Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar geçmişe bakamadım.
Hasta bebek ve anneler var sanırım.Çok geçmiş olsun herkese.Bir an önce düzelin inşallah.
Biz iyiydik aslında ama bir sıkıntı atlattık.Günlüğa yazığımı kopyalıyorum sizlere.
Günaydın günlükcüm..
Babamlardayım..
Cumartesi günü inanılmaz kötü bir tehlike geçirdik.Allah korudu kocamı.Verilmiş sadakamız varmış..
Cumartesi sabahı ben duşa girdim,pek kalma huyum yoktur banyoda.Hemen çıktım,peşime eşim girdi.O fazla kalır.
Ben sobanın yanına oturdum,5 dakika geçmeden bizimki bornozuyla geldi.Çok kötüyüm ben dedi renk sapsarı.Bana doğru geldi,üzerime yığıldı.
Neye uğradığımı şaşırdım,ayağa kaldırdım.Koltuğa yatırdım onu.Noldu dedim;midem bulanıyor başım dönüyor dedi.Çok pis bir koku var banyoda.
Bir çıktım ta hole gelmiş tüp kokusu.Hemen tüpü kapadım banyonun camını,tüm balkon kapılarını açtım.Koştum geldim eşime yoğurt yedirdim,su içirdim.
1 saate toparladı kendini işe gitti..Saat 11 e gelirken bir telefon yoldayım geliyorum çocuklar bırakıyorlar beni hastaneye gdelim dedi.in damarlarım çıkacak gibi midem çok kötü dedi.Bende babamlara gelmiştim.
Geldi aldı beni babamlardan.Bıraktılar hastaneye bizi.Hemen giriş yaptık acile.Tansiyonu ölçtüler önce 14/10.Doktora anlattık derdimizi.Hemen serum takılsın dedi,serumu alır almaz kusmaya başladı eşim.
Kapkara görsen..
Doktor dediki zehirlenmişsin sen,kapkara kusmuk bunu gösteriyor.Eğer serumla kusmasaymış midesi yıkanacakmış.
Beyin tomografisi,akciğer filmi çekildi herhangi bir dumanlanma var mı diye.Şükür iyiydi.4 saat müşade aldtında kaldı.Hep uyudu,sadece yanında ben.Kimseleri almadılar yanına.
Kayınvalidemler,babam,eşimin abileri,amca herkes yanımızdaydı.Yanımızda derken odaya almadılar,hastanedelerdi.
Çok ağladım günlüğüm inanamazsın.Çok dualar ettim.Hep okudum..
4 saatin sonunda uyanıp,baktılarki durumu iyi,herhangi bir şey olursa tekrar gelin deyip saldılar bizi.Eşim annesine geçti ben babamlara.Alya babamlardaydı kardeşimle.
Yavrum herşeyden habersiz babasını sayıklıyordu.Çok ağladım eve geldincede.senağlama
2 gün kayınvalidemlerde kaldık günlüğüm..B u sabahda babamlara geldim işte.
Dün termosifon aradık baktık markalara hangisini alabiliriz diye.Karar verdik şükür,bugün halledecek eşim.
Allahım onu bize,daha melek olan kızına bağışladı..
Şimdi psikolojik olarak daha iyim ama genede sarstı derinden bizi bu durum.Ya çıkamasaydı banyodan..
Zaten gelen kokuyla fenalaşıp önce duşakabini açmış.Sonra suyu kapatıp soğuk suyla kendini şoklamış.O gazlada atmış kendini dışarıya.Eğer 1 dakika daha kalsaydım diyor dayanamazdım o kokuya,iyice uyuşmuştum çünkü..
Offff..;Allahım seni başımızdan eksik etmesin kocacım..Amin. İşte böyle kızlar.hala psikolojik olarak bir garibim..eşime biliyosunuz zaten bağlıydım daha bir bağlandım yokluğunu düşünmek bile mahvetti bizi ailece.
bu arada alyada iyi.dişimiz hala yok.
kızlar neyi anladım biliyormusunuz hayat o kadar boşmuşki.o hastane odasında acılar yatanlar durumu ağır olanları gördükçe..
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlarr..selam kızlar
ada nın 2. dişi patlamadı hala ama çok kabardı. tek dişiyle burnumuzu ısırıp duruyor acıtıyor artık sıpa :))
bugün yürüteci devrildi ben mutfaktaydım çığlık atınca koştum içeri kaplumbaa gibi ters dönmüş ayaklar havada çırpınıp duruyor :)) bakmayın güldüğüme çok korktum ada da korkmuş ağladı baya kucağıma alınca sarıldı boynuma.
