriyeim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum kuzuma
valla cansudecim hiç sorma nedir b talihsizlik anlamıyorum dün sabah işe gitmek için evden çıktım arabayla saat 6.30 cıvarlarıydı kırmızı ışıkta beklerken bi araba küt dedi bindirdi bizim arabaya çok şükür bişey yok çarpan arabanın farları kırıldı bide tamponu düştü ama sanki olayları mıknatıs gibi çekiyorum önce düşük sonra ameliyat sonra iltihaplanma ve tekrar ameliyatlık safhasına gelme ve akabininde trafik kazası umarım başıma daha kötü şeyler gelmez

damlacım çok geçmiş olsun sana da yeni okudum çok üzüldüm. ama öyle düşünme sen o şekilde düşündükçe olumsuz şeyleri üstüne çekersin canım allah beterinden saklasın

çok sağolun kızlar... buğrahanın ateşi 39 a çıktı:KK43::KK43: yavrum burnunu temizlememden şuruplardan bıktı artık burun damlasını yaparken ağlamaktan kendinden geçiyo, ateşini bile ölçtürmüyo ağlıyo oda bıktı yavrum ağzı burnu tıkalı bi görseniz elini kaldırmaya mecali yok soldu yavrum:KK14::KK14:
Damlacım öyle düşünme beterin beteri vardır Allah daha kötülerinden korusun canım benim....

çok sağolun kızlar... buğrahanın ateşi 39 a çıktı:KK43::KK43: yavrum burnunu temizlememden şuruplardan bıktı artık burun damlasını yaparken ağlamaktan kendinden geçiyo, ateşini bile ölçtürmüyo ağlıyo oda bıktı yavrum ağzı burnu tıkalı bi görseniz elini kaldırmaya mecali yok soldu yavrum:KK14::KK14:
Damlacım öyle düşünme beterin beteri vardır Allah daha kötülerinden korusun canım benim....

canım ya kıyamam inş. bir an önce düzelir

huriyeciğim canım geçmiş olsun kıyamam ya bebeklerimizin hasta olması kadar zor birşey yok inşallah hemen iyileşir buğrahan
damlacığım canım geçmiş olsun ama funda haklı negatif düşünme olurmu hem birde garip sevindir istersen

X