2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu tamiflu domuz gribi vakalarında bıle etkılıymiş gercı mutasyona ugramıs dıyolar direnclı domuz gribi vakalarıda görülmüş ama antiviral tek ilaç ama bize vermedı doktor cokta agır gecırdık kızdım şimdi yaaaa halada öksürük var zaten fazla kesmıyorum öksürügü virüslerın akcıgere girmesını engellıyomuş öksürük arada bogulma krizleri gecırıyo ozaman verıyorum canım ev halıyle grip olduk hastanede bana bulastı bende ogluma eşime :KK43::KK43: bu arada ballı lımonu Kadir tugcu söyledı bana

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar; sayfalar çok geç açılıyor geçmişe pek bakamadım ama gördüğüm kadarıyla bebişlerimizin bir kısmı hasta, hepsine allah şifalar versin, bir kısım bebişimizinde incileri çıkmaktaymış(ecenin de öyle) onlarında incileri hayırlı olsun, anneciklerinede allah sabır versin AMıN

Selam milleeeettt. Ben geldim.. Bayram tatilim tahminimden uzun sürdü.. Kayınvalidem döşeğimizi kalın sermişde :))))))
Bayram benim için pek iyi geçmedi. ıshal oldum 4 gün sürdü. kahve-limonla idare ettim... Oğluşumla koyun koyuna yattık ama o çok güzeldi.Kokuma alışırda dönüşte beşiğinde yatmazsa dedim ama çok şükür öyle birşey olmadı.

Kuzucuğum bayramda
-babasını iyice öğrendi artık baba nerde deyince gösteriyo ve onu gördüğü her zaman babbaaa diye sesleniyo .
-annee de diyo ve sorunca beni buluyo
-yerde sürünürken,kanepeye tutunup kalkmayı da öğrendi.
-emekleme haala yok ama hep ayakta durmak ve yürümek istiyo
-gece uykulerı düzeldi çok şükür sadece 1 kere uyanıyor gece.
-alkış deyince kendisi el çırpıyo
-gaak diyo sanırım karga zannediyo kendini :))
-çirkin olmayıda öğrendi
Anlıycağınız bayram oğluma yaradı...
Dün geldik yoldan,bugünde temizlik-çamaşır alışveriş vs.. gün geçti.

Haa bu arada dişlerimiz haala patlamadı. Sanki geri saklandılar. Ama bugün baktım eli kulağında tekrar gelmeye niyetlenmişler :))

Geçmişi okumadım,okuyabilirmiyim bilmiyormda ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla hasta bebişlerimiz ve anneleri var. Hepinize acil şifalar diliyorum.. Bizim de babamız hasta oldu bugün inşallah bize geçmeden atlatır.

günaydın arkadaşlar

sitede bi sorun var sanırım sayfaları bi türlü açmıyor hata veriyor

biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız

hasta bebeklerimize ve hasta annelerimize çok geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum

özgecim incileriniz hayırlı olsun canım zor günler başladı artık en hafif şekilde atlatırsınız işallah bu devreyi canım

meralcim sınavı geçmişim kadroyu aldım :) üst yazısının gelmesini bekliyorum

kankicim maşallah canım kuzuma bayram yaramış yerim ben onu :nazar:

Günaydın kızlar geçmişe bakamadım.
Hasta bebek ve anneler var sanırım.Çok geçmiş olsun herkese.Bir an önce düzelin inşallah.
Biz iyiydik aslında ama bir sıkıntı atlattık.Günlüğa yazığımı kopyalıyorum sizlere.

