2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun

herkese mutlu huzurlu bi bayram diliyoruma.s. bebişleride öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan ama sadece sanal öpmek yok bebişleri unutmayın :eek:lmaz:

ins huzur dolu,neseli ve güzel bi bayram gecirirsiniz
hepinizin bayramini kutluyorum
bebislerinizi ve sizi kocaman öpüyorumm

arkadaşlar sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar dilerim çocuklarımızla geçireceğimiz çoook bayramlar görelim inşallah

oy nerdesinizz aniişlerrr.......
biz bayramda bol bol arıza yaptık :))))nazar oluyo bu böcekkkk fallaa...

selam millet

bir bayram daha bitti daha nice bayramlara işallah

biz bayram boyunca hiç evden çıkmadık kimseye gitmedik kapı önüne bile çıkmadık çok sıkıldım ama her evde bir grip vakası vardı ve Ada'yı götürmeye cesaret edemedim bize gelenlerin hepsinede gripliysen gelme dedim büyüklerimizi hep telefonla aradık bayramlaştık ama şükürler olsun ki kızım iyi buda herşeye bedel

ama bayram boyunca kuzucum hep geceleri babasıyla ortamızda yattı çok kötü alıştı valla napıcam ne edicem bilmiyorum sallama nedir bilmeyen çocuk şimdi ne yaparsan yap uyumuyor illa yanımızda yatacak bide işaret parmağımı sıkı sıkı tutuyor ve uyurken arada bi tek gözünü acap bakıyor acaba yanındamıyım diye fena alıştı umarım gene eskisi gb odasında yatmaya başlar

aslıcım valla dediğin çok doğru Ada da dışarı çıkmamasına rahmen eve gelen bikaç kişiden nazar oldu galiba bi ara inanılmaz huysuzdu geceleri çığlık çığlığa kalkıyordu titremekten emzik ağzından tüşüyordu çok kötüydü arkadaşıma çağırıp okumasını istedim nerdeyse onunda benimde çenem kırılcaktı esnemekte bide okuyan arkadaşımı bır öğürtü tuttu kendini zor tuvalete attı gözü olanın gözü çıksın

bizde aynen hiçbiryere çıkmadık hep evdeydik aslında çıkıcakdık ama olmadı babamız hastalandı kısmet değilmiş

Günaydınlar mart kraliçelerim:asigim:
Biz iyiz hasta bebeklere geçmiş olsun..
Damlacım nazar bizde çok alıyoruz;kötü değil iyi bir şey dense bile dönüyor anında alya.Bizde durum daha vahim huysuzluk yok maşallah daha çok yanma,yırtma gibi oluyor.Tırnağıyla burnunu bir yırttıki kuzum geçenlerde.

X