2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Naber Millet :)
Biz çok yaramaz olduk dişleriimiz hala çıkmaya çalıyor azılar hemen hemen tamamladık sayılır
Allahım bi konuşuyor DıLLı DÜDÜk oldu tabi hepsini anlamıyorum ama ver,al,anne,amca,baba,mama,bubububu,gel,dudu bir sürü eyler konusuyor ama yürümüyoruz yavrum dişlerininn derdinden ayaklara kucet gitmiyor ama konusmaya verdiği çabayı yürümeye verse uçardık çoktan :)) Hepiniizi koccamann öptükk

maşallah ali tunaya bi çırpıda çıkarmış 3nüde :))) zor olmuştur tabi...

meriçinde 7 dişi var bakalım şimdilik

selam herkese biz 10 gündür sürünüyoruz ciddi anlamda psikolojim bozuldu. kızım nezle oldu kustu ishal oldu ateşlendi aynı anda 2 dişimiz çıkıo bide öksürük. üstelik bende yatak döşeklik hasta oldum inadına da eşim çok yogundu. yarabbimm kafayı sıyırdım resmen. bugün biraz sitenin bahcesinde koşturdum kızımı ordan parka gittik çimenlere oturup otları kopardık sallandık eve geldik ayy ya valla inanın istifa edesim geldi analıktanda hayattanda kadınlıktanda. mayısı iple çekiyorum çkaleye gidicem kızımı salıcam köye valla oynasın biraz. hiçte arkadaşım yok bir insanın görüştüğü 1 tane insan olmazmı ya çok bunalıyorum kızımda çok sıkılıo artık farkındayım. bi çare bulmam lazım ama ne iştebilmiyorumkismile

günaydın millet nasılsınız biz iyiyiz Ada da biraz öksürük epeyde huysuzluk var sanırım bu arada bide diş çıkartıyor onun huysuzluğunu yaşıyor şuanlık 7 dişimiz var bizimde
melekcim Ali Tuna'ma maşallah çok zor olmuştur 3 dişi biranda çıkarması
fatmacım çok geçmiş olsun canım çok zor olmuştur eminim senin için zaten herşey üstüste gelir

hanımlar moral desteğe ihtiyacım varrr..
73 kiloyla (millaet hamilelik öncesi rejim yapar biz 10 kilo aldık) hamileliğe girdim, (1.70 boyundayım, şişmandım yani :) )
95 kiloyla çıktım,
şu an (1 sene içinde yani) 20 kilo gitti.
ama gelgelelim hamilelik öncesi aldığım 10 kiloyu veremiyorum.
bugün spora yazıldım ve gittim, öğle tatlinde.
yalnızca 40 dakka yapabiliyorum (öğlen tatili), haftada 3 gün gidebilirim,
sizce başarabilirmiyim,
şişman anne olmak istemiyorummmm,
çıtır anne olmak istiyorum..

yaprak dökümü yaşanıyo sanırım mart annelerinde kızlar haydi dönün artık 3-5 kişi aldık artık

SELAM KIZLAR oğlum 5 gündür çok hasta nerdeyse 5 gündür aç geziyor. ishal ve kusma bizimde derdimiz. oğlum kuş kadar kaldı valla.doktora götürdük mikrop kapmış dedi.. ilaç verdi ama ilaçlarıda kusuyor.. ağlıyo şuan görüşürüz

slm kızlar nasılsınız biz uzun bir hastalık dönemi eçirdik yeni düzelmeye başladık idil2 gündür kolbastı oynuyor okadar komikki
eee sizlerde ne var ne yok

deryacım çok şükür biz iyiyz güzel havaların tadını çıkarıyoruz maşallah idil türküme ,asyada kolbastı hastası 5 aylıkken hoplamaya başlamıştı kolbastıyla şimdi parmaklarını şıklatmaya çalışıo am çok tatlı oluyo

X