Günaydın günlükcüm..
Babamlardayım..
Cumartesi günü inanılmaz kötü bir tehlike geçirdik.Allah korudu kocamı.Verilmiş sadakamız varmış..
Cumartesi sabahı ben duşa girdim,pek kalma huyum yoktur banyoda.Hemen çıktım,peşime eşim girdi.O fazla kalır.
Ben sobanın yanına oturdum,5 dakika geçmeden bizimki bornozuyla geldi.Çok kötüyüm ben dedi renk sapsarı.Bana doğru geldi,üzerime yığıldı.
Neye uğradığımı şaşırdım,ayağa kaldırdım.Koltuğa yatırdım onu.Noldu dedim;midem bulanıyor başım dönüyor dedi.Çok pis bir koku var banyoda.
Bir çıktım ta hole gelmiş tüp kokusu.Hemen tüpü kapadım banyonun camını,tüm balkon kapılarını açtım.Koştum geldim eşime yoğurt yedirdim,su içirdim.
1 saate toparladı kendini işe gitti..Saat 11 e gelirken bir telefon yoldayım geliyorum çocuklar bırakıyorlar beni hastaneye gdelim dedi.in damarlarım çıkacak gibi midem çok kötü dedi.Bende babamlara gelmiştim.
Geldi aldı beni babamlardan.Bıraktılar hastaneye bizi.Hemen giriş yaptık acile.Tansiyonu ölçtüler önce 14/10.Doktora anlattık derdimizi.Hemen serum takılsın dedi,serumu alır almaz kusmaya başladı eşim.
Kapkara görsen..
Doktor dediki zehirlenmişsin sen,kapkara kusmuk bunu gösteriyor.Eğer serumla kusmasaymış midesi yıkanacakmış.
Beyin tomografisi,akciğer filmi çekildi herhangi bir dumanlanma var mı diye.Şükür iyiydi.4 saat müşade aldtında kaldı.Hep uyudu,sadece yanında ben.Kimseleri almadılar yanına.
Kayınvalidemler,babam,eşimin abileri,amca herkes yanımızdaydı.Yanımızda derken odaya almadılar,hastanedelerdi.
Çok ağladım günlüğüm inanamazsın.Çok dualar ettim.Hep okudum..
4 saatin sonunda uyanıp,baktılarki durumu iyi,herhangi bir şey olursa tekrar gelin deyip saldılar bizi.Eşim annesine geçti ben babamlara.Alya babamlardaydı kardeşimle.
Yavrum herşeyden habersiz babasını sayıklıyordu.Çok ağladım eve geldincede.senağlama
2 gün kayınvalidemlerde kaldık günlüğüm..B u sabahda babamlara geldim işte.
Dün termosifon aradık baktık markalara hangisini alabiliriz diye.Karar verdik şükür,bugün halledecek eşim.
Allahım onu bize,daha melek olan kızına bağışladı..
Şimdi psikolojik olarak daha iyim ama genede sarstı derinden bizi bu durum.Ya çıkamasaydı banyodan..
Zaten gelen kokuyla fenalaşıp önce duşakabini açmış.Sonra suyu kapatıp soğuk suyla kendini şoklamış.O gazlada atmış kendini dışarıya.Eğer 1 dakika daha kalsaydım diyor dayanamazdım o kokuya,iyice uyuşmuştum çünkü..
Offff..;Allahım seni başımızdan eksik etmesin kocacım..Amin.
İşte böyle kızlar.hala psikolojik olarak bir garibim..eşime biliyosunuz zaten bağlıydım daha bir bağlandım yokluğunu düşünmek bile mahvetti bizi ailece.
bu arada alyada iyi.dişimiz hala yok.
kızlar neyi anladım biliyormusunuz hayat o kadar boşmuşki.o hastane odasında acılar yatanlar durumu ağır olanları gördükçe..

böcüğüm okurken bile gözlerim doldu inan çok geçmiş olsun raabim hepimizi korusun bütün kazadan beladn senağlama oy kıyamam ben sanaaaaaaaa senağlama

gülşahcım canım tüylerim diken diken oldu okurken çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm neyseki şuanda iyi eşin bununda yaşanacağı varmış hayatınızda önemli olan şimdisi Allah başımızdan eksik etmesin onları

deryacım teşekkür ederiz canım size de çok çok geçmiş olsun tekrar

buket hayırlı olsun tatlım baya yol katetmiş kuzucuk :) geçmiş olsun bu arada

damlacım teşekkürler tatlım inşallah rahat atlatırız

gülşahcım çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ya. iyi yapmışsınız termosifon almakla çok tehlikeli tüpler ben de güvenip almıyorum.

