Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler meral teyzesi :)özgecim adoşun sağlıklı olduğuna da çok sevindim bu arada:)) maşallah prensesime
geçmiş olsun tatlımmerhaba canlarım nasılsınız nasıl kuzular benim kuzum biraz öksürüyo ama şükür hava verdi doktor dün nebulizatörle bende alsammı diyorum eve?
merhaba kızlar nasılsınız
sınava girdim ve geldim yazılıdan geçtim :) sözlüdende büyük ihtimalle geçtim onun sonucu acıklanmayacak yazı ile gelecek sonuc ama buyuk ıhtımalle kadroyu aldım :)
kızlar sizin içinde gezdim ve nefes aldım çok güzeldi oralar kısa kolluyla dolaştık ve banamısın demiyordu valla
fundacım komşularına çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun şimdi nasıllar bi gelişme var mı
özgecim salıncağınız hayırlı olsun canım ayrıca maşallah Ada'cıma yerim ben onu
şehnazcım kaan'a çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu iyi mi
merhaba kızlar nasılsınız
sınava girdim ve geldim yazılıdan geçtim :) sözlüdende büyük ihtimalle geçtim onun sonucu acıklanmayacak yazı ile gelecek sonuc ama buyuk ıhtımalle kadroyu aldım :)
kızlar sizin içinde gezdim ve nefes aldım çok güzeldi oralar kısa kolluyla dolaştık ve banamısın demiyordu valla
fundacım komşularına çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun şimdi nasıllar bi gelişme var mı
özgecim salıncağınız hayırlı olsun canım ayrıca maşallah Ada'cıma yerim ben onu
şehnazcım kaan'a çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu iyi mi
yahu nerdesiniz millet?
ada bugün pek bi huysuz mızıldanıp duruyor gece de çok uyandı
bugün şu ihlasın süpürgesi var ya cleanmax onun tanıtımına gelicekler alıcaz büyük ihtimalle. biz de bi süpürge alamadık yahu :)))
adaya gece yatarken diş jeli sürüyorum ve daha rahat uyuyor. en azından 4-5 saat rahat ediyor. demekki dişlerinden uyuyamıyor kuzum kim bilir nasıl acıyor biz daha 1 tane bile çıkaramadık ağrısıyla idare ediyorum :))
canlarım günaydın nasılsınız, hepinizi kocaman öpüyorum, hasta bebişlerimize geçmiş olsun diyorum, damlacım sınavnın iyi geçtiğine çok sevindim canım, Allah başarılarının devamını getirsin inşallah tatlım...
damlacım hayırlı olsun dişiniz tatlım
hoşgeldin meralcim
Gözünaydın kankim. Biz 2 dişle kaldık.Daha devamı yok. :)))
teşekkürler şehnazım a.s.haydi canim simdiden hayirli ugurlu olsun
sağolun buketcim ve özgecim
bu arada Adanın bir dişi daha çıktı toplam 3 dişimiz olmuş oldu :)
günaydın canlar
dün akşam aldık o süpürgeyi. daha yeni yıkamadan gelen halıdan bir kir çıktı anlatamam midem bulandı resmen.. ada izin verirse bugün heryeri süpürme niyetim var bakalım bayramdan önce süpürsem iyi olur aslında. çok süper bişey ya
Melekcim dün tosunpaşam beşikte ayağa kalkmış düşmeden yakaladım. Alt kata indirdim beşiğini. Gözümüzaydın :))))
Daha yeni konuşmuştuk dimi :)))