öncelikle gülşah sana geçmiş olsun canım allah korumuş allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. bana gelince bikaç gündür okuyorum fakat yazamıyorum. kızım çok huysuz gece çok geç uyuyo ve 10 dakikada 1 kalkıo perişan etti bizi. iştahıda az 9 ayımız bitti ama 7 kilo 300 gr kızım. of allahım bir hareket bir hareket anlatamam. galiba dişi çıkıcak henüz dişimiz yok anlamıyorumda diş gelio mu gelmiomu off zaten çok canım sıkkın ya kayınvalidem çocukları deli gibi vura vura seven ve çocuk çıglık çıglıga aglarken mutluluktan uçan bir insan. ranmazan bayramında tüm uyarılarıma ragmen beni takmayıp kızımı aglatarak sevdi bende herkesin içinde bagırdım. einmle birbirimize girdik. yarın tekrar bursaya kayınvalidemlere gidiyoruz 3 gün ordayız ve ben çok gerginim. az önce görümcem arayıp eşime annemlerin kızınızı sevmesi bir sorun teşkil etmez demi diye aptalca bir cümle kurdu ve biz eşimle yine tartıştık. ayyy o kadar nefret ediyorumki hepsinden valla yazarken bile kanım donuyo. hayatımın tüm dönüm noktalarını mutlu günlerimi bana zehir ediyolar eşimle aramızı bozuolar nefret ediyorum ya hepsinden. düğünümdende dogumumdanda bayramlardanda tatillerdende. diliyorumki rabbim onları benden uzak etsinmafoldumben:gitme:benneyaptımki
Gülşahcım büyük geçmiş olsun
Özgem sana da geçmiş olsun
Anıl paşama maaşalllah bayram bücürü :)))
ben İstanbul dayım çok yorucu ve üzgün bir 4 gün geçirdim perşembe akşamı dedemi kaybettiğiminzin haberi geldi sabah karşı izmir-trabzon -giresun yolculukları ve kaabinde ertesi gün istanbul ve evim bir gece evde kaldım sonra tekrar istanbul offffff
kızımı çok özledimmmm
Böceeğimmm çok şeker çirkin oluyor :))))videosunu eve dönünce yükleyecem.
Annesini özlüyor telefonda sürekli birşeyler söyledi bana kuzucukkk...
teşekkürler canım opuyorumnanaktanözge canım adacığa da şükür ki bir şey olmamış...
caım Allah sabır versin kayınvalide sorunu çoğumuzda var gerçekten zor ama eşine iyi demişsin neden ağlatıyor çocuğu ya ooof hepsi ayrı alem bunların.. klava:öncelikle gülşah sana geçmiş olsun canım allah korumuş allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. bana gelince bikaç gündür okuyorum fakat yazamıyorum. kızım çok huysuz gece çok geç uyuyo ve 10 dakikada 1 kalkıo perişan etti bizi. iştahıda az 9 ayımız bitti ama 7 kilo 300 gr kızım. of allahım bir hareket bir hareket anlatamam. galiba dişi çıkıcak henüz dişimiz yok anlamıyorumda diş gelio mu gelmiomu off zaten çok canım sıkkın ya kayınvalidem çocukları deli gibi vura vura seven ve çocuk çıglık çıglıga aglarken mutluluktan uçan bir insan. ranmazan bayramında tüm uyarılarıma ragmen beni takmayıp kızımı aglatarak sevdi bende herkesin içinde bagırdım. einmle birbirimize girdik. yarın tekrar bursaya kayınvalidemlere gidiyoruz 3 gün ordayız ve ben çok gerginim. az önce görümcem arayıp eşime annemlerin kızınızı sevmesi bir sorun teşkil etmez demi diye aptalca bir cümle kurdu ve biz eşimle yine tartıştık. ayyy o kadar nefret ediyorumki hepsinden valla yazarken bile kanım donuyo. hayatımın tüm dönüm noktalarını mutlu günlerimi bana zehir ediyolar eşimle aramızı bozuolar nefret ediyorum ya hepsinden. düğünümdende dogumumdanda bayramlardanda tatillerdende. diliyorumki rabbim onları benden uzak etsinmafoldumben:gitme:benneyaptımki
teşekkürler canım o yaramaz nasıl becermiş yürüteçten çıkmayı ya :)))gülşahcığım canım, çok üzüldüm, eşine ve sana çok çok geçmiş olsun, allah eşini size bağışlamış, insan hayatı gerçektende pamuk ipliğine bağlı...
özgeciğim küçük kurbağaya da geçmiş olsun, yürüteci nasıl devirmiş yaramaz diyecem ama benzer bir olayı bende oğlumda yaşamıştım, yalnız bizimki yürüteci devirmiş, içinden çıkmış, salondan üst kata çıkan merdivenlerde yakalamıştım.
buketciğim oğluşun çirkin olma hareketini nasıl yapıyor? kim bilir ne kadar şeker oluyodur, yerim ben onu...
saol tatlım başın sağolsun allah rahmet eylesin canımGülşahcım büyük geçmiş olsun
Özgem sana da geçmiş olsun
Anıl paşama maaşalllah bayram bücürü :)))
ben ıstanbul dayım çok yorucu ve üzgün bir 4 gün geçirdim perşembe akşamı dedemi kaybettiğiminzin haberi geldi sabah karşı izmir-trabzon -giresun yolculukları ve kaabinde ertesi gün istanbul ve evim bir gece evde kaldım sonra tekrar istanbul offffff
kızımı çok özledimmmm
Böceeğimmm çok şeker çirkin oluyor :))))videosunu eve dönünce yükleyecem.
Annesini özlüyor telefonda sürekli birşeyler söyledi bana kuzucukkk...
teşekkürler canım benimgünaydın hatunlar nasılsınız
özgecim canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla allah beterinden korusun kuzularımızı Adacım nasılda korkmuştur kim bilir
fatmacım canım takma kafana onlar istediklerini desinler biliyorum çok zor ama eşin için Eylül için idare etmek zorundasın nasılsa 3 gün cabuk geçer duymamazlıktan gel ama Eylülüde üzmesine izin verme tabii