selam kızlar

ada nın 2. dişi patlamadı hala ama çok kabardı. tek dişiyle burnumuzu ısırıp duruyor acıtıyor artık sıpa :))

bugün yürüteci devrildi ben mutfaktaydım çığlık atınca koştum içeri kaplumbaa gibi ters dönmüş ayaklar havada çırpınıp duruyor :)) bakmayın güldüğüme çok korktum ada da korkmuş ağladı baya kucağıma alınca sarıldı boynuma.

Selam milleeeettt. Ben geldim.. Bayram tatilim tahminimden uzun sürdü.. Kayınvalidem döşeğimizi kalın sermişde :))))))
Bayram benim için pek iyi geçmedi. İshal oldum 4 gün sürdü. kahve-limonla idare ettim... Oğluşumla koyun koyuna yattık ama o çok güzeldi.Kokuma alışırda dönüşte beşiğinde yatmazsa dedim ama çok şükür öyle birşey olmadı.

Kuzucuğum bayramda
-babasını iyice öğrendi artık baba nerde deyince gösteriyo ve onu gördüğü her zaman babbaaa diye sesleniyo .
-annee de diyo ve sorunca beni buluyo
-yerde sürünürken,kanepeye tutunup kalkmayı da öğrendi.
-emekleme haala yok ama hep ayakta durmak ve yürümek istiyo
-gece uykulerı düzeldi çok şükür sadece 1 kere uyanıyor gece.
-alkış deyince kendisi el çırpıyo
-gaak diyo sanırım karga zannediyo kendini :))
-çirkin olmayıda öğrendi
Anlıycağınız bayram oğluma yaradı...
Dün geldik yoldan,bugünde temizlik-çamaşır alışveriş vs.. gün geçti.
buketçim hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldı
anıl'ıma da kocaman bir maşallah allah nazarlardan korusun yakışıklımı

gülşahcım içim bi tuhaf oldu yaaa çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş senide eşinide
aman diyim tüple falan uğraşmayın bidaha yaa üfff ne kötü bir tecrübe olmuş tekrar geçmiş olsun canım

selam kızlar

ada nın 2. dişi patlamadı hala ama çok kabardı. tek dişiyle burnumuzu ısırıp duruyor acıtıyor artık sıpa :))

bugün yürüteci devrildi ben mutfaktaydım çığlık atınca koştum içeri kaplumbaa gibi ters dönmüş ayaklar havada çırpınıp duruyor :)) bakmayın güldüğüme çok korktum ada da korkmuş ağladı baya kucağıma alınca sarıldı boynuma.
al işte bi korkunç olay daha :1no2:
ya özgecim nasıl ters dönmüş o ya :1shok:
biryere falanmı takılmış ki acaba
ufff biran onu o şekilde gördüğün geldide gözümün önüne kimbilir ne kadar korkmuşsundurdelikafadulden
çok geçmiş olsun sizede canım bişeyi yok değilmi fıstığımın
bi daha gözünü önünden ayırma gelmeyim yanına:eek:klava:

ya sorma fundam yüreğim ağzıma geldi. yere yorgan seriyorum adanın oynaması için, yorgana takılmış ya..

gülşahcım cok üzüldüm Allahtan ucuz atlatmıssınız Allah korumuş inan dpndum kaldım Allah sizi ayırmasın canım benımm ÖZgecim gelınımıde gecmiş olsun kıyamam ben ona kurtlular işte denk duramıyolar benımkıde bı gün devırecek ama nezaman Buketcim maşaallah Anıla valla agzım acık kaldı nazar degmesin inş.

X