- 1 Aralık 2008
- 1.021
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun dikkat et elinden geldiğince öpmemeye çalışayyy nihayet girebildim siteye
özgecim çok svindim canım hayırlı uğurlu olsun inciniz kolaycacık çıkar inş.
ama huy değişikliklerine hazırla kendini canım
bize gelince hastayım kızlar yaa bayramda üşüttüm galiba soğuk algınlığı sanırım
halsizim her tarafım ağrıyor maskeyle dolaşıyorum üfffff liyaya geçmesinde ben çekerim
deryacım sizede geçmiş olsun canım şimdi okudum ne kadar dikkat edersen et hastalık gelecekse geliyor vallahiherkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız hasta bebişlere geçmiş olsun adacım dişin hayırlı olsun
bize gelince idil galiba domuz gribi oldu ben artık kafayı yiyecem evden dışarı çıkarmadığım çocuk hasta oldu sırf onun için aşı olduk ama nasfile eltimin oğlundan bulaşmış kızlar kokruyorum bişey olmaz demi ne olur bana bir akıl verin yoksa delirecem patlayacak gibiyim hiç tadı yok kızızmın huzursuz sürekli uyuşuk bi hadle ateşi var allahım sen aklıma mukayit ol..............
çok saol diloşum getirmiş kadar oldun canımözgecim hadi hayırlı olsun dişiniz zor günler bekliyor sizi :kaydirigubbakcemile3:
fundacım çok geçmiş olsun canım zencefil bal limon ihlamur bunlar çok iyi gelir canım yakın olsak çoktan yapıp gelmiştim kapınaa zemuszemus
deryacım eger diş çıkarmadıysa belirtiler dişi gösteriyor halsiz ve ateşi varsa diş çıkrabilir dikkat et canım geçmiş olsun
derya altunumm geçmiş olsun kızlar acil şifalarr bebişlere...
biz çok şükür iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz cadı kızımlaa bebeişleri ve güzel anneleri öpüyoruz iyi gecelerrr..
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız hasta bebişlere geçmiş olsun adacım dişin hayırlı olsun
bize gelince idil galiba domuz gribi oldu ben artık kafayı yiyecem evden dışarı çıkarmadığım çocuk hasta oldu sırf onun için aşı olduk ama nasfile eltimin oğlundan bulaşmış kızlar kokruyorum bişey olmaz demi ne olur bana bir akıl verin yoksa delirecem patlayacak gibiyim hiç tadı yok kızızmın huzursuz sürekli uyuşuk bi hadle ateşi var allahım sen aklıma mukayit ol..............
ayyy nihayet girebildim siteye
özgecim çok svindim canım hayırlı uğurlu olsun inciniz kolaycacık çıkar inş.
ama huy değişikliklerine hazırla kendini canım
bize gelince hastayım kızlar yaa bayramda üşüttüm galiba soğuk algınlığı sanırım
halsizim her tarafım ağrıyor maskeyle dolaşıyorum üfffff liyaya geçmesinde ben çekerim
götürdüm canım ya doktorumuz bu seneki bütün gripler domuz gribi diyor bugün biraz ii ama kötü öksürüyorözgecim hayırlı olsun gelinimin incisi sorunsuz atlatırsınız inş. DERYA cım gecmiş olsun benım oglumda grip 6 gundur atlatamadı bu sene gripler bıle cok agır gecıyo 3 doktor gezdırdım viral oldugu için tedavı vermedıler öksürükten bogulacak gıbı oluyo bı doktora götür inş. domuz gribi degildir gecmiş olsun dıleklerınız için hepınızı mucukladım
canım ben 6 gündür öksürükle ugrasıyorum gece uyuyamıyo bişiy yemıyo kusuyo devamlı limonlu bak verıyorum o ıyı geldı bıraz sende dene canım öksürük gıttıkce arıtyo acil şifalar dılerımgötürdüm canım ya doktorumuz bu seneki bütün gripler domuz gribi diyor bugün biraz ii ama kötü öksürüyor
oğlumda grip muhtemelende domuz gribi
biz tamiflu kullanıyoruz burun açmak içinde iliadin burun spreyini deniz suyuyla sulandırarak veriyoruz. öksürük ve balgam var ama doktor kendi atacak diyor.. masaj yapacakmışsın sırtına yukarı doğru vurararak çıkarmasına yardımcı olacaksın. karnının altına yastık koy ve hafif hafif sırtına yukarı hareketlerle vur bizim ki çok sevdi yatıyo dizime bitmesini bekliyo.. inşallah çabuk atlatır kızın geçmiş olsun
canım ben 6 gündür öksürükle ugrasıyorum gece uyuyamıyo bişiy yemıyo kusuyo devamlı limonlu bak verıyorum o ıyı geldı bıraz sende dene canım öksürük gıttıkce arıtyo acil şifalar dılerım
izotonık kullanıyorum burnu için ama devamlı tıkanıyo cold mix tavsıye ettı kadir tugcu daha ecz. bulamadım öksürügü ballı lımon hafıflettı cok kötüydü şimdi dhaha ıyı baska da bişiy kullanmadım bırde havluyu ılıtıp sabunla ovdum gögsüne ve sırtına koydum ahh öksürük cok zormus yaa Allah kımseye vermesın hemogramda WBC 15.8 cıktı canım tamiflu yasaklandı dıye bılıyorum eczanelerde herkes onu kullanmaya baslamıs virüste direnclı cıkmıs dıye bılıyorum bize doktor hiç ilaç vermedı beklıycez dedı virüsün vucudu terketmesını :) gecmiş olsun canım